A+ A-

A családom szexrabszolgája vagyok 1. rész

A gimnáziumban már másodikos koromban élveztem, ha kielégíthetem a fiúkat. Egyébként egy csendes, szürke kisegér voltam, barna haj, barna szem sportos testalkat, amit a ritmikus sportgimnasztikának köszönhettem. Tanulásba a jók közé tartoztam, de nem nagyon tűntem ki semmivel. Vagyis az egyetlen különös dolgom a rendkívüli szolgálatkészségem volt. Nem voltam és nem vagyok mazohista, de különös jó érzéssel tölt el mások parancsainak teljesítése, főként a szexuélis kívánságok kiszolgálása okoz nekem is gyönyört.
15 évesek voltunk, amikor egy edzés után három negyedikes fiúk félreérhetetlenül tudtomra adták az öltöző folyosón, hogy nagyon jól esne nekik, ha leszopnám őket. Talán nálamnál csak ők lepődtek meg jobban, hogy készségesen ráálltam a dologra. Behúzódtunk a zuhanyzó előterébe és különösebb készülődés nélkül követtem az utasításikat.
Az egyik a számba dugta a keményen meredező farkát, míg a másik kettő egy kicsit kézimunkázott magán, hogy legalább félkemény állapotba jussanak. Ekkor már két éve rendszeresen maszturbáltam, de még nem voltam fiúval. Persze nem így képzeltem az első együttlétet, de különösen meglepett, hogy milyen kellemes bizsergés fogta el a puncimat, miközben a fiúk szexszuális kívánságait teljesítését kérték tőlem.
A számban lévő dákó tulajdonosa nem hagyta, hogy én egy kicsit is irányítsak, mindenben ő diktált. Szorosan fogta a fejemet és a tempót és a mélységet is ő határozta meg. Éreztem, hogy mennyire élvezi az uralmat felettem, én pedig egyre jobban éreztem, hogy leázik rólam a bugyim.
A fiú egyre gyorsuló tempóban mozgatta a fejemet és egyre mélyebben nyomta a torkomba a feszülő dákóját. Talán két-három perc sem telt el és sűrű meleg folyadékot éreztem a szában. Meglepődtem, hogy ilyen meleg, de a kesernyés-sós íz tovább fokozta kellems érzéseimet. A fiú nem engedte, hogy elhúzzam a fejem, így le kellett nyelnem az egész adagot, ha nem akartam megfuladni.
Közben a másik két fiú is a végén járt a reiszolásnak, de ők saját kezüleg verték a számba a farkukat. Egy kicsi a nyakara és a ruhámra is ment a gecijükből, mert nemtudtak pontosan célozni. A harmadik fiú még tisztára is szopatta magát, mielőtt vissza tette volna a gatyájába a lelankadó fütyköst. Az a fiú, aki először szopatott le, közben pisiléshez készülődött.
Ekkor ördögi ötlet villant át az agyamon. Én is meglepem őket valami extrával. Még éppen csak előkotorta a farkát a pisszoárnál, amikor odatérdeltem és a számba irányítottam a lőcsét. Szegény egészen elképedt, mert zavartan mondta, hogy már nem tudja visszatartani. Én pont ezt akartam, és egy szippantással rásegítettem a pisi megindítására. Nem sokat pisilt, de azt gondosan lenyeltem. Felállva megtöröltem a szám és megköszöntem az öblítést. A fiúk elképedve szinte csak makogtak valamit köszönés képpen, mikor otthagytam őket.
Ettől kezdve még kedvesebb volt velem mindenki, de eredményt csak a határozott fiúk értek el. Aki parancs jelleggel utasított arra, hogy elégítsem ki, az alázatos és alapos kiszolgálást kapott. Aki hagyományos kedveskedéssel udvarlással közeledett, az nem okozott puncinedvesedést nálam. Ekkor már kezdtem látni,hogy én a szex rabszolgája leszek.
Persze a szűzességem sem tartott ezután túl sokáig. Egy osztálytársam szülinapi buliján szolgáltak fel, mint egy szűzlányt az ünnepeltnek. Ezen alkalommal nem csak a puncim szűzességét vették el, hanem a popsimat is felavatták. Ez nagyon fájt, ám a fájdalmat kísérő kellemes érzés majdnem orgazmust okozott. A fiúk gyorsan megtanulták, hogy egy kis határozottsággal szinte bármilyen perverz szexuális kívánságukat teljesítem és ez nekem is örömet okoz.
