A+ A-

Váratlan látogatás...

Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
Panni eppen teregette a mosott ruhat amikor a fiu hazaerkezett. Lanyon csak egy vekony otthonka volt, es ahogy a napsugar atsutott rajta, kirajzolta vekony de gombolyded formaktol nem mentes alakjat. Zoli hatulrol atolelte es vegigsimitotta a testet. A mellbimbok a finom simogatastol eledni kezdtek, megfeszultek, a vekony szovetet majd ki boktek.
- Varj mig befejezem - sugta lany, majd lagyan eltolta a fiu testet magatol.
A fiu tettetett sertodessel bement a szobaba. Vetkozni kezdett, ruhait lezseren egy szekre dobva.
-Egy hete nem voltam vele - gondolta es vagyakozva nezett a furdoszoba fele. A fiu kikuldetesen volt egy masik varosban es hazafele gondolatban mar nagyot szeretkezett a lannyal.
Nyari forrosag volt. Alsonadragban vegig heveredett az agyon es elovette az ujsagot. Olvasni kezdett.
A lany vegzett a teregetessel es az elobbi simogatastol ego vaggyal ment be a szobaba. A fiu nem vette eszre (vagy csak nem akarta eszrevenni) amint a lany az agyhoz ert.
- Meglepem -gondolta a lany es a fiu labanal kezdett felkuszni az agyra.
Vegig csokolta Fiu mindket combjat es lassan lehuzta a nadragot. A vagytol feltuzelt fallosz ott meredezett a szeme elott. Gyorsan levetette az otthonkat es feljebb tornazta magat a fiun. Hosszasan csokoloztak, majd a fiu forditott fekvesukon o kerulven felulre. Belecsokolt a lany fulebe, majd lejjebb csuszva a nyakat csokolta korbe. Lejjebb es lejjebb csuszva eloszor a melleket nyalta korbe majd egyenkent szopni kezdte a bimbokat. A lany elvezettel sohajtott mikozben a fiu hajat es hatat simogatta. Visszaemlekezett, hogy volt mar alkalom amikor a mellszopas kozben elelvezett. Most azonban a fiu lejjebb csuszva a lany hasat, koldoket csokolta. A szorzethez jutva finoman megharapdalta a szemerem dombokat, majd az ajkakat szethuzva belenyalt a nyilasba. A lany remego hangon sugta:
- Fordulj meg. En is szopi akarom a farkad! Olyan reg volt a szamban.
A fiu megfordult, igy farka a lany fejenel volt, majd gyorsan vegigcsokolva a testet ujra viszatert a szemeremajkakhoz. Vegignyalta a nyilast, majd ujjaival szethuzva nyalni kezdte a meredezo csiklot. A lany lehuzva a makkrol a bort nyalogatni, majd szopni kezdte azt. A fiu is szopni kezdte a csiklot, es ujjat bedugta a lany huvelyebe, mely mar nedves volt egyreszt a fiu nyalatol, masreszt a lany vagyatol. Az ujja egyre melyebben hatolt a huvelyben simogatva a huvely falat. Jatekosan korbesimogatta a mehszajat, majd mintha egy fallosz lenne, elkezdte ritmikusan ki-be mozgatni. Nyelvevel szajaval a csiklot szopta, dorzsolte. Kis ido mulva a lany, szajaban a fiu farkaval, elvezni kezdett. Egyre melyebben hatolt szajaban a fiu farka es ez is nagy oromot okozott szamara. Imadta a fiu farkat a torkaban erezni, s szerette volna ha fiu a szajaba elvez. Szinte mindketten egyszerre kezdtek alsotestuk ritmikus mozgatasat. A lany osszeszoritva combjait huvelyeben fogva tartotta a fiu most mar nem is egy ujjat. A fiu erezte a huvely ritmikus osszehuzodasait es megjobban szopni kezdete a csiklot. A lany elelvezett, de szajabol nem engedte ki a fiu farkat. Kezevel segitve a meretes falloszt, simogatva a hereket, - mellyel nagyon nagy elvezetet okozott a fiunak - kielegitette azt. A meleg sperma luktetve omlott a szajaba, torkaba. Alig tudta nyelni.
A fiu pihegve fordult le a lany melle. Megcsokolta annak combjait majd hanyatt fekudt. A lany kezebe vette a fiu farkat es az utolso csoppeket is lenyalta rola.
- Tiszta vagy! - mondta mosolyogva, majd atfordult a fiu fejehez es spermaizu szajaval megcsokolta.
- Szeretlek - mondta, majd fiu vallahoz simult es kisvartatva mindketten elaludtak.

