A+ A-

Pihenés

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A fejem éppen két csodálatos szép női mell között pihent. De nem sokáig. Testemben a biológia újabb parancsot adott, és elcsúsztatva a fejemet, kidugott nyelvemmel, megérintettem az egyik, alig látott, inkább csak sejtett, már mereven égnek meredő mellbimbót. Kéjesen felnevetett. A hátán feküdt az ágyban, még nagyon is hagyományos testhelyzetben. Én meg rajta. Kidugott nyelvemmel óvatosan, lassan körbenyaltam a mellbimbóját. Az egyik kezem a háta alatt volt, a másik finoman rácsúszott a hasára. Már nem nevetett, de éreztem, megfeszül a gerince.
Az egyik kezem az egyik mellén, a másikon a szájam, beszívta a mellbimbóját, és éreztem, hogy örül nekem. Beszívtam hát a mellét, aztán kiengedtem ismét a szájüregemben volt, lassan engedtem ki, nyelvem néha őrölt táncot járt. Lejjebb csúsztam a testén. Oldalról a csípőjébe haraptam finoman, játékosan. Erősen átölelte a nyakamat, bőréhez szorította a fejemet. Akkor mindkét kézzel felnyúltam a melleihez. Bőre forró volt, valósággal tüzelt. Hirtelen felemelkedtem, felcsúsztam a fejéhez. Barna haja most feketének látszott ebben a több mint félhomályban. Csak a szeme csillant néha. Közben mindig olyan volt, mint egy narkós, az ágy rettentően fel tudta dobni. Most nagyon közel voltam hozzá, a testemet is érezhette, egyik combja beleütközött valamibe, ettől megint kéjes nyögéseket hallatott.
Megcsókoltam.
Úgy tapadt a számra, akár egy pióca. Hát én is. Nagyon szerettem csókolni. Aztán a nyakát csókoltam végig, majd lejjebb csúsztam. A keze felfedező útra indult, én meg a combját kezdtem finoman harapdálni-csókolni. Bal kezem becsúszott a combok belső oldalára. Erre rögtön elfeledkezett saját akciójáról, kéjesen hagyta magát gyötörni, és én éltem is az alkalommal, folyamatosan, határozottan és sokáig.
Nyelvemmel a combjait szántottam végig, miközben mindkét kezemet elfoglaltam. Az egyik a jobb mellét simogatta, a másik a bal combját kívülről, aztán feljebb, a csípőjét is. Meleg lett minden, akárha tűz mellett feküdnénk. De az a tűz bennünk égett.
Más helyzetbe kerültünk, és a jobb kezem ujjai puha ölébe csúsztak. Lassan, idegesítő-édes lassúsággal haladtak előre, nem volt szabad sietniök, ismét nem. Erdőbe tévedtek, majdnem utat tévesztettek, de visszatértek ismét, nem volt ott ösvény. Ujjaim tovább haladtak. Megint fölé hajoltam. Középső ujjam megtalálta, amit keresett, és belemélyedt. Ismét nyögött, ide-oda vetette magát az ágyon, megragadta szabad kezemet, de elvettem tőle, ismét a mellére tettem. Aztán úgy helyezkedtem el, hogy jobb mellét a számba vehessem, háta alatt átnyúltam, és ujjaim uralták már a bal mellet, miközben a jobb kezem finom csuklómozdulatokkal szétlökdöste alig ellenkező combjait, és...
Egyszerre teste három pontján érzett, s ez alig kibírható kéjt okozott neki.
Ujjam vidáman hancúrozott a leginkább megfelelő ponton és mélységben. Aztán nyelvem-ajkam újra a mellbimbójára csapott, szívtam magamba, kiengedtem ismét, az öröm tengerén vergődött. Hirtelen felült, kezem lefejtődött róla, számból kicsúszott mellbimbója, de a jobb kezem középső ujja nem hagyta el őrhelyét, sőt, kitapintva a lényeget, sebes mozgásba kezdett. Féloldalt fordult, és hozzám tapadt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 08. 6. kedd 05:53
Aranyos
#1 Törté-Net 2003. 11. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?