Téli Különóra

Szavazás átlaga: 7.36 pont (102 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 11.
Hossz: 17 310 karakter
Elolvasva: 8 161 alkalommal
Borús és esős nap volt. Annyira nem volt kedvem semmit csinálni, hogy már fájt, ha meg kellett mozdítanom a kezemet. Biztos ismeritek az érzést, mikor minden egyes órában 120 perc telik el, és nem mozdul a levegő, nem történik semmi. Illetve ha igen, az kétszeres sebességgel, és csak kívülről tudsz ránézni. Mikor vettem a kabátomat, hogy indulok már sötét volt, és azzal az érzéssel szálltam be a kocsiba, hogy elment egy teljes nap anélkül, hogy bármi érdemlegeset tettem volna. Tél volt. A városon kívül lakom ahol ilyenkor nem mozdul semmi, és senki. Viszont a csend mindennél fontosabb a hó páncél halkan pattogott a kocsi kerekei alatt, mikor megálltam a ház előtt hogy kinyissam a kocsibejárót. Végre otthon és jön a hétvége. Kivételesen hálás voltam, hogy a harmincon felüli agglegények életét élhetem, mert semmi kedvem nem volt társalogni. Az igazsághoz tartozik, hogy a legszívesebben lefeküdtem volna, és fel sem kelek egy hétig. De nem tehettem meg. Vártam a magántanítványomra. Ja igen. Még ez is. Az ötlet néhány éve vált valóra. Matekot, törit és számítástechnikát tanítani. Ez lett a hobbim. Minden felvágás nélkül mondhatom, hogy jól csinálom. Egyetemisták és felvételizők is járnak hozzám, a hét szinte minden napján, azért a vasárnap kivétel. Ránéztem az órámra, és rám jellemzően kutakodtam a nem túl jó névmemóriámban, hogy ma ki jön. Azt halványan sejtettem, hogy történelmet fogok oktatni, de hogy ki lesz az azt nem tudom. Úgyhogy az ágybadőlés helyett inkább előkészítettem a terepet, biztos ami zicher elővettem a csomagból az összes könyvet amire szükségem lehet, majd szépen komótosan elhelyeztem az ebédlő asztalon. Lezuhiztam, felhúztam az itthoni farmeromat, és mezítláb (a padlófűtésnek hála) körbecsattogtam a konyhában egy egyszerű és gyors vacsora után. Közben feltettem a teát főni, és a gondolataimba merültem. Mint ilyenkor mindig gyorsan leültem a géphez, és bepötyögtem néhány bekezdést az irományomba, hogy a gondolataim nehogy elszökjenek valamerre. Ránéztem az órámra, és azonnal rájöttem, hogy ki jön ma órára. Negyed nyolc volt, ami azt jelenti, hogy a tanulóm már 15 perce késik, úgyhogy ez csak Dóra lehet. Minden beugrott. Mit kell neki elmondanom, hol tartunk és hogy tartozik még 1000 Ft-al az előző óráról.

Öt perccel később a csengő hangja átlibbent a házon. Kikiáltottam az ablakon, hogy "Nyitva van! " és nem sokkal később hallottam, ahogy nyílik a bejárati ajtó. Gyorsan elémentem. Dóri 18 éves volt, illetve talán az előző órán mondta, hogy hatalmas bulit csaptak a szülinapján, úgyhogy valószínűleg annyi volt. Okos és kedves lány volt, hosszú fényes barna hajjal, és meleg barna szemekkel, amiket ha nem jegyzetelt hatalmasra tárt és azzal figyelt engem. Ha jól sejtettem. Gyorsan levette a kabátját, és bocsánatkérések közepette gyorsan leült az asztal másik végére. Fázósan összedörzsölte a két kezét.
– Nagyon hideg van! – mondta és rám meresztette a szemét, szinte kérlelően.
– Esetleg teát parancsolsz? Nem számítom fel! – visszamosolyogtam, mert rájöttem hogy ő az egyetlen aki ma hozzám szólt, és ez rettenetesen felvillanyozott.
– Igen, igen!! – ez nagyon kislányos volt, de hát még az is ugyi.
– Jó! Milyet kérsz?