Lany ebredt elobb. Ujra megkivanta fiu testet. Lenezett a lankadt himtagra.
- Ezt most gyorsan fel kell allitani - gondolta es lejjebb csuszott. Kezevel a bort lehuzta a makkrol, es finoman szopni kezdett. A lankadt himtag kezdett noni kemenyedni a szajaban. A lany felguggolt a fiu farka fole. Kezevel beillesztette huvelyebe a meg csak felig merev peniszt, majd huvelyet mozgatva teljesen elnyelte. A teljes merevedest mar a huvelyeben erezhette. A fiu arra ebredt, hogy szinte megeroszakoljak. A lany konnyeden mozgott a fiu farkan hol le-fol, hol korkoros mozdulatokkal. A fiu erezte hogy makkja a mehszajat dorzsoli. Simogatni kezdte a lany mellet, bimboit.
A lany elore hajolt, hogy a fiu a szajaba vehesse a melleit. A fiu felvaltva szopta a bimbokat, majd a kezevel ossze nyomta mindket mellet, s meg-probalta a ket bimbot egyszerre bekapni. Sikerult. Most mar egyszerre szopta mindket mellbimbot. A lany nagyokat nyogott az elvezettol. Megjobban magaba nyomta a fiu farkat, szinte a meheben erezte. Huvelye neha gorcsosen osszerandult, megjobban szoritva a fiu farkat. Orgazmusa kisse hangosra sikeredett, bar tudta, hogy a vekony falak vilagga kurtolhetik szerelmeskedesuket de nem torodott vele. A fiu gyengeden lesegitette magarol a lanyt, de nem hagyta, hogy elteruljon az agyon, hiszen o meg nem kapta meg a szeretkezestol a teljes beteljesulest. Hatulra kerult a lany farahoz es nyalni kezdte a seggvagast egeszen a lany puncijaig. Megprobalta nyelvet a vegbelnyilasba dugni. A lany probalt segitni, de a fiu nyelve nem volt eleg kemeny, igy csak kicsi tudott behatolni a lany segglukaba. Nyalta a forro huvelyt is, itt nem volt akadaly a nyelv puhasaga. Addig tolta elore a nyelvet ameddig csak birta. A lanynak a nyalastol sikos lett minden bejarata. A fiu felterdelt es a forro huvelyt kitapogatva besegitette a farkat. Nagyot lokott a lanyon, hogy minel melyebbre hatolhasson. Ujjait benyalazta es a lany vegbelnyilasat kezdte simogatni. A lanynak most mar szinte folyamatos orgazmusa volt. Erezte, hogy a fiu keze finoman szetfesziti a segget es ujjai lassan behatolnak a vegbelebe. A fiu egyszerre mozgatta a farkat es az ujjait.
- Basszal seggbe! - lihegte a lany. A fiunak ezt nem kellett tobbszor mondani. Kihuzta farkat a lany huvelyebol es lassan benyomta a seggebe. Ez a lyuk kicsit szukebb volt az elozonel ezert nehezebben tudta tovig nyomni.
Lanynak ez a fajta behatolas egy icipici fajdalommal jart, hiszen a fiunak le kellett kuzdenie a gyurus izmok szoritasat, de amikor ez sikerult, es a fiu elkezdett mozogni a seggeben, ujabb orgazmust elt at. A fiu lassu mozgatassal tovig nyomta farkat a lany seggebe, herei a lany huvelynyilasat es csiklojat simogattak. Erezte, hogy lassan feltornek belole a kej feher folyadekai. Lassan, egyenletesen arasztotta el a lany belsejet. Horgott az elvezettol. A lany labai kozott hatranyult es finoman simogatni kezdte a hereket, ezzel is konnyitve azok kiuruleset. Elvezte seggeben a lukteto falloszt, a forro spermat amely lassan folyt befele a vegbelebe.
Egy ido utan a fiu lassan kihuzta farkat a lanybol. Mindketten elpilledtek.
- Nincs kedved furodni velem? - kerdezte kisvartatva a fiu a lanyra nezve.
- Jo otlet - mosolygott cinkosan a lany - Es ott folytatjuk? - kerdezte.
- Ki akarsz belolem mindent preselni? - kerdezte a fiu.
- Hat ha meg van mit! - mondta lany es vegig simitott a fiu farkan.
- Haaaaat! Majd meglatjuk - vigyorgott a fiu es a lanyt a furdoszoba fele huzta.

