A+ A-

Vibrátorok

Forrás: HölgyFórum
Az erotikus játékszerek közül a legtöbben és leggyakrabban a vibrátort használják. Egyre növekvő számú hölgy vallja: partner hiányában, vagy a hagyományos szeretkezés kiegészítőjeként egyáltalán nem szégyen igénybe venni ezt az intim eszközt. A vásárlás azonban kissé komplikáltabb, mint gondolnánk, ugyanis a számtalan fajtából nem könnyű kiválasztani a személyes igényeinknek legmegfelelőbbet. Ebben szeretnék most segíteni.

Vibrátor kapható mindenféle méretben, színben, különböző anyagokból. A legtöbb, alakját tekintve, férfi nemi szervet formáz, de ez sem aranyszabály: sok új modell még csak nem is emlékeztet a falloszra. Egy dologban azonban valamennyi vibrátor megegyezik: lüktetésre tervezték őket. A méretbeli és funkcionális különbségekből adódóan, egyáltalán nem mindegy, milyet vásárolunk. A választásnál figyelembe kell venni egyéni fizikai adottságainkat, valamint szexuális igényeinket.

Rakéta vibrátorok Ezek a hagyományos vibrátorok általában műanyagból készülnek. Külső és vaginális használatra egyaránt alkalmasak.

Realisztikus vibrátorok Egészen élethűek, úgy festenek akár az ?igazi" - egyik-másik herékkel, erekkel stb. Elemmel működnek, méretben az egészen aprótól a groteszk nagyságúig kaphatók.

Klitorális vibrátorok Minden vibrátor alkalmas a klitorisz izgatására, ezeket a példányokat azonban kifejezetten erre tervezték. Kizárólag külsődlegesen használjuk őket! A leghétköznapibb változatuk apró, tojásdad alakú, az ínyencek azonban válogathatnak a macskát, rúzst, delfint és emberi nyelvet formáló variációk közül is. Bármelyik ?dizájnt" válasszuk is, alaphasználatuk megegyezik. Klitoriszunkra fókuszálva az eszközt, váltogathatjuk a vibráció sebességét és intenzitását. Egy szabály: soha ne próbáljuk ezt a fajta vibrátort végbelünkbe felhelyezni. A kórházak személyzete számos ilyen mulatságos esetről tud beszámolni, de valószínűleg senki sem kíván a szórakoztató helyzet alanya lenni.

Rögzíthető vibrátorok Ezek az ún. ?handfree" vibrátorok, melyek előnye, hogy nem kell folyamatosan tartani őket. Szíjjal rögzíthetők, és szintén a klitorisz stimulálására tervezték őket. Az apró műanyag tok, mely különböző állatfigurákat formáz, miniatűr motort rejt magában. Rögzíthető mivoltuknál és erős motoruknál fogva, ezek a kis szerszámok extra intenzív vibrációra képesek - olyannyira, hogy sok nő ezt már túlságosan intenzívnek érzi. Ha különlegesen mély, intenzív stimulálásra vágyunk, az ideális megoldást az ún. pillangó vibrátorok jelentik. Bugyinkba rejtve, akár házon kívül is lehet orgazmusunk - ügyeljünk rá azonban, hogy jellegzetes berregő hangot ad ki magából, s még feltűnést keltünk a buszon. A rögzíthető vibrátorok további előnye, hogy aktus közben is viselhetjük, s az extra klitorális stimulációnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a kielégülés nem marad el.

Elektromos vibrátorok Az elektromos vibrátorok hihetetlenül erős genitális izgatásra képesek. Ebben a kategóriában a leghatásosabb példány a Hitachi Mágikus Pálca: nagy, erőteljes, akár testmasszázsra is alkalmas. Hálózati áramról működik. Számos kiegészítő kelléket is vásárolhatunk hozzá: G-pont vesszőt, puha gumigyűrűket, gumókat stb. Érdeklődjünk a szaküzletben. Az elektromos vibrátorok rendszerint nem olcsóak, viszont biztosak lehetünk benne, hogy megérik az árukat. Akár több partnert is elhasználhatunk, vibrátorunk még mindig hűséges marad hozzánk.

G-pont vibrátorok Hosszúak és karcsúak, elhajló véggel, hogy elérhessék azt a mágikus pontot, amit sokszor évekig hiába keresgélünk. Férfiak is használhatják - csodákat művel a prosztatával!
Szavazz Te is!

Átlag: 4.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherkalman1 2016. 05. 4. szerda 08:38
Semmit sem ér.
#6 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 20:31
Nagyon gyenge.
#5 tutajos46 2014. 02. 4. kedd 06:29
tanulhatnak belőle a csajok.
#4 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:49
Elmegy.
#3 Auróra néni 2006. 05. 18. csütörtök 21:30
Ezt is tanulni kell, mint minden mást...
#2 Nihil 2004. 11. 30. kedd 23:55
móka
#1 Törté-Net 2004. 01. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?