A+ A-

A kórház angyala

A betegfelvételnél egy nagyon csinos, szőke nővér asszisztált az orvosnak. Tóth Krisztina 'hirdette' a felirat a köpenyén. Körülbelül egyidősek lehettünk. A gyógyulásom rögtön elkezdődött, hiszen még egy szót sem beszéltem vele, mégis fájdalmaim mellett egyre jobban kezdett zavarni, hogy ez a lány ilyen elesettnek és gyengének lát. Csak a sértett férfiúi hiúságomnak nehogy külön kezelésre legyen szüksége. - gondoltam.
Amikor az orvos végzett a vizsgálatokkal utasította, hogy segítsen nekem elhelyezkedni. Megvillantotta gyönyörű, kedves mosolyát és elindultunk a szobába. Szerencsére egy üres, kétágyas szobába kerültem. Rövidesen megérkezett az orvos és mindkét kézfejembe infúziót szúrt. Többször is a lelkemre kötötte, hogy egyáltalán ne mozgassam a kezem!
Magamra maradtam. Jól telt az idő, amíg egyszerre csak éreztem ki kellene mennem. Dehát még a kezemet se mozdíthatom. Megnyomtam a nővérhívó gombot és imádkoztam. Fohászom nem érte el a célját: Kriszti nővér lépett be az ajtón. Ilyen nincs! - gondoltam: Sikerül a legjobb formámat hoznom, most aztán meghódítom.
- Pisilned kell? - kérdezte teljes természetességgel.
- Igen.
Felhajtotta a takarót és gyakorlott mozdulattal lejebb húzta a pizsamát. De ahogy kézbefogta a péniszem pár pillanat alatt merevedni kezdett.
- Elnézést! -mentegetőztem. - Mindjárt elsüllyedek szégyenemben. - tettem hozzá.
- Azt ne! El kell számolnom a betegekkel. Mit mondanék az orvosnak? - fejezete be az igazgatást mosolyogva. - Ha végeztél, csengess!
Így is tettem. De megint, az előbbihez hasonló malőr történt.
- Nehogy megint mentegetőzz! - jegyezte meg. Vissztakart és leült a másik ágyra: - Maradok egy kicsit beszélgetni.
Rövid időn belül kiderült, hogy mindketten szeretjük a Forma1-et, ráadásul ugyanannak a csapatnak szurkolnuk. De más is kiderült: mindketten érdeklődünk a japán kultúra iránt. Alaposan kitárgyaltuk a tusfestményeket, porcelánokat. Egy óra, talán több is eltelt, amikor nagyot sóhajtva felkelt:
- Na, mennem kell a négyesbe. Szerencsére holnap hazaküldik Géza bácsit. Ilyen pimasz beteget még nem is láttam. Amikor elmegyek az ágya mellett mindig megpaskolja a fenekem.
- Hát szólj az orvosnak. - javasoltam.
- Már próbáltam, de azt mondta, hogy ez a munkámmal jár. Annyit tehetek, hogy a kezére csapok.
- De vannak ilyen mintabetegek is mint én. - vigyorogtam.
- Sajnos... Pedig a te kezedre nem csapnék rá... Még akkor se ha már a bugyimban volna... - merengett a csempézett falra, majd meglepődve bámuló szemembe nézett:
- Na, mi az? Ne csodálkozz már annyira. Valamit mondanom kell. Ha arra várok, hogy hozzámérj sertepertélhetek vagy két hétig és még csak a kezemet se fogod meg. - vágta ki kritikusan. - Egyébként meg nagyon csinosan ágaskodó farkad van. - tette hozzá pajzán mosollyal.
- Oh, hát köszi az elismerést. Hajlandó vagyok minden porcikádat végigsimogatni és végigcsókolni, különös tekintettel a bugyi alatti részre... Viszont várhatnánk ezzel legalább addig, amíg az infúziót kiveszik. Most ugyanis csak nagyon nehezen tudnám a kezem bárhova tenni.
- Ismerve értékes hajlandóságodat - kezdte ünnepélyesen - várhatunk egy kicsit. Persze az is jó lenne, ha előtte - itt megállt egy kicsit és kuncogva folytatta - vagy inkább utána megtömnéd a lukacskámat.
Erre elnevettem magam, ahogy aranyosan hozzátette: - Hát ezt megbeszéltük!
Kis csend után határozottan kijelentette:
- Akkor nem tehetünk mást, mint várunk egy kicsit. - sóhajtott. - Adhatok egy jóéjszakát puszit?
- Sőt megkérlek rá! - vigyorogtam.
Fölém hajolt és puszit nyomott a számra. Majd mégegyet. Egy pillanattal később követelőzően tapadt szája a számra. Pihepuha mentolos ízű ajakai őrületesen felizgattak.
Leült az ágy szélére és kezei közé vette a kezemet.
- Nem szeretném ha rosszat gondolnál rólam. Soha nem kezdtem még ki beteggel.
- Nem gondolok rosszat. - mosolyogtam ragyogó szemébe.
Kinyújtotta fürge kis nyelvét és megnyalta a számat. Vissznyaltam és addig folytattuk, amíg mindketten kacagni kezdtünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2015. 12. 13. vasárnap 21:18
Folytasd!!!
#6 listike 2014. 08. 1. péntek 14:22
Jó lett volna egy folytatás.
#5 feherfabia 2014. 07. 18. péntek 05:40
Folytasd!!!
#4 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:23
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 04. 11. péntek 08:17
Egész jó
#2 Karvel 2003. 11. 18. kedd 23:10
Ühüm...:)
#1 Törté-Net 2003. 11. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?