– Te milyet iszol?
– Mindig visszakérdezel?
– Én? – Önkéntelenül elvigyorodtam. Pimasz kislány!
– Na jó. Én rumosat iszom, de én felnőtt vagyok tehát megtehetem. Neked milyet hozhatok?
– Na persze, de én is felnőtt vagyok! – mosolygott vissza kedvesen – Úgyhogy én is azt kérek!
– OK! Te tudod.

Gyorsan elkészült a forró ital, amit átadtam a kisasszonynak, aki csillogó szemmel mosolyogva fogadta. Elkezdtük az órát. Gyorsan írattam vele egy felmérőt, hogy tudjam tanult-e, de nem kellett csalódnom, elég szorgalmas volt, úgyhogy lassan belefeledkeztem a sötét középkor elemzésébe, a feudalizmus kialakulásába, és Nagy Károlyba. Szeretem a történelmet. 1 ismerem, 2 hobbim 3 szeretek mesélni. Bár néha nem hagyja a nyelvem, merthogy kihagyok. Tudjátok biztos veletek is előfordult, hogy gyorsabban gondolkodtok, mint ahogy beszéltek, és elvesztitek a fonalat. Na ez egy ilyen alkalom volt. Irgalmatlan cifra mondatokat mondtam, csakhogy kikeveredjek saját nyelvem útvesztőjéből. Azért a fontosabb dolgokat sikerült elmondanom. Lassan befejeződött az óra. A teás csészék kiürültek, és láttam Dórin, hogy ki van pirulva, valószínű a rumtól, de nem szóltam le, csak csendben elméláztam, míg leírta a leckét. Kicsit jobban megnéztem magamnak a lányt. Nagyon formás alakja van, ezt eldöntöttem magamban. Ugyan a vastag garbó eltakarta a lány domborulatait, mégis látszott, hogy nincs oka panaszkodni. Kimondottan jól áll neki a fekete szűk nadrág. Nem tudom, de talán most néztem rá először úgy, mint egy nőre, és nem, mint tanítványra. Elkapta a pillantásomat, és belenézett a szemembe.
– Mi van? – kérdezte
– Bocsi csak hosszú volt a mai nap, de legalább eseménytelen! Elbambultam. – ez ugyi félig meddig igaz is volt.

Elmosolyodott, és befejezte az írást. Gondosan elrakta a táskájába az írószert kifizetett (a tartozását is), és ezután láttam rajta, hogy nincs túlzottan mehetnékje.
– Mivel mész haza? – kérdeztem, hogy ne legyen esetleg kényelmetlen neki, ha maradni akarna.
– Izé. Vonattal, de csak egy óra múlva jön.
– Ha gondolod, maradhatsz.
– Köszönöm. Kérek és maradok.
– Akkor főzök még egy adagot, addig ha gondolod internetezhetsz.
– Köszi úgyis akartam néhány levelet írni. – Nekiláttam főzni még egy adagot, közben el kellett intéznem egy hosszabb telefont, úgyhogy nem időztem bent, csak a teát vittem be a szobába. Letettem az asztalra, és odamentem a háta mögé. Kissé megijedtem, ugyanis Dóri az egyik erotikus novellámat olvasta, sőt ha jól láttam már a másodikat. Éreztem, hogy elvörösödik a fejem, de azért férfiasan lazán jött a számra a kérdés:
– Na? Tetszik? – A lány mintha álomból ébresztettem volna hirtelen összerezzent, és riadt pillantást vetett rám.
– Bocsánat, hogy elolvastam, de itt láttam megnyitva, és te sokat beszéltél telefonon, és hát... AnDrOiD. Ez nagyon... – és körülnézett mintha nem merné kimondani a szót – Izgató.
– Hát ezért írtam tulajdonképpen.
– Nem is tudtam, hogy te ilyeneket irogatsz. – ezt már pimaszul mondta.
– Hát ezeket csak kedvtelésből, de inkább ezt írom. – és előhoztam a most már több, mint 150 gépelt oldalra rúgó regényem sokadik változatát.