A furdokadban leszappanoztak egymas testet, majd a forro zuhannyal leoblitettek egymast. A fiunak ujbol agaskodott a farka mialatt tobbszor vegig simogatta a lany testet. A lany kezebe vette a kemeny szerszamot es a szajahoz emelte, amikor csengettek.
- Ki lehet az? Es pont most? - morgott a fiu.
- Majd en kinyitom - mondta lany es kilepett a furdokadbol. Felkapta magara a furdokopenyet es az ajtohoz szaladt. Mari allt az ajtoban, Panni testi lelki baratnoje.
- De jo, hogy itthon vagy! - kialtotta es ket puszit nyomott baratnoje arcara.
- Kepzeld, a buszon szemeztem egy nagyon helyes sraccal es ... hat tudod meg a puncim is nedvezni kezdett olyan izgalomba jottem. De, te csurom viz vagy. Csak nem a furdokadbol ugrasztottalak ki?
- De igen. Epp furodtunk. - mondta a lany es cinkosan kacsintott a masikra.
- Akkor most nem eppen a legjobbkor jottem.- mondta Mari kicsit szomorkasan.
- Nem vagyok en abban olyan biztos, kerdezd meg a parom- valaszolt a lany, es sokat mondo pillantast vetett baratnojere.
- Ezt komolyan mondod? - kerdezte Mari csillogo szemmel. Emlekezett ra, hogy neha beszelgettek baratnojevel arrol, hogy Panni milyen jo fogast csinalt a fiuval, sot gyakran irigyelte is ez miatt, amit szova is tett a lanynak. Panni erre sokszor csak annyit mondott, hogy ezt a fiuval kell megbeszelni es o egyaltalan nem lenne feltekeny a legjobb baratnojere, akivel eddig is megosztott mindent. Sot egyaltalan nem lenne ellenere, ha harmasban szeretkeznenek.
- Amig megmosod a hatat addig en csinalok valami harapnivalot, jo? - mondta Panni jo hangosan, es szinte betuszkolta baratnojet a furdoszobaba. A fiu csodalkozva nezte a belepo lanyt.
- Hat ezt ti jol kitalaltatok! Es csak te mosod az en hatamat, vagy en is a tiedet? - kerdezte mosolyogva.
Mari, arcan meg mindig a dobbenettel szinte szolni sem tudott. Szerette o iranyitani a sajat dolgait es most, hogy Panni kesz helyzet ele allitotta, teljesen lemerevedett.
- Hat en ugy gondolom, hogy ha en megmosom a tiedet akkor neked is meg kene mosni az enyemet. - mondta es zavarat lekuzdve felreerthetetlen mosolyt kuldott a fiu fele, majd ledobalta magarol a ruhait es a fiu melle lepett a furdokadba.
Zoli vegig cirogatta a lany testet, keze elakadt a mellbimboknal melyeket tobbszor korbesimogatott. A bimbok felebredtek alvo allapotukbol. A fiu rahajolt a lany mellere es szopni kezdte a duzzado bimbokat.
- De jo a szad! - sohajtott a lany es megsimogatta a fiu fejet. Majd puhan eltolta magatol es igy szolt.
- Szerintem gyorsan furodjunk le es folytassuk az agyban!
A fiu bolintott es gyorsan leszappanozta Marit, nem hagyva ki semmilyen testreszet. Mari egyre jobban felizgult es a torolkozes utan csaknem futva huzta maga utan Zolit a szobaba. Levetette magat az agyra es szinte magara rantotta a fiut. Tobb mint egy honapja szakitott a baratjaval es azota legfeljebb estenkent, onmagat simogatva jutott effele elvezethez. A fiu ujbol szopni kezdte a bimbokat. Nem tudta, csak sejtette, hogy ezzel nagy elvezetet okoz a lanynak. Es csakugyan, Mari imadta ha a mellevel foglalkoznak. A fiu lejjebb akart csuszni a de a lany nem engedte.
- Imadom ha szopjak a mellemet, folytasd! - kerlelte
Egy ido utan magahoz szoritotta a fiu fejet es halkan nyogdecselve elvezett.

