Kunnilingváció és felláció

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.51 pont (84 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 23.
Hossz: 20 740 karakter
Elolvasva: 34 456 alkalommal
Részlet a "Mit csinál egy szexológus az ágyban?" című könyvből
Valamennyi szexuális technika közül a kunnilingváció és a felláció tekinthető a leggyakoribbnak és a legelterjedtebbnek, akár mint a közösüléshez vezető előjáték, vagy komplett nemi aktus. Ez a két technika képviseli a szexuális kapcsolatok csúcspontját a homoszexuálisoknál (mindkét nem esetében) és a heteroszexuális párok nagy részénél.

A nemi szervek szájal végzett ingerléséből adódó élvezet gyakran sokkal intenzívebb, mint a közösülés által okozott öröm. Amellett a közösülés – a heteroszexuális párok esetében – csak egy rövid befejezése a nemi szervek szájjal végzett hosszú ingerlésének. Ha jól csinálják, ez a technika a partnereket olyan orgazmus előtti feszültségben tarthatja, amelyet a párok gyakran jobban kedvelnek, mint magát az orgazmust.

A kunnilingváció és a felláció nyomai valamennyi ősi civilizációban (Egyiptom, Görögország, ősi Róma) megtalálhatók ugyan, de sok évszázad sem volt elegendő a nemi szervek szájjal történő ingerlését elítélő tabuk feloldásához.

Sajnos a férfi és a női nemi szerveket még mindig többé-kevésbé úgy tekintik, mint a test tisztátalan területeit, amelyeket nem szabad nézegetni, megérinteni és legkevésbé sem szájba venni.

Az örömteli nemi életet kívánó pároknak legelőször is ezen hamis elképzelésekkel kell leszámolniuk.

A partner nemi szerveinek csókolgatása vagy nyalogatása természetes vágy és közös öröm kell hogy legyen. A kunnilingváció és a felláció a szeretet megnyilvánulásai. Azonkívül, hogy nagyon kellemes érzést keltenek, ezek a technikák az orgazmus elérését is lehetővé teszik. A férfi és a nő ezek segítségével tudja a legjobban kimutatni és fokozni nemi vágyát.

Az orális közösülés akkor is élvezetet okoz, amikor az egyik partner valamilyen oknál fogva nem tud szeretkezni. A módszer alkalmazható például menstruáló nők, vagy túlságosan fáradt férfiak esetében, vagy olyan körülmények között, amikor a vaginális közösülés nehézségekbe ütközik, vagy fájdalmas.

Azok a nők, akik a technikában járatos partnerrel éltek át kunnilingvációt, már nem fogják tudni a szeretkezést többé elképzelni kunnilingváció nélkül, és azt akarják, hogy a szeretkezés mindig ezzel kezdődjön.

A felláció művészetében szakavatottá váló nők biztosak lehetnek partnerük hűségében: egy férfit ugyanis legjobban érzékein keresztül lehet megtartani.

A szexuális tapasztalataik elején levő, vagy szigorú erkölcsi normák szerint nevelt fiatal nőkből néha félelem vagy prűd reflexek törnek elő, melyek gátolják őket az orális szex felszabadult akarásában. Ugyanakkor ezek a körülmények félénkké is teszik abban a nőt, hogy megmutassa nemi szervét a partnerének, illetve abban, hogy valaki (a férfi) lássa, amint a férfi nemi szervvel bánnak. Ezért van az, hogy az esetek többségében a nők behunyják szemüket. Ez viszont nem jó megoldás, mivel a szeretkezés egy showműsornak is felfogható, amelyhez ugyan nem kellenek reflektorok, de egy szűrt fény mindenképpen szükséges.

Ezeknek a félénk és prűd hölgyeknek azt lehet tanácsolni, hogy viseljenek olyan álarcot, amely arcukat az orr és a homlok között eltakarja. Az álarc olyan benyomást kelt bennük, hogy nem látja őket a partner. Az álarc segítségével egy félénk nő is könnyebben ellazul és bátrabbá válik.

Az a férfi, aki egy álarcos nővel folytat kunnilingvációt, úgy érzi, hogy egy idegen legbelső titkaiba hatol be. Amikor pedig ez az "idegen álarcos" hölgy veszi szájába az illető férfi nemi szervét, az álarc egy kis pikantériát kölcsönöz a férfiban a jelenetről alkotott képnek.

Példa ez arra, hogy egy pici erotika hogyan fokozhatja a szerelmet.

Az utolsó fontos megjegyzés az, hogy a kunnilingváció és a felláció fizikailag nyugtató tevékenységet jelentenek mindkét partner számára. Ezekkel a technikákkal különösebb fáradság nélkül lehet hosszan tartó élvezethez jutni.

