A+ A-

A feleségem perverz!

A történet 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megismerkedtünk egymással.
Ő négy évvel fiatalabb volt mint én, és rendkívül nagy kísérletező kedve volt.
Mindent kipróbáltunk tabumentesen, amit csak megkívántunk, keféltünk vízibiciklin a nádas szélén egymillió szúnyogcsípéssel fűszerezve vagy szexeltünk kapualjba beállva is amikor egy nyári zápor utolért bennünket, de amit nagyon szeretett az a spermám íze , lehetőség szerint mindig lenyelte.
Aztán eljött a nagy nap és összeházasodtunk.
Néhány év alatt a barátaink lassan elkoptak mellőlünk ahogyan sorra születtek gyermekeink.
(Három gyerek után kissé szélesebb csípővel és jóval nagyobb mellekkel még mindig jól nézett ki az asszony, sőt imádtam, ahogy lovagol rajtam és közben himbálóznak az arcom közelében a hatalmasra duzzadt mellbimbói, amit szopogathatok szex közben.)
Sajnos ahogy az idő egyre telt, mindinkább silányult a házaséletünk, és a terhességtől való félelme miatt szinte csak a franciázásra korlátozódott, a mennyiség is jó ha elérte a heti egy "numerát".
Ez arra kényszerített, hogy sűrűn magamhoz nyúljak, miközben az Interneten a privát nőcik, mások feleségeinek képeit nézegettem, és közben arról álmodoztam, hogy elviszem egy szexbuliba és ott ami belefér megkapja, vagy arra is gondoltam, hogy otthon bekötöm a szemét és egy nagyfarkú négert leszopatok vele, majd a szeméről a kötést levéve megnézem a reakcióját.
Gondosan előkészítettem a dolgot, szülinapjára vettem egy csomó szexi cuccot, harisnyakötőt, meg ilyesmit, és elkezdtem neki reklámozni, hogy mennyire örülnék, ha leborotválná a punciját és megjelenne előttem ezekben a szerelésekben.
Hát mondanom se kell, majdnem kidobott az ajándékaimmal együtt és undorító perverz alaknak nevezett, majd kijelentette, hogy ezt azért csinálom ezt mert túl sokat kukkolom az Internetet, és elferdültek a hajlamaim, úgyhogy inkább ilyen igényekkel ne is jelentkezzek nála, ha jót akarok és felejtsem el az egészet.
Telt - múlt az idő majd néhány hónappal később eldugult a házunkban a csatorna, így hát ki kellett hívni a szerelőket, de én nem tudtam otthon lenni, mivel pont akkor üzleti ügyben Pesten voltam tárgyalni, azért telefonon mindent leegyeztettünk, csak a gond az volt, hogy elfelejtettem pénzt otthon hagyni, de megegyeztünk abban, hogy átmegy a szomszédhoz kölcsönkérni és ha hazaértem kifizetem.
Ezután megnyugodtam, hogy minden rendben lesz, de közben ügyfelem autóbalesetet szenvedett és elmaradt a megbeszélés.
Gondoltam, hogy akkor irány haza, majd lesz egy kis meglepetés.
Hazafelé egy benzinkúton vettem egy csokor virágot és a feleségem kedvenc csokiját, és nemsokára be is kanyarodtam az utcánkba, azt remélve, hogy még délelőtt van a gyerekek iskolában, talán egy numera jár a meglepiért...
Ahogy a ház elé értem egyszerre két dugulás-elhárító autó is állt a ház előtt, én bementem és senkit nem találtam csak szétdobált ruhákat és szerszámokat, meg furcsa hangokat hallottam az emeleti hálószobából.
Szépen felosontam és bekukkantottam a résnyire nyitott ajtón és fölbegyökerezett a lábam:
A harisnyatartóban és szexi fehérneműben kopaszra borotvált punijú feleségem négy férfi előtt térdel, és egyenként vetkőzteti őket.
Hoppá, most kezdődik a műsor, de közben a fejemben egymást követték a gondolatok a féltékenység és a kéjérzet vetekedett, aztán döntöttem, előkaptam a farkamat és tovább figyeltem.
Közben a négy meztelen pasi elkezdte a feleségem melleit a fehérneműből kiszabadítani, miközben az asszony kéjes nyögésekkel felváltva szopta a farkukat, aztán az egyik mintha véletlen lenne négykézlábra állította és gondolkodás nélkül a seggébe dugta két ujját, amire az asszonyom se tiltakozott, hanem egy kéjes nyögéssel szinte felnyársalta magát a pasi ujjaira.
(Mindeközben majdnem elsült a farkam, mert ilyet a legvadabb pornóban sem láttam még.)
Aztán az ujjazós pasi az addigra bőséges punciléből megnedvesítette a kezét bekente a farkát és a feleségem nem kis élvezetére tövig nyomta a farkát a tátongó segglukba, na ez már sok volt és akkorát élveztem a látványtól, hogy még a falra is jutott belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.61 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:20
Eléggé gusztustalan.
#11 vakon53 2016. 04. 29. péntek 15:35
Az ijenfeleségnek sózni és paprikáznikellene az oldait.
#10 zsuzsika 2014. 11. 14. péntek 08:58
Gyenge.
#9 listike 2014. 04. 30. szerda 07:56
Nagyon gagyi.
#8 norbert7818 2013. 05. 30. csütörtök 19:50
elsiette nagyon
#7 papi 2013. 05. 3. péntek 07:51
Nem tudom mit gondoljak
#6 Lupuss 2004. 04. 29. csütörtök 16:10
hmm...nehéz megítélni hogy mi igaz belőle, de ha van valóság alapja, gartulálok a párodhoz !:))Igazán klassz csajszi lehet...Az írás valóban lehetne kicsit részletesebb, de fog ez menni..igy tovább
#5 én 2004. 01. 11. vasárnap 16:48
nem olyan rossz az atti, csak egy kicsit erotikusabban kellett volna irnod és hosszabban.
#4 nincs,, 2003. 10. 17. péntek 00:38
ez mi?
#3 atti 2003. 10. 10. péntek 09:06
Pedig majdnem teljes egészében igaz.
#2 Jani 2003. 10. 9. csütörtök 12:47
Baromság.
#1 Törté-Net 2003. 10. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?