A+ A-

Nejem barátnője

Leírom nektek, életem (eddig) legemlékezetesebb sztoriját:
Egy hétégén, a nejem bulizott a barátnőivel. Hajnal 2 körül kulcscsörgés és megérkezett a drágám és az egyik csaj, szépen bepiálva. Mivel a csaj, - nevezzük Csillának - nem mert így hazamenni, megágyaztunk neki a nappaliban.
Sajnos, tudtam, hogy nem lenne benne egy hármas szexben, mert már régebben érdeklődtem, így ne erre számítsatok! Csináltam nekik kaját, pancsivizet és kezdtek tűrhetően kinézni.
Még ment egy hajnali film, így visszamentem a hálóba és lefeküdtem tv-t nézni.
A csajok pattogtattak kukoricát, és mellém feküdtek, jobbról-balról. Néztük a tv-t, ettük a kukoricát és diliből átöleltem őket, és a mellkasomra húztam a fejüket. Belém bújt a kisördög...
Simogatni kezdtem a popsijukat. (Csillának döbbenetes segge van. Edzi, már évek óta. Ritkaság számba megy...
Markolásztam, gyúrogattam a popsikat és a szerszámom mozgolódott a boxer-alsómban.
A nejem észre vette és finoman odasimult. Akkor már az ujjaimmal becsúsztam a popsi közé és lassan simogattam végig, oda-vissza. Éreztem, hogy már nagyon nedves.
Járt az agyam, hogy mivel lehetne aludni küldeni Csillát, hogy végre egymásnak eshessünk a nejemmel...-Hú, aludni kéne, mert kemény napom volt! -mondtam, de nem az jött, amit gondoltam...-Megmaszírozlak!-mondta Csilla, és kiszaladt olajért a fürdőbe.
Na, ez sem rossz, gondoltam, de a farkam, már a robbanás szélén állt.
A hasamra fektettek. Csilla a hátamat, a nejem a lábamat masszírozta. Jó volt, de hiányoltam a popsi gyúrogatást is. Amikor szóvá tettem, nejem lehúzta a gatyám, és gyúrogatni kezdte a popsim. Na, ez jól esett! Közben Csilla a combomat kezdte masszírozni, így a nejemnek maradt a hátam. A combom után, Csilla is a popómnál kötött ki. Kis markolászás után széthúzta és valami kellemes csiklandóst éreztem. A csaj nyalogatta a seggem! Csodálatos volt. Megemeltem a csípőmet és a nejem simogatni kezdte szerszámomat. Azt hittem, egy perc alatt eldurranok...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2017. 03. 26. vasárnap 00:14
Rövid és nincs benne semmi.
#3 listike 2014. 04. 30. szerda 10:45
Gagyi.
#2 A57L 2013. 12. 28. szombat 04:59
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2003. 10. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?