A+ A-

GólyaBál

Már régóta figyelem az egyik lányt a sulinkból. Nagyon szép lány. Kb. 175 cm magas, fekete haja van, és nagyon jó alakja. Sikerült azt is kiderítenem, hogy Enikő a neve. Kiderült, hogy az egyik haverom ismeri, így megadta a telefonszámát. Írtam neki pár sms-t, amikre válaszolt is, és még néhányszor föl is hívott, hogy kiderítse, ki is vagyok én. A későbbiek folyamán megismertük egymást, de igen nagy sajnálatomra a köszönésnél többet nem tudtam elérni nála. Ez a lagymatag viszony egészen az iskolai gólyabálig tartott. Az egész ekkor kezdődött. A gólyabálon, amíg a "Disco" ment az ebédlőben, azalatt én az egyik lépcsőhöz voltam beosztva, mint ügyeletes. Ez csupán abból állt, hogy ott ültem a lépcső tövében, és ha éppen valaki fel akart menni, akkor őt kellett erről a szándékáról lebeszélnem.
Ez remekül ment. Így esett meg az is, hogy éppen Enikő drága lófrált erre felé, és mivel nem volt jobb dolga ő is fel akart menni. Persze ezt nem engedhettem neki sem. Ő egyből elkezdett ellenkezni, hogy csak neki engedjem meg, meg mégis hadd mehessen fel. Nem sikerült meggyőznie. Így jobbnak látta, hogyha tovább áll. Pár perc elteltével újból megjelent, és egy elutasíthatatlan ajánlatott tett. Kézenfogott és felvezetett a lépcsőn.
Bementünk a legtávolibb terembe, majd megálltunk, és csak néztük bambán egymást. Egyszer csak elkezdtünk közeledni egymáshoz, majd az arcunk egyre közelebb ért, majd megcsókoltuk egymást.
Teljesen rámvetette magát, a kezeivel a fejemet, a lábaival a testemet karolta át. Meg ha akartam volna sem tudtam volna kiszabadítani magam. Persze nem is akartam. Smárolás közben addig-addig mocorgott, amíg puncija a nyitott tenyerembe került. Sztreccs nadrágján és bugyiján keresztül is éreztem, hogy mennyire nedves és forró az öle. Szinte égette a tenyerem! Soha nem hittem, hogy egy nőben ekkor vágy ébredhet. Azt meg főleg nem, hogy mindez irántam. A hamvas, érintetlen és vadul tüzelő szűz test szorítása, nyelvének vad, de mégis érzéki tánca a számban igen komoly benyomással volt a testemre. Olyan kemény voltam, mint még soha az életben. Majdnem ordíthatnékom támadt, annyira fájt már a merevedés. Amikor pedig engedett ölelése szorosságán, kivettem a kezem, de már csak azért, hogy én szorítsam magamhoz. Mivel így az ő és az én ölem közötti utolsó komolyabb akadály is elhárult, lejjebb csúszott.
Mikor tűzforró puncija hozzáért a farkamhoz, majdnem elélveztem. Ő ezt az érintést egy akkora sóhajjal kommentálta, hogy elcsodálkoztam: hogy fér ennyi levegő ebbe a csodálatos kis testbe. Lefektettem őt az egyik padra. Vékony kis felsőjét szinte átszúrta meredező bimbója. A csókolózást egy pillanatra sem hagytuk abba, de a kezem felfedező útra indult a testén. Elkezdtem simogatni a nyakat, nagyon lassú, de széles mozdulatokkal, majd tovább haladtam lassan a mellei irányába. Majdnem elértem melleinek felső vonalát, amikor egyszercsak ellökött magától, fölült és lerántotta magáról. Teljesen megbabonázott a hamvas fehér melle, és a középen kb. 1 cm átmérőjű és ugyan ilyen magas bimbóinak a látványa. Amilyen hirtelen ült fel, olyan hirtelen is feküdt vissza, de nem sokáig gyönyörködhettem abban a csodában, amiben még soha nem lehetett részem, mert magára rántott és nyelvét villámgyorsan befúrta ajkaim közé, amit mostmár kitörő lelkesedéssel fogadtam.
Kezem pedig magától folytatta kalandozását ott, ahol megszakították benne.
Szép lassan körbesimítottam melleinek apró halmait ott, ahol elkezdenek kiemelkedni ebből a káprázatos, fiatal testből, és lassú körkörös mozdulatokkal kezdtem a központ, a bimbók, felé haladni. Tevékenységem nem maradt eredménytelen, mert egyre hevesebb sóhajokat és nyögéseket csaltam ki Encsiből. Elértem a mellbimbóit és finoman, nehogy véletlenül is fájdalmat okozzak neki, elkezdtem őket felváltva morzsolgatni. Keményebbek nem lettek ugyan, de Encsi izgatottsági foka az égig emelkedett.
Szám is a kezeim után kívánkozott. Engedtem neki, és apró csókok tucatjával borítottam testének minden egyes pontját, ami fölött elhaladtam nyögései már bőven a hallható tartományban voltak, de azért szerencsére nem volt túl hangos. Bár akkor az sem érdekelt volna, ha sikítozik gyönyörében. Mire elértem a mellbimbóit, már igen szaporán szedte a levegőt, és az apró, szinte lehelet finomságú puszi, amit a bimbója közepére adtam, egy minden eddiginél hangosabb sóhajt csalt ki belőle. Teste megvonaglott. Rájöttem, bár rettentő mód meglepett, hogy mindjárt elélvez, ezért elkezdtem nagyon finoman felváltva nyalogatni a két kis mellbimbó hegyét. Pár nyalintás után teste ívben megfeszült, jó pár apróbb rángás kíséretében, hangos nyögések közepette, hatalmasat élvezett, hogy aztán teljesen kimerülve omoljon magába. Felnéztem az arcára. Kimerültnek tunt, de a teljes kielégültség, ami kiült rá, és a hála, amit fátyolos szemeiből véltem kiolvasni, minden gondomat, fenntartásomat elfeledtette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:52
Elmegy.
#2 listike 2014. 01. 10. péntek 07:19
Gyengécske.
#1 Törté-Net 2005. 10. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?