A+ A-

Mögöttem

Fordítás
Eredeti történet
"Szia Jessie. Tetszik a szoknyád, mi van alatta?"
Megfordultam a székemben, és láttam, amint Eddie ott áll fölöttem az íróasztalomnál. Arcára pajkos mosoly ült ki, mint mindig, amikor az asztalomhoz jött, hogy kétértelmű megjegyzést tegyen. Vettem egy mély lélegzetet és felsóhajtottam, ahogy megéreztem a fantasztikus illatát ennek az embernek, akinek a legkisebb jelére is felizgultam, de aki tabu volt számomra.
"Igazából semmi sincs alatta Eddie. Könnyű hozzáférés, pont, ahogy szereted." - suttogtam mosolyogva, miközben egy parányit szétnyitottam a térdeimet. Az arcán láttam a meglepetést és a kételyt.
"Rendben Jessie, bizonyítsd be ebédnél!"
Ezzel Eddie elsétált, engem pedig uralma alá kerített az ismerős forróság a lábaim között, ami mindig úrrá lett rajtam, ha ő a közelemben volt. Gyakran húztuk így egymást, pusztán szórakozásból, tudván, hogy úgysem történhet köztünk semmi.
Eddie és én már több mint egy éve együtt dolgoztunk, és ezen idő alatt teljesen belehabarodtam. Olyan érzéseket ébresztett bennem, amelyeket már évek óta nem éreztem; majdnem olyan volt, mint egy gimnáziumi szerelem, de annál szexuálisan sokkal túlfűtöttebb, és sokkal tiltottabb. Mindketten házasok vagyunk...nem egymással természetesen.
Amikor felfigyelt rám, az eléggé szokatlan volt, mert nem voltam hozzászokva, hogy figyelnek rám. Amikor azonban rájöttem, hogy a vonzalom kölcsönös, a horgára akadtam. Ahogy egyre jobban megismertük egymást, úgy váltak a beszélgetéseink egyre kétértelműbbé. Talán kicsit meg is lepődött, hogy benne vagyok a sikamlós heccelődéseiben. Első pillantásra ártatlan kislánynak nézek ki, de a felszín alatt egy egész más jellem rejtőzik.
Eddieről kezdtem álmodozni. Majdnem minden nap róla fantáziáltam, amitől a flörtölés még személyesebb lett. Néha olyanokat mondott, amik majdnem úgy hangzottak, mintha szexre invitálna. Amikor rákérdeztem azt felelte, hogy csak tréfálkozott, hiszen házas emberek vagyunk, nem csinálhatnak efféle bolondságokat. Kicsit megkönnyebbültem ezek hallatán, de csalódott is voltam, hiszen a fantáziáim nem válhattak valóra.
Néhány órával azután, hogy elsütötte a szoknyás poént, megint ott állt az asztalomnál egy újabb dumálásra. Beszéltem neki az új házunk folyamatban lévő javítgatásairól, és ő kapott az alkalmon.
"Tudod, azok után, hogy már hónapok óta az új házadról beszélsz, meg, hogy mennyi munkád van vele, nem gondolod, hogy meghívhatnál? Mire vársz még Jessie?"
Az igazat megvallva, sokszor gondoltam, hogy eljön hozzám, de úgy gondoltam, hogy nem helyes. Mégis mit szólna a férjem, ha hazaérvén azt látná, hogy éppen Eddiet vezetem körbe a házban? De ez most lényegtelen volt, öt napra elutazott a városból. És ezt Eddie pontosan tudta.
"Nos? Akkor munka után? Megmutathatnád, hogy mit dolgoztál, a festést, meg a többi javítást."
Mélyen belenéztem zöld szemeibe, hátsó szándékot fürkészve, de nem találtam. Talán tényleg csak meg akarta nézni a házat.
"Rendben van...nincs semmi dolgom munka után. Itt találkozunk, és hazakísérhetsz."
"Remek. Beugrok kifelé menet" - mondta közönyösen.
Az izgalom fokozódott bennem, ahogy belegondoltam, hogy eljön hozzám, főleg olyankor, amikor a férjem nincs otthon. Olyan sokszor elképzeltem, hogy vadul szexelhetünk, ha a pillanat úgy hozza, de mivel ez olyan valószínűtlennek tűnt, elhessegettem a gondolatot. De még mindig erősen vonzódtam hozzá - a pajkos beszólásaihoz, a zöld szemeihez, a jól kidolgozott testéhez, a pompás illatához, a nagy kezeihez és a hangjához, amelyen oly sok mocskos dolgot mondott nekem a munka közben és az álmaimban. Hirtelenszőke haja és kecskeszakálla kisfiús külsőt kölcsönzött neki. Megveszek a rosszfiúkért - szeretem, hogy előhozzák a rosszabbik énemet.
Ahogy közeledett a nap vége kezdtem kissé ideges, de ugyanakkor izgatott is lenni. Elég tiszta a ház? Nem hagytam elől semmit, amitől zavarba jöhetek? Szerencsére a kitakarítottam a házat, mivel a férjem hazajöveteléig már csak pár nap volt, így megfelelő állapotban volt minden. Eddie kifelé menet megállt az asztalomnál, készen arra, hogy hazakísérjen. Kifelé menet kinyitotta nekem az ajtókat, mint egy igazi úriember. Alig tudtam leplezni izgalmamat, ahogy az autóink felé indultunk.
"Nincs túl messze, úgy 10 perc és ott leszünk, csak gyere utánam Eddie"
"Meglesz."
Hazafelé végig azon járt az agyam, hogy vajon le tudnék-e feküdni ezzel az emberrel, ha úgy adódik. Nem volt rajta mit gondolkodni, de még nem tudtam tisztázni az érzéseimet. Tudtam, hogy mindennél jobban akarom őt, de végül úgy éreztem , hogy mégiscsak jobb, ha a fantáziálásaim nem válnak valóra.
Körbevezettem a házban, és megmutattam a fejlesztéseket és ötleteket, amelyeken hónapok óta dolgoztunk. Utolsóként a hálószobát mutattam meg neki, mivel az a ház leghátsó szobája. A halványzöld szobába rézszínű bútorokat raktunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 22. szerda 15:28
Nagyon jó.
#2 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 22:06
egész jó volt...mmm fincsi
#1 Törté-Net 2003. 11. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?