– Ezt most nem fogom elolvasni, de ha odaadod szívesen. Szeretek olvasni. – közben felállt a géptől és odatelepedett a teája mellé. Rájöttem, hogy van benne valami visszavonhatatlanul macskás. Talán a léptei a mozgása a ruganyossága, a fiatalsága keltette illúzió volt, vagy csak a feromon keltette tesztoszteron túltengés miatt, de kezdtem másként nézni rá, mint eddig. Még mielőtt megszólalhattam volna feltette a kérdést – Elmondod, hogy hány nővel voltál már?

Egy percnyi csend következett. Nem tudtam hová akar kilyukadni, de hazudni sem akartam neki semmiben. Igen bűnös vonzalmak kerítettek hatalmukba, viszont én ilyenkor sajnos túlzottan őszinte vagyok, és ez nem mindig bizonyul jó taktikának.
– Tudni akarod?
– Igen! Ha nem baj.
– Végül is felnőtt nő vagy... Négy!
– Mi négy?
– Négy nő volt az életemben akivel szeretkeztem.
– Csak??!!
– Tudod én nem vagyok és nem is voltam soha különösebb nőfaló. Csak azzal szeretkeztem, akibe szerelmes voltam. Bár az is igaz, hogy azt kérdezted, hogy hány nővel voltam. Nos akkor az összesen hét. De ha objektívek akarunk lenni, és akivel tényleg jó volt, mert tudtam, hogy szeret, és nem csak a puszta gyönyörért szerettem, az CSAK (? ) négy volt.
– Miért az más? – Szegény lány gondoltam magamban. Furi, hogy nem tudja mi a különbség. Főleg, hogy nő ez igen meglepő volt.
– Akkor most én kérdezek. – próbáltam visszatérni a tanító stílusra – Te voltál már pasival?
– Igen. – és kacéran elmosolyodott
– És jó volt?
– Tulajdonképpen igen, de szerintem azért van még mit tanulnom.
– Van állandó barátod?
– Van.
– És szerelmes vagy belé? – Most rajta volt a hallgatás sora. Csendben méregetett engem, és szinte tapintható volt a belőle áradó izgalom.
– Nem. Azt hiszem egy ideje másba vagyok szerelmes. – és a pillantását rám szegezte. Szívem megállt, és kényszeredetten vettem a levegőt. Értettem a dolgot, de mivel bizonytalan az ember nem akar hinni a fülének. Felvontam a szemöldökömet, és hallgatásba burkolóztam, miközben nem vettem le a pillantást a szeméről. Aztán megtört, és idegesen fészkelődni kezdett – Nem kellett volna elmondanom most olyan hülyének érzem magam.
– Azt hiszem én sem vagyok jobban. – és valóban tépelődtem magamban – Mit csináljak veled?
– Neked nem tetszem? Vagy van valakid?
– Nem nincs, már majd egy éve, de ez nem lenne probléma. A probléma te vagy.
– Én?! Nekem nagyon tetszel.
– Igaz, de... Nos én már elég idős vagyok, és nekem biztonságra van szükségem, olyan nőre akiben meg lehet bízni, és bár nem ismerlek, és csak a sztereotípiákra tudok támaszkodni, de te elég fiatal és tüzes vagy ahhoz, hogy velem legyél... Elég sokszor pofára estem, és már rutinos önsanyargató vagyok, de nem biztos, hogy kell ez még egyszer.

Megint hallgattunk. A vonat már biztosan elment, de itt egy percnek nem volt jelentősége, azok szálltak tovább egyre gyorsabban. Aztán megint ő törte meg a csendet.
