Fotózás

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.23 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 23.
Hossz: 9 468 karakter
Elolvasva: 2 113 alkalommal
Életem elso nagy szerelmével nagyon hosszú ideig jártam, amíg eljutottunk a petting szintjére. Az a petting sem volt az igazi, eléggé prud volt a kisangyalom, például nem akarta az istennek se a szájába venni a dákóm.
Aztán egy ido után, már nem is vágytam ilyesmire, elhitette velem, hogy én túlságosan perverz vagyok, meg aztán hülyeség volt olyasmirol álmodozni, ami úgysem válik valóra. Arra nem is gondoltam, hogy szakítsunk, ettol függetlenül szerettük egymást. Azonban elnyomva, tovább élt bennem mindenféle perverz és egészséges ötlet, amelyeket foleg esténként kamatozódtak, mikor egyedül maradtam a szobámban.
Képzelgéseimben szerepelt mindenféle történet, a hagyományos szeretkezéstol, a leszbikus lányok játékain keresztül az anális közösülésig.
Így tartottam edzésben szexuális fantáziámat, és természetesen az amúgy igencsak szexre termett szerszámomat is. Aztán egy március végi napon, amikor a tavasz illata egészen betölti az ember lényét, feltunt, hogy a barátnom egyik barátnoje, igencsak keresi a társaságomat. A szóban forgó lánynak a barátja Pesten volt egyetemista, havonta egyszer ha hazajött. Nem nevezném túlságosan szépnek, de szexinek igen. Nagyon tudott táncolni, mégpedig úgy, ahogy azt minden férfi szereti. Az egyik bulin például egy aprócska topp volt rajta, egy rózsaszínu kis rongydarab ami épp, hogy a melle alá ért, de ha a kezét feltartotta, még addig se. Egy vadiúj Levis
gatya feszült a kerek seggén, amivel úgy körzött, hogy azt hittem a hipnotizornél vagyok. A barátnomet soha nem zavarta, hogy ha más lányok társaságában kavartam, nem is szólt rám, sot nem is gondolt semmi rosszra.
Eleinte én sem. Aztán amikor kimentem az erkélyre, hogy felforrt agyvizemet lehutsem utánam jött a lány, aki nem kellett bemutatkozzon, már tudtam, hogy a neve Erika. Szó szót követett, ott a márciusi éjben, amikor csak úgy
megdicsértem, hogy milyen remekül táncol. Nem lepodtem meg azon, hogy dicséretemet örömmel fogadta, így hát megbátorodtam és elkezdtem dicsérni a gyönyöru melleit, mire o csendben megjegyezte, hogy nem véletlenül vette fel erre az alkalomra ezt a toppot, amelybol olyan buján kandikálnak ki a cicijei. Felajánlotta, hogy mutat egy képet a melleirol, és már elo is került egy muvészfotó, amit inkább szexinek neveznék.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.23 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2021. augusztus 7. 18:51
#8
Nem túl jó, de nem is annyira rossz.
1
én55
2020. június 10. 12:58
#7
Gyengére sikerült.
1
z
zoltan611230
2018. november 4. 05:21
#5
Előbb kelet volna lépni.
1
a
A57L
2018. március 27. 04:17
#4
Nagyon gyatra lett.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1