Essék most szó arról, hogy miként lehet ezekkel az orális módszerekkel a lehető legnagyobb kielégüléshez jutni.

Kunnilingváció


Semmilyen más módszerrel nem érhet el a nő olyan gyorsan és könnyen orgazmust, mint a kunnilingvációval. Az ezzel a technikával kiváltott ingerek rendkívül kellemesek.

A homoszexuális nők azt az előnyt élvezik heteroszexuális társaikkal szemben, hogy velük a kunnilingvációt egy másik nő végzi, aki pontosan tudja, mit kell tenni, hiszen tökéletesen ismeri a klitorisz, a szeméremajkak és a vagina bemenetének ingerlésével kiváltható érzéseket.

A férfiaknak már nehezebb a dolguk, amikor ilyen kis nemi szervvel találják magukat szemben (a nőknek nincs ilyen problémájuk, amikor partnerük péniszét hozzák izgalomba). Ezért nagyon fontos, hogy a nő bátran segítse partnerét a női nemi szerv felfedezésében, és szóban is közölje vele pontos kívánságait.

Az első jó tanács az, hogy nem kell sietni, mert idő van. Ellenkező esetben a nő azt hiheti, hogy a férfi csak a komolyabb dolgokhoz feltétlenül szükséges előmunkálatokon akar túljutni.

A másodlagos erogén zónák csókolgatásával érdemes kezdeni, miközben a férfi nyelvével érinti a melleket, a hasat és a combokat. A fanszőrzetnek az ajkakkal történő húzogatása szintén nagyon kellemes a nők számára.

Ezután érdemes egy kicsivel több időt tölteni az egyes területeken: a férfi nyelvével ingerelje hosszában a nagy szeméremajkakat, majd húzza azokat szét – és ha kényelmes testhelyzetben van – ; a kis szeméremajkakat egy-egy kezének két ujjával "vegye kezelésbe" vagy partnerét kérje meg erre.

Ekkor láthatóvá válik a vagina bemenete. A férfi ezt enyhén csiklandozza meg nyelve hegyével és hatoljon is be – de ne túl mélyen – a vaginába. Ezután nyalogassa a nagy szeméremajkak teljes felületét. Anélkül, hogy megérintené a klitoriszt, amely ingerlésére már izgalomba került és ugyanúgy megtelt vérrel, mint a férfi pénisze, a férfi nyelvével masszírozza a klitorisz fitymaszerű bőrredőjét.

Ezután kerülhet sor – nagyon gyengéden – a klitorisz kinyúló részének ingerlésére, ami rendkívül érzékeny. A fitymaszerű bőrredőt felemelve a férfi finoman izgassa és csiklandozza nyelvével a klitorisz kinyúló részét.

Ezt követően vegye az ajkai közé és finoman szívogassa addig, amíg partnerének ez jólesik, majd folytassa tovább a műveletet a vagina környékén.

Az előzőekben leírt orális ingerlések alatt a férfi keze járjon a nő testén és érintse meg azokat a területeket, amelyeket a férfi nyelve éppen nem tud ingerelni. Ha a nő úgy kívánja, a férfi egy vagy két ujját dugja a vaginába és masszírozza azt, különösen a G pontnál, ha meg tudja találni.

Az orgazmus eléréséhez bizonyos idő kell, néha 10-15 perc is. Az orgazmus közeledtekor a nő medencéjén izomrángás vonul végig és a nő nem tudja visszatartani az élvezettől előtörő nyögéseit. Ekkor a hangja olyannyira elváltozhat, hogy a férfi nem ismeri azt fel.

Abban a pillanatban a partnerek előtt két lehetőség van: vagy befejezik a kunnilingvációt és a férfi behatol a nőbe, amennyiben pénisze elég merev, vagy folytatják a kunnilingvációt a nő orgazmusáig, ami mindig rendkívül erőteljes és az élvezet okozta hangoktól, néha valódi sikolyoktól kísért.

Ha a férfi jártas a kunnilingváció gyakorlatában, lelassíthatja az ingerlést, anélkül, hogy teljesen leállna, és megpróbálja partnerét a lehető legtovább az orgazmus előtti szinten tartani.

Megjegyzés: fontos tudni, hogy a klitorisz az orgazmus előtti állapot eléréséig hosszan tartó ingerlést igényel, és ha az ingerlés akár 10 másodpercre is megszakad, a klitorisz visszakerül normál állapotába és ezt követően újabb jó néhány perc szükséges az orgazmus eléréséhez.