– Nézd AnDrOiD! Én valóban fiatal vagyok, és valóban nem éltem át még semmi olyasmit mint te, de... Életemben először érzem úgy, hogy szerelmes vagyok. Három hónapja járok ide hozzád, de már az első találkozásunkkor éreztem, hogy te vagy nekem az igazi, legalábbis remélem. Nem ígérhetek semmit, de én igazából szeretlek, és szeretném megismerni azokat a dolgokat amiken te átmentél. Kérlek szeress engem. – Nem bírtam ki. Lassan felálltam a fotelből és odamentem hozzá. Végig követett a szemével. Felemeltem a kanapéról, és végigsimítottam az arcát. Majd gyengéden megcsókoltam. Tudtam, hogy innen nincs visszaút. Egy férfi számára nincs visszaút, ha egy nő szerelmet vall neki. A csók után nagyot sóhajtott, kiengedte a felgyülemlett feszültséget, becsukta a szemét, és most ő csókolt vissza. Az ajka szétnyílt, és hívogatóan izgatta a nyelvével a számat, és követelte, hogy ugyanazt kapja amit ad. Visszacsókoltam, és belemerültünk az ajkaink játékába. Finoman végigcsókoltam az arcát, és beletúrtam a hajába. Ő átengedte nekem az irányítást. Az ujjaimmal finoman ingereltem a jobb fülét, ami halk sóhajokat váltott ki, egy idő után elszakadt a számtól, hogy levegőt vegyen, de utána azonnal összetapadtunk újra. Nincs idő csókolózás közben. A tér is megszűnik, csak a boldog
r
alf
és
alf
ze
alf
gs
alf
ég
marad a fejemben, és a lüktető vágy a nadrágomban. Levettem róla a pulóvert szép lassan. Ha az ijedt madárka el akarna futni had menjen, de inkább segített, mint elhátrált volna.

Egy póló volt alatta. Kitapinthattam a melltartóját, és a háta kecses ívét. Lassan simogattam és apró mozdulatokkal masszíroztam a hátát. Erre az volt a válasz, hogy hozzám dörgölődzött, és a fülembe lihegett. Nem kell mondanom, hogy milyen hatással volt ez rám. Kihúztam a nadrágból a pólót és alatta simogattam a finom bőrét. Illetve egy idő után libabőrét, és mivel olyan közel volt a válla a számhoz, a kulcs csontja felett elkezdtem először csókolni, utána harapdálni a vállát, és a nyakát. Erősen szorított. Majd "támadásba" lendült ő is. Egy gyors mozdulattal lerángatta rólam a pulóvert, és a meztelen felsőtestemet kezdte csókolgatni, miközben simogatott. Átadtam magam az élvezetnek. Aztán megint én következtem. Leültettem az ágyra, és levetem róla a pólót, és a melltartót. Megálltam, megszemlélni a látványt. Bár ő vágytól párás szemmel nézett rám, meg kellett néznem. Formás keblei voltak, nagy puha szélű bimbókkal, aminek a közepe peckesen állt kifelé az izgalma jeleként. Ő valószínűleg félreértette a pillantásomat, és nadrágomhoz nyúlt, hiszen az pont fejmagasságban volt neki, de eltoltam a kezét, és ráborultam a melleire. Finoman csókolgattam az oldalát, a tetejét, a bimbókat, és közben folyamatosan kényeztettem a kezemmel mindkét mellét. Szorosan hozzám bújt, és fennhangon sikoltozott, csukott szemmel. Éreztem a vágyat, és hogy sürgetőleg közeleg, és ki kell elégíteni gyorsan. Úgyhogy kigomboltam a nadrágját, és a segítségével megszabadítottam tőle, a harisnya nadrággal egyetemben. Egy kis bugyi takarta el előlem az érzékiség forrását, ami gyorsan lekerül. Rám nézett könyörgően.
– Had üljek bele. Soha nem volt még orgazmusom ha bennem voltak. Kérlek nagyon közel vagyok.