Egy nyári táborozás közben az osztály legszebb lánya, Timi is szemet vetett rám. Mikor véletlenül rányitottan az ajtó, amikor egy fiún lovagolt, ő nem hagyta, hogy kimenjek, hanem odaparancsolt magukhoz.
Már több orgazmuson is túl lehetett, mert a fiú fütyköse kicsit kezdett konyulni. Ekkor Timi kihúzta magából és megparancsolta, hogy szopjam keményre. Én odahajoltam és szorgalmasan szopni kezdtem a puncilétől és a gecitől lucskos farkat. Amint megkeményedett, Timi visszaült bele, nekem pedig alulról a fiú zacskóját és Timi fenekét kellett nyalnom. A hatás nem maradt el, Timi orbitális orgazmus közben még egy adag gecit szivattyúzott magába a srácból. Amint magához tért, rögtön hátrább csúszott és ráült a számra:
- Most nyalj szépen tisztára.
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemes egy gecitől csöpögő pinát kinyalni. Eddig még nem voltam lánnyal, bár már álmodoztam róla.
Timi különös kedvességgel az én örömeimről is gondoskodni akart, mert a fiúját megkérte, hogy amíg én őt nyalom, addig ő pedig engem nyaljon ki a lucskos bugyimból. A hatás nem is maradt el. Mire Timi puncija tiszta lett, addigra én is kétszer jutottam el a csúcsra, amiért hálából a fiúnak is tisztára szoptam a farkát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (184 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 cscsu50 2017. 10. 23. hétfő 17:17
nagyszerű
#18 A57L 2013. 07. 22. hétfő 05:31
Jó írás.
#17 norbert78 2013. 01. 3. csütörtök 19:54
ez az eddigi legjobb amit olvastam
#16 Dr. Szabó István 2009. 01. 23. péntek 22:14
Hát ez egy fantasztikus stori volt, egyet hiányoltam belőle férfiként, nevezetesen azt, hogy vajon te is adtál-e apisidből a fiuknak?
Ez ugyanis nekem a legfőbb vágyálmom, mert annál nincs erotikusabb és vágyfokozóbb mint mikor én ihatom a lányok lábai közűl folyó aranysárgát, ezt salyna kihagytad, mert ha te szereted inni akkor gondolhatod, hogy a másik is.
#15 bagoca 2008. 07. 26. szombat 19:39
fantasztikus tőrténet volt
#14 konzul 2008. 05. 2. péntek 11:41
nagy smafu...
#13 KKrisz79 2007. 03. 2. péntek 23:15
Hát engem viszont zavar a kamu feeling!:-(
#12 wkroki 2006. 06. 14. szerda 01:03
Remek!
#11 Szerintem 2005. 11. 9. szerda 22:28
Szerintem egy történetnek nem kell valosnak lennie illetve nagyon hasonlitani a valoságra... minek ? azt ugyis áttéli az ember... Valami ami kicsit extrem kicsit furcsa az jo... mivel az nem biztos hogy mindenkivel megesik... És igy ez a történet is azért fogott meg mert egyáltalán sok ilyen nő...
#10 nyalonc 2005. 10. 12. szerda 12:40
xerintem jó!
#9 N1 2004. 12. 23. csütörtök 17:18
Teszem hozzá 100% hogy fiú írta :DDDDDDDD olvassatok a sorok között
#8 e 2004. 11. 27. szombat 20:57
Nem okoz gondot menstruálásnál ha nincs rajtad bugyi?
#7 e 2004. 11. 27. szombat 20:57
Nem okoz gondot menstruálásnál ha nincs rajtad bugyi?
#6 iceddreams 2003. 12. 22. hétfő 18:27
Igaza van Belze+Bob-nak: kamu feeling!
És ez zavaró.
#5 ottó 2003. 12. 20. szombat 21:30
Fütyiállitó ! Megéri a 10-pöttyöt!
#4 JOE 2003. 12. 20. szombat 11:16
tuti jo várom a második+ atöbbi részt
#3 cicus 2003. 12. 18. csütörtök 12:58
Hááát ez nem volt semmi, várom a folytatást! 10 pöttyött azért kap!
#2 Belzee Bob 2003. 12. 18. csütörtök 11:40
taps... de valahogy a marha nagy kamu feeling lebegi be
#1 Törté-Net 2003. 12. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?