Panni ekkor lepett a szobaba kezeben egy tal szendviccsel. Gyorsan letette az asztalra es a Mari melle fekudve munkaba vette a lany szabadon hagyott mellet. Most mar mindketten harapdaltak szoptak Mari melleit. A lany az elvezettol majdnem sikitott. Zoli, most hogy mar egyik keze szabadon volt, elkezdte simogatni Mari csiklojat, majd Pannira bizva a ciciket lejjebb csuszott es belefurta fejet Mari combjai koze. Nyalni, szopni kezdte a lany csiklojat, nyelvet becsusztatta a lany huvelyebe es nyalogatta ott is. Panni mindket mellet kezelesbe vette, hol az egyik hol a masik bimbot szopta, majd osszenyomva a ket cicit mindket mellbimbot egyszerre izgatta.
Mari totalisan elvezett. Soha nem volt meg resze ilyen elmenyben. Egy ido utan mar nem birta tovabb.
- Hagyjatok egy kicsit abba, mert belehalok az elvezetbe!- nyogte es mindket testet finoman kezdte eltolni magatol.
Panni elengedte a lany mellei es egy puszit nyomott baratnoje arcara. A fiu is feljebb csuszott es megcsokolta a lany szajat.
- Eleg volt? - kerdezte.
- Hat egy kis idore igen. - valaszolt Mari es megsimogatta mindkettojuk fejet. Eszre vette a fiu agaskodo farkat es megkerdezte.
- Mi lenne ha most teged vennenk kezelesbe?
- Allok elebe! - valaszolta Zoli.
- Azt latom. - mosolyodott el a lany es megsimogatta a fiu farkat.
Lecsuszott a laba koze baratnojenek hagyva a fiu felsotestet. Finoman lehuzta a bort a makkrol es nyalogatni kezdte. Picit bevette a szajaba azutan kiveve vegig nyalta a falloszt meg sem allva a herekig. Korbenyalta a herezacskot majd ujra szajaba vette a fiu farkat, de most meg sem allva a toveig. Lecsusztatta a torkan, ezzel nem kis meglepetest okozva a fiunak. Panni mikozben simogatta a fiu testet, figyelte baratnoje akciojat es meglepetten felkialtott:
- Hat ezt meg hogy csinaltad?
- Nem mindegy, hogy hogyan? Csak csinald mert nagyon jo! - mondta a fiu.
- Te, vigyazz mert raulok a szadra! - mondta haragot tetve Panni.
- Ez nem is rossz otlet. - sugta a lany fulebe a fiu es kezdte magara huzni.
Panni a fiu feje fole terdelt ugy, hogy lassa baratnoje tenykedeset. Fiu pedig nyalni kezdte a lany puncijat.
Mari ujra tovig szopta a fiu farkat, majd fejevel ritmikus mozgasba kezdett. Ajkaival hol elengedte, hol megszoritotta. Tudta, hogy a farok tovet megszoritva nagyon nagy elvezetet okoz a fiunak. Kezevel simogatta a herezacskot es ujjaival elkalandozott a fiu seggluka fele is. Fiu remegett az elvezettol es erezte, hogy mindjart tele spricceli a lany szajat. A lany is erezte, hogy mindjart luktetni kezd torkaban es kijjebb huzta szajabol a falloszt ugy, hogy mar csak a makkot szopogatta, nyalta, ritmikusan mozgatva a fejet. A hereket a kezevel simogatta, megemelte. Fiu, mikozben szaja Panni csiklojat szopta, farka nagy loketekkel kiadta spermajat Mari szajaba. Mari fel-le huzva kezet a falloszon segitette a teljes kielegulest illetve kiurulest. A fiu lihegve szolt Marihoz:
- Fantasztikusan tudsz szopni.
- Es fantasztikusan el lehet elvezni ugy, hogy mikozben egy orbitalis szopast latsz, akozben kinyaljak a pinadat. - lihegte Panni az elvezettol.

Mari meg egy kicsit szopogatta a fiu farkat, majd feljebb huzodott a fiun es huvelyebe iranyitva azt beleult. Nem hagyta, hogy Zoli lekokadjon es egyebkent is nagyon kivanta puncijaban erezni azt ami eddig a szajaban volt.