Nem szóltam semmit csak kigomboltam a nadrágomat, és gyorsan kibújtam belőle, és a boxeralsóból is. Dóra térdre ereszkedett előttem, hogy megint megpróbálja az orális izgatásomat, de nem engedtem, hanem fölém ültettem, és finoman belehelyeztem a szerszámomat a kéjbarlang nyílásába. Halkan szó nélkül beleereszkedett, és néhány pillanatig csak ült. Madj lassú, de gyorsan növekvő iramú lovaglásba kezdett rajtam. Az orgazmus úgy jött, mint egy ostorcsapás. Hüvelye összerándult, annyira, hogy egy pillanatra nem is csúszott tovább, de ez csak lökést adott a beteljesülésnek, a vállamat fogva rángatózott, és egyre hangosabban kiabált, éreztem, ahogy a csiklóját izgatja a fanszőrzetem, mert olyan kemény volt. Elég sokáig tartott a lecsillapodás. Még percek múltán is össze-össze rándult. Pozíciót váltottam, és nem minden erőlködés nélkül felfektettem az ágyra, anélkül, hogy kicsúsztam volna belőle. Csak mikor már a hátán feküdt félig nyitott szemmel akkor húztam ki belőle a szerszámomat. Most néztem meg teljesen meztelenül először a lányt. Nagyon szép volt. Finoman fazonírozott puncija és karcsú izmos lába nagyon izgató volt. Muszáj volt végigcsókolnom mindkettőt. Aztán nem bírtam tovább megkóstoltam az ambróziát a combjai között. Én nagyon szeretem az ízét, akárki akármit mond. Finoman felszívogattam az ajkammal, azt a kéjnedvet, ami a puncin kívül volt, és lassan elkezdtem a nyelvemmel szétnyitni az ajkakat, hogy hozzáférjek a legfinomabb bőrhöz és a mögötte lévő finom husihoz. Körkörösen nyalogattam végig mindkét ajkat, majd finoman bekaptam a csiklót, és eljátszadoztam vele. A hatását éreztem, mert Dóra keze a fejemre tévedt, a másik kezével pedig szétnyitotta az ajkait, hogy jobban hozzáférjek. Egyre gyorsuló ütemben nyaltam faltam az ízletes finomságot. Hol körkörösen, hogy le fel, hol kicsit durvábban, hogy szelídebben, néha gyorsítottam néha lassítottam, de éreztem, hogy Dóra egyre hangosabban zihál.

Egyszerre vége lett, a fejemet elvette a puncijáról, és hozzám hajolt. Megint csókolóztunk, és ő most először megfogta a szerszámomat. Nagyon finom érzés volt. Végigkarcolta a bőrt az oldalán és a csillogó fejet óvatosan elmaszatolta. Aztán marokra fogta, és nagyon finoman, de határozottan húzogatni kezdte a bőrt. Most rajtam volt a zihálás sora. Isteni volt. Nagyon szeretem a lassú kényeztetést. Sokkal jobban feldob, mint a gyors szex. Dóra elszakadt, az ajkamtól és közelített a szerszám felé, de most nem állítottam meg. A kezével hátradöntött az ágyra. A nyelvével a makkomat izgatta. Az örömcseppeket lenyalogatta a végéről, gyakorlatilag megtisztította, miközben nem hagyta abba a húzogatást. A végén a haját félredobta, hogy mindent jól lássak, és bekapta a végét. Éreztem, ahogy a meleg ajkai körbefogják a makkomat. Csak ettől az érzéstől majdnem elmentem, de levegő kontrollal visszaszereztem az egyensúlyomat, és tovább élveztem a ténykedést. Kezeimet a tarkómra tettem és úgy élveztem a dolgot. Dóra egy pillanatra felnézett, és így szólt:
– Majd szólj, hogy mikor, és akkor rád ülök ismét. Azt akarom, hogy bennem menj el. Csak bólintottam. A jobb kezével a bőrt húzogatta, a ballal elkalandozott a heréimhez, és a nyelve közben ördögi játékot folytatott a makkomon. A bal keze egyre mélyebbre ásott, és már az ánuszomat izgatta a mutató ujjával, ami szokatlan érzés volt, de nem rossz. Éreztem, hogy közel a vég, mert tíz percig izgatott, és már alig bírtam magammal. Csak annyit bírtam kinyögni:
– Dóra! Gyere!