Míg a pénisznek meglehetősen hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy egy újabb erekcióra képes legyen, a klitoriszt rövid időközönként lehet ingerelni, aminek eredményeként egymáshoz hasonló erejű orgazmussorozat érhető el.

A nimfománia jelensége nem ismeretes férfiaknál; ez ugyanis a női nemiség sok orgazmusra képes jellemzőjének a közvetlen következménye.

A kunnilingváció gyakorlatát a pár fantáziájától függően különböző dolgok egészíthetik ki. A tejjel való játék klasszikus példának tekinthető: ennek során a férfi a tejet a szeméremajkak belsejére locsolja, majd azt nyelvével a vaginától a klitorisz irányában felnyalogatja. A gyengéd klitoriszérzékenységgel rendelkező nők a tejet szeder-, vagy egyéb bogyós gyümölcsből készült lekvárral helyettesíthetik és így a lekvárban található magok kellemesen ingerlik a szeméremajkakat és a klitoriszt. A kunnilingvációt számtalan testhelyzetben lehet végezni.

– A nő kényelmesen oldalára fekszik és egyik lábát felhúzza. Ez a helyzet kényelmes, de a vagina bejárata kevésbé megközelíthető és csökkennek a nyelv és a száj útján végezhető ingerlések lehetőségei is.

– A nő lábait széttárva hanyatt fekszik, a férfi pedig térdein és könyökén egyensúlyozva fejét a nő lábai közé teszi.

Változat: A férfi van alul, a nő pedig felül. Ez ideális testhelyzet a felláció és a kunnilingváció egyidejű végzéséhez.

Változat: A férfi összekuporodva fekszik könyökével támasztva magát. A nő a pénisz szívása helyett kezével a férfi combjai közötti részt simogatja.

– A nő enyhén meghajolva áll, a férfi pedig a nő előtt térdel. Ez nem túlzottan kényelmes testhelyzet (általában a hirtelen vágyak gyors csillapítására alkalmazzák szűk területeken, pl. liftben, mellékhelyiségben). Ezt a testhelyzetet néha a domina hajlamú hölgyek is kedvelik.

– A nő lábait behajlítva és szétnyitva fekszik, fenekével egy ágy vagy asztal szélén. A férfi a földön térdel. Ez a testhelyzet kiváló, mivel tökéletesen megközelíthetővé teszi a nő nemi szerveit.

– A nő ágy szélénél térdel ("
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
d
" testhelyzet). A férfi a földön térdel. Ez a testhelyzet kevésbé kielégítő, mert nem teszi lehetővé a klitorisznak felülről lefelé történő nyalogatását. Egyetlen előnye a végbélnyílás ingerelhetősége.

A testhelyzet kiválasztása egyéni ízlés dolga. A dolgokban járatosak általában olyan testhelyzetet választanak, amelyben csak az egyik partner ingerli a másikat. Tulajdonképpen nehéz valakinek a saját élvezetére figyelni, miközben partnerét próbálja felizgatni. Ez igaz akkor is, amikor az egyszerre végzett fellációt és kunnilingvációt az orgazmusig viszik. A nő orgazmusának pillanatában a férfit kellemetlenség érheti, mert a nőt annyira hatalmába keríti saját orgazmusának gyönyöre, hogy akaratlanul is leáll partnere péniszének izgatásával.

Ha a partnerek úgy döntenek, hogy nem végeznek párhuzamosan fellációt és kunnilingvációt, azt kell eldönteniük, hogy kettejük közül ki kezdi a másik izgalomba hozását.

A kurinilingváció után végzett felláció több okból kifolyólag a legkielégítőbb megoldás.

Az egyik ok az, hogy a klitorális orgazmus átélése (de másféle orgazmusoké is) a nőt hosszan tartó elégedettséggel tölti el. Emiatt szívesen vállalkozik partnere izgalomba hozására. Ezzel ellentétben viszont egy férfi orgazmus után kimerültnek érzi magát, nincs sok kedve partnere felizgatásához.

Egy másik ok pszichológiai jellegű és abban áll, hogy az orgazmus után a nő számára természetes és kellemés érzés partnerét fellációval "megjutalmazni".

A férfi számára szintén izgató érzés az, hogy a partnerének szerzett élvezetért jutalomban részesül.

Felláció


A férfiak ezt a szexuális technikát értékelik a legjobban. A prostituáltak is tudják ezt. A legtöbb nő általában úgy végzi a fellációt, mint egyfajta előkészületet másféle nemi érintkezésekhez. Egyes nők azonban vonakodnak a felláció gyakorlatától és erre különböző okokat hoznak elő: ha fellációt végeznek, akkor úgy viselkednek, mint a prostituáltak (mintha bizonyos dolgok csak a prostituáltak, mások pedig csak becsületes asszonyok privilégiumai lennének! ). Zavarja őket az, ha partnerük figyeli őket, amint nyelvükkel és szájukkal izgatják a péniszt, félnek az ejakulációtól és viszolyognak az ondó ízétől és állagától.

