A+ A-

Fájó ébredés

Linda a tükör előtt áll. Tudatában van, hogy szép és dekoratív nő. Tudja, hogy sok férfit vonz szinte tökéletes alakja, cicás arca, tengerkék szeme, mogyorószín haja, ragyogó mosolya, csengő hangja. Tudja, mert sokszor mondták már neki. Azt is tudja, hogy rengeteg hibája van: többek közt képtelen alkalmazkodni, ami párkapcsolataiban végzetes. A férfiak általában túl sokat várnak tőle. Vagy ha nem is sokat, mást. Fiókja telis tele szerelmes levelekkel, versekkel, virágok üdvözlőcéduláival, szíve pedig a szakítások fájdalmával.
A Férfi meglátja, megtetszik neki. Imponál a vadóc természet, a feltétlen őszinteség. Aztán beleszeret, szinte bálványként tiszteli. Őt nehéz megkapni. Barátként végtelenül nyitott, szerelmes nehezen lesz. Egyre nehezebben. Fél az újabb csalódástól. A Férfi türelmes. Virágot hoz neki, verset ír. Kávézni viszi, moziba, színházba, étterembe, képtárba. Hónapok telnek el, amíg sikert ér el. De eléri. Linda ismét szerelmes. Eltöltenek pár boldog hónapot, aztán minden megváltozik. Kihűl. Miért? Ki tudja. Ott állnak, és érzik, ennek így semmi értelme. A Férfi önérzetének sok Linda őszintesége, nem tud ennyire nyíltan beszélni a problémákról. Linda egyszerűen unatkozik. Szakítanak, de barátok maradnak. Néha találkoznak, beszélgetnek. Mindketten szenvednek. Külön-külön.
Összezavarodnak. Lassan semmit se értenek. Az újrakezdésen gondolkoznak, de nem megy. Valahogy nem. Megszakítják a kapcsolatot. Megpróbálják mással, de az se megy. A Férfi Lindát keresi a nőkben, Linda őt a férfiakban. Kudarcok halmaza. Nem bírják tovább. Újra találkoznak. Miért? Jó döntés? Ők se tudják. De valamit tenniük kell.
Aztán egy nap Linda valamiért felugrik a Férfihoz. Ártatlan látogatás... Mikor indulna, a férfi marasztalja, teával kínálja. Linda elfogadja, teázgatnak s közben beszélgetnek, minden feszült, a szavak, a mozdulataik. Aztán a Férfi italt tölt. Egyre felszabadultabbak. Félig az alkoholtól mámorosan a férfi kezdeményez: beletúr Linda hajába és megcsókolja. Linda ezt forrón fogadja. Rég nem szeretkeztek. A férfi közelebb hajol hát hozzá, lehúzza zippzárját, félretolja a kis tangát. A lány csiklóját kezdi izgatni. "Ne!" nyögi Linda halkan, de a Férfi tudja, ez nem elutasítást jelent. Egyik ujját Linda hüvelyébe csúsztatja, és vadul mozgatja. "Ne?!" kérdezi. Linda nem bírja tovább, eltolja a férfi kezét. "Kis erőszakos! " Átül a férfi ölébe, előjáték nélkül lehúzza a zippzárját, majd beleül vágyakozón ágaskodó szerszámába. Nem fogják vissza magukat, vadul szeretkeznek, s gyorsan elérkezik a beteljesülés. Lihegve borulnak egymás nyakába. Vadul csókolóznak az őrületes orgazmust ünnepelve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 17. péntek 06:42
Szerencsétlen természete van. Egész életében boldogtalan lesz.
#4 listike 2013. 12. 13. péntek 07:12
Kicsit összecsapott.
#3 papi 2013. 05. 8. szerda 07:00
Nem az igazi.
#2 Nemtomki 2003. 11. 9. vasárnap 11:10
Lehangoló kissé, az erotikus rész pedig kevés. Amúgy szép.
#1 Törté-Net 2003. 11. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?