A ket lany egymassal szemben helyezkedett el a fiun. Mari - mikozben a fiu farkan lovagolt - elkezdte simogatni Panni mellet, majd kisse elore hajolva a szajaba vette az egyik mellbimbot. Panni a kezevel segitett, megemelte melleit, hogy a masik lany konnyebben tudja szopni. A fiu egyik kezevel megkereste Mari mellet es simogatni kezdte, a masikkal Panni segget simogatta, kozelitve segglukat. Miutan benyalazta a vegbelnyilast, ujjait lassan bedugta Panni seggebe, kozben faradhatatlanul szopta, szivta a lany csiklojat. Panni remegett az elvezettol. Mari egyre gyorsabbra fogta az ugetest a fiu farkan. Le, fol mozgott majd csipojet riszalta, huvelyet teljesen betoltotte a fiu farka. Erezte, hogy a makk a mehszajat dorzsoli es ez hatalmas elvezetet okozott neki.
Miutan mindket lany a vegletekig elvezett a fiu ugy dontott, hogy fordit a pozituran. Finoman kibujt Panni alol, majd lesegitette magarol Marit is. Mindket lanyt megkerte, hogy terdeljenek egymas melle. O a hatuk moge maszott es eloszor Marit majd utana Pannit dugta meg. Felvaltva kefelte mindket puncit es amelyik lany eppen kimaradt, ott a kezevel segitett az elvezetben. Mivel mar elegge kiuritettek a lanyok, sokaig nem tudott elelvezni a lanyok nem kis oromere.
- A seggemet se hagyd ki - lihegte Panni.
- Az enyemet se - kontrazott Mari.
A fiu orommel csusztatta be szerszamat a szukebb nyilasba. Kis ido mulva erezte, hogy mindjart eljon a sperma lovelles ideje.
- Melyikotokbe elvezzek? - horogte elhalo hangon. Mari megfordult mivel most eppen Panniban volt a fiu.
- Szerintem razd ki mindkettonkre. - javasolta.
- Az jo otlet. - lihegte Panni, es kihuzta a fiu szerszamat a seggebol, majd o is megfordult. Mindket lany szeme Zoli farkara szegezodott. A fiu harmat negyet huzott szerszaman, majd hangos nyogesekkel kiserve lespriccelte a lanyok arcat.
Mari az ujjaira kente a spermat es onnan nyalogatta le majd baratnoje arcat is hasonloan tisztitotta meg.
- Imadom az izet- mondta.
Fiu lerogyott a ket lany melle.
- Teljesen elfaradtam es kiurultem - mondta es szinte azonnal elaludt.
A ket lany egymas mellett fekudt. Kezukkel cirogattak egymast. Mari szolalt meg eloszor:
- Ezt maskor is kiprobaljuk? - kerdezte halkan nehogy a fiu felebredjen.
- Ha te is akarod - sugta Panni es kozelebb huzodott baratnojehez. - De most aludjunk egy kicsit jo?
Szavazz Te is!

Átlag: 7.11 pont (147 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 t.555 2017. 10. 19. csütörtök 01:18
Kitűnő, 10 pont!
#17 feherkalman1 2016. 02. 26. péntek 11:29
ÓÓÓ áll a farkam, hibátlan történet.
#16 listike 2014. 04. 29. kedd 16:59
Nagyon tetszett.
#15 A57L 2014. 02. 9. vasárnap 07:18
Nagyon jó.
#14 tutajos46 2013. 12. 22. vasárnap 08:49
Jóóóóóóóóóó.
#13 papi 2013. 04. 27. szombat 08:33
Jól megírt történet, teljesen mindegy, hogy megtörtént-e.
#12 Freed 2008. 08. 3. vasárnap 09:21
sok a duma benne...de ok!
#11 pistike 2008. 03. 11. kedd 21:52
Szeretnék a helyébe lenni
#10 biharos 2007. 06. 27. szerda 17:22
Ügyes, jó írás, bár ekkora kapacitás...hány éves is a fiú? 14 -17 ? Ettől egy kicsit meseszerű...
#9 alin 2006. 08. 19. szombat 13:52
Hagyuk az ékezeteket, igy is nagyon jó!
#8 Kritikus 2005. 05. 23. hétfő 10:03
Nem rossz, elég részletes, de nincs ékezet és ez zavaró. de olyan 7-es.
#7 Kati 2004. 09. 22. szerda 05:56
Bent kellett volna elelveznie, nem az arcukra.
#6 v 2004. 04. 13. kedd 23:26
"De jo a szad!"

Hat ez csucs!
#5 G. 2004. 02. 6. péntek 23:37
háááát
#4 tompi 2003. 09. 27. szombat 22:45
Guppi: Van benne ékezet?Nekem már fel sem tűnt... :))
#3 Guppi 2003. 09. 25. csütörtök 15:00
Egész jó, csak a soksok ékezethiány befigyel, az meg kicsit zavaró...
#2 gézu 2003. 09. 25. csütörtök 12:45
írjatok még sok ehhez hasonlót
#1 Törté-Net 2003. 09. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?