A+ A-

Képzelt valóság...

Forró nyári nap volt. Fülledt, mint a többi... Akkor már 2 hete tartott az a szörnyű kánikula, ami forróságával nem csak az állatokat és a növényeket taglózta le, de őt is. Éppen egy bögre jeges teát iszogatott, amikor hirtelen rátört az ismerős érzés. Valami hiányzott neki már napok óta, bár maga sem tudta, hogy pontosan mi is az. A legváratlanabb helyeken tört rá és ilyenkor forróság futott át a testén, majd kiverte a víz, remegett... Azóta tartott, amióta meglátta azt a srácot abban a bevásárlóközpontban. Ruhát mentek vásárolni a barátnőjével, ma már nem bólintana rá olyan könnyen. Mert azóta kínozza a vágy. Most is a gép előtt ült, mint mindig, de az esze máshol járt. Lazán öltözött, mint mindig, már csak a forróság miatt is. Ahogy ott ült kék bugyijában és fehér trikójában, nem is volt tudatában annak, hogy akármelyik férfiben képes lenne azonnal felébreszteni a vágyat.
Sosem gondolkozott ilyesmin, mindig is a saját feje után ment, az öltözködésben, a beszédben, stílusban és a szexben is. Csinos volt, gömbölyű, de egyáltalán nem kövér, olyan van mit rajta fogni típus. Tenyérbeillő mellein megfeszült kedvenc macis trikója. Gyönyörű, barna bőre volt, erre mindig kényesen ügyelt. Zöld szemei, amik mindenkit megigéztek, aki csak vette a bátorságot, hogy beletekintsen. Gondolatai most is szabad utat jártak, ahogy mindig. Az a srác. A kék szeme azonnal megfogta. Sosem hitt abban, hogy létezik szerelem első látásra. Viszont fizikai vonzalom, az az édes bilincs annál inkább. Az volt az érdekes, hogy nem az a kigyúrt, izomagyú fazon volt. Egyáltalán nem. Viszont volt benne valami, ami megfogta, talán a kisugárzása, az egyénisége. Ahogy segített neki a polcról levenni azt a dobozt...
Gondolatai a srácon jártak most is, amint a teából kihalászott jéggel bíbelődött. Imádta a jeget, amint forró bőrével érintkezik. Ahogy lassan, nagyon lassan végighúzta a nyakán, a mellkasán, a hasán keresztül egészen testének legforróbb pontjáig. Az édes álmodozásból a kilincs zörgése zavarta fel. Ki lehet az, hiszen senki sincs otthon. Pillanatokkal később megoldódott a rejtély, amint a fehér, poszterekkel teleragasztott faajtó kinyílt és ott állt a srác. A srác a bevásárlóközpontból. Nem hitt a szemének. Valahol, valaki meghallgatta a könyörgését, ahogy annyiszor már, de ez
akkor is lehetetlen. Hirtelen ráébredt, hogy mitől önti el olykor a forróság, hogy miért viselkedik úgy, mint egy csitri.
A srácnak a puszta látványa is beindította a fantáziáját. Úgy érezte, ha hozzáér, azonnal elolvad, mint az a jégdarab az előbb. A fiú csak állt az ajtóban és mosolygott, végigmérte a lányt. Csinos, állapította meg, de mégis több annál... Ahogy ott állt előtte, kissé hiányos öltözetben, úgy hatott rá, mint a sivatagban haldoklóra egy pohár víz. A lány egyre hevesebben vette a levegőt, s a testhezsimuló trikója könnyen engedett az alatta található csinos féldinnyék erejének. A srác közelebb lépett és akkor hirtelen minden megszűnt létezni, egymás szemébe bámultak, szavak nélkül, pusztán mozdulatokból sejtve, hogy mit szeretne a másik. A következő pillanatban egy szenvedélyes csókban forrtak össze. A srác keze lassan haladt végig a lány testén. A feszes fenekén, a derekán, a vállán, majd a mellein.
Kezeit lassan becsúsztatta a póló alá, hogy elérje azokat a feszes kebleket. Erős kezeivel megmarkolta a kemény féldinnyéket. A lány felnyögött a gyönyörűségtől. A fiú egyelten rántással letépte a trikót, a leheletfinom anyag engedett az erős kéznek. A lány mellbimbói keményen meredtek előre, amint a férfi nyelvével lassan, körkörösen ingerelni kezdte. Közben kezével már a lány lábai között járt, lassan, óvatosan húzva félre a kék fehérneműt, amely az imént átélt pillanatoktól már nedves volt. A lány térdei megremegtek, majd érezte, hogy lassan elönti a kéj, ahogy a fiú ujjával lassan egyre mélyebbre hatolt a vágytól égő ölében. A srác felemelte, majd óvatosan lefektette a lányt az ágyra.
Lassan csókokkal kezdte beborítani a testét. A vádliját, a lábfejét, térdét, combjának belső vonalát, lassan haladva felfele a hasán, a mellein, majd elérve a forró ajkait, újabb szenvedélyes csók következett, a lány teste megvonaglott, ahogy a fiú nyelve a szájában körözött. Erre vágyott már régóta. Kimondva, kimondatlanul, kellett neki a törődés, a gyengédség. A srác tudta ezt, így megpróbált gyengéd lenni, de a vágy őt is fűtötte, érezte ágyékán, hogy majd szétveti a tűz. Ugyanazon az útvonalon visszaaraszolt a lány lüktető kelyhéig, miközben útját forró csókokkal kísérte. Amikor a férfi nyelve a szeméremdombjára tévedt, a lány nem tudta tovább türtőztetni magát. Teste megfeszült, majd robbanásszerűen tört rá a kéj, zihált, kezével kapaszkodót keresve beletúrt a srác hajába.
A férfi nyelve egyre sebesebben pergett a lány csiklóján, mennyei örömökhöz juttatva őt. Az egész pár percig tartott, mégis óráknak tűnt. Sírni tudott volna a gyönyörtől, de elfojtotta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (3 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 marci 2003. 10. 15. szerda 16:21
Nagyon szép, de szerintem kitalált...de akkor is gyönyörű a történet,írhatnál gyakrabban is! 10 pont
#1 Törté-Net 2003. 10. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?