Azonnal abbahagyta, felült, és ráigazította a punciját a szerszámomra. A külseje egy kicsit száraz volt, de azért könnyen becsúszott. Ebben a pózban megálltunk, és elkezdtem csókolni, ahol csak értem. Ettől a mozgástól felizgult újra. Miközben harapdáltam a vállát, és a nyakát, ő finoman elkezdett mozogni rajtam, majd mikor már annyira akarta a dolgot, hátralökött, és elkezdett iszonyatos sebességgel lovagolni. Nem kellett sok idő, de nekem se. Igazából az indított el, ahogy figyeltem az arcát, az orgazmus közben. Mintha nem is itt lett volna. Hátravetette a fejét, a térdemen támaszkodott meg, és közben hangosan nyögött kéjesen, és a mellei izgatóan ringatóztak. Egyszer csak éreztem, hogy összezárul a hüvely, és én sem tudtam már tovább tartóztatni magamat. Hatalmasat löktem, hogy Dóra majdnem leesett, és közben éreztem, ahogy a szerelemnedvek betelítik a lány punciját. Csodálatos érzés volt. Szinte fájtak a heréim, a megpróbáltatásoktól, de legalább egy percig folyamatosan éreztem a gyönyör hullámait, és még legalább húsz percig a finom utórezgéseket. Közben Dóra rám dőlt. Előbb a mellemre helyezte az arcát, utána pedig felém fordította a nagy barna szemét.
– Csodálatos volt. Most már értem, hogy mi a különbség. – és elmosolyodott. Én visszamosolyogtam rá. Megsimogattam az arcát. Arra gondoltam, hogy nem sokára szerelmes leszek. Ez boldogsággal töltött el.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.36 pont (102 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. augusztus 6. 11:28
#25
Nagyon tetszett.
1
feherkalman1
2022. június 23. 16:56
#24
Egy ilyen fiatal punci nagyon feltudja húzni az embert.
1
én55
2021. június 29. 10:34
#23
Lehetett volna jobb is.
1
a
A57L
2018. augusztus 20. 04:15
#22
A téma jó,az írás nem annyira.
1
t
t.555
2017. november 24. 02:07
#21
Valóban egy remek írás!
1
Andreas6
2017. október 10. 07:32
#20
Egy ilyen imádnivaló kislány az én álmom is. Kár, hogy öreg lennék hozzá. Nagyon tetszett!
1
vakon54
2017. július 1. 15:57
#19
Nagyon jooó írás.
1
zsuzsika
2014. október 8. 08:20
#17
Jó.
1
l
listike
2014. június 7. 16:43
#16
Nagyon tetszett.
1
p
papi
2013. december 25. 09:55
#15
Nagyon jó.
1
tutajos46
2013. december 23. 06:51
#14
Szerelem nélkül is lehet jó a szex.
1
genius33
2013. február 11. 09:26
#13
Elég jó 🙂
1
Torkos
2007. október 1. 11:24
#12
Az élet nem egyszerűen csak biológia. Mindenki a helyét keresi. A hormonok a tudatalatti énünk termékei.
Látszólag akaratunktól függetlenül teszik a dolgukat,
de nem vagyunk a rabjai. Felül tudjuk bírálni őket, ha akarjuk. Mert a helyünket olyan személy tudja csak megmutatni, aki nekünk fontos, mert a tudatalattiban elindított valamit és ha engedelmeskedünk neki, akkor
megtaláljuk azt az egyetlen módot, amelyikkel a helyünkre kerülünk. A más örömében fedezzük fel a saját örömünket. Az orgazmus lelki folyamat boldog következménye és nem mechanikai munka által készített termék. A test részei csak kellékek. Az érzékszervek teremtik meg a fizikai utat lélektől lélekig.
öröm elérhetővé válik.
1
tiborg
2007. október 1. 06:04
#11
nagyon fain !! te ertelmes,erzelmes iro vagy,en is sirnek "oromkonnyeket" ilyen kis csajert
1
egy embör
2005. augusztus 20. 12:50
#10
Gratulálok!!
1
Gargoyl
2005. május 20. 23:39
#9
Oh, THC te barom!...
Nekem tetszett! Nagyon is!
1
THC
2005. január 9. 23:09
#8
Ez a szerelmi "szál"nem kellett volna a történetbe,ugyanis nem életszerü..szóval ettöl gagyi le is húzom egy nagy 1-el!
1
Athos
2004. augusztus 11. 13:09
#7
Nem rossz történet, de nem értem, ha ő csak úgy élvezi, hogy szerelmes, miért nem jött össze előbb a lánnyal? Épp azt írta, hogy ez csak szex, és így nem jó. Én is ilyen vagyok, ezért nem értem a dolgot.
1
Baby Doll
2003. november 8. 17:19
#6
Remek volt;}
1