Ha egy nő nem szabadul meg ezektől az előítéletektől, akkor nem lesz a felláció művészetének mestere és nem lesz képes a partnere által elvárt élvezeteket kiváltani. Akár a felláció mágusa lesz, akár nem, a nő a következőt várhatja: vagy hosszan tartó kapcsolatot egy hűséges és hálás partner oldalán, vagy partnere elfordulását és más kapcsolatba menekülését.

A nőnek meg kell győződnie arról, hogy a felláció egyáltalán nem erkölcstelen vagy perverz dolog, hanem a szeretet természetes megnyilvánulása és öröm nemcsak annak, aki részesül benne, hanem annak is, aki végzi.

A nőnek azt is meg kell értenie, hogy a férfi élvezi azt, ha látja, hogy partnere szájával és a nyelvével hozza izgalomba a péniszt.

Ezenkívül a nőnek le kell vetkőznie rossz érzését a sperma ízével kapcsolatban. A spermának ugyanis gyakorlatilag nincs íze és nagyon könnyű hozzászokni. A későbbiekben az is bemutatásra kerül, hogy miként.

Egy tapasztalatlan és félénk nővel a férfi nem siettetheti a dolgokat. Az ilyen hölgyet először a férfi csak arra kéri, hogy csókolgassa makkját, péniszét, heréit. Ezután a nő nyelve hegyével végignyalja majd a péniszt teljes hosszában, a húgycső mindkét oldalát, illetve gyors nyelvmozgásokkal ingerli a péniszt annak aljától egészen a makkig.

A férfi ezután megmutatja partnerének azokat a kevésbé érzékeny területeket, amelyeket megharaphat: a herezacskók bőrét és a péniszt teljes hosszában, kivéve a rendkívül érzékeny makkot.

A fenti előjátékok során a nőnek nem szabad behunynia a szemét, hanem meg kell figyelnie a férfi nemi szervét, amint az megnagyobbodik, meghosszabodik és megkeményedik. Örülni kell annak, hogy ezt a változást ő hozta létre. A nő időről időre nézzen partnerére azért, hogy lássa a nemi élvezetet, illetve a bátorítás jeleit. Jó, ha a nő állandóan kérdezi a férfit arról, hogy kedvére van-e, amit csinál, és milyen egyéb kívánsága van.

Ezek után a nő nyelvével és szájával egy-egy területre összpontosítson. Ha az előbőr még takarja a makkot, akkor azt hátra kell húzni, hogy a makk teljes egészében hozzáférhetővé váljék.

A nő vegye ajkai közé a makkot és masszírozza azt lassan fejének jobbról, balra történő mozgatásával, állandó nyalogatás mellett. A nő vigyázzon, hogy fogai nehogy az érzékeny bőrhöz érjenek.

Eközben a nő egyik keze erősen tartja a pénisz tövét, amilyen mélyen csak lehet. A nő néha szájába csúsztathatja a péniszt olyan mélyre, ahogy csak tudja, majd kiveszi azt onnan és ezt ismételgeti tetszés szerint. A pénisznek a be – és kivételét nagyon lassan kell végezni oly módon, hogy az ajkak állandóan érintsék azt. Mindeközben a nő állandóan szívogassa a férfi nemi szervét (mindenki megnyugodhat, az ejakuláció előtt abból semmi nem fog jönni).

A nő időről időre álljon meg és változtasson a sorrenden, majd nyalogassa újra a makkot, leginkább annak hegyét és alját. A nyelv hegyével gyors és apró, felületén pedig lassú mozdulatok végezhetők, úgy, mintha a nő fagylaltot nyalogatna.

Az előzőekben felsorolt alapmozdulatok variálása a nő fantáziájától és partnere kívánságaitól függ. A nő azt is megteheti, hogy lassan maszturbálja a péniszt, miközben szívja azt, és ugyanakkor simogatja a heréket, a férfi fenekét, hasát és végbélnyílását.

Az első néhány alkalommal a nő nem biztos abban, hogy jól csinálja a dolgokat, de ha igazán szeretné ily módon kielégíteni partnerét, akkor hamarosan a felláció virtuózává válhat.

A felláció a nő számára izgatóbb, mint egy férfi számára a kunnilingváció. Először is a nő láthatja a férfi nemi szervének az ő simogatásaira bekövetkező megváltozását. Ezenkívül úgy tűnik, mintha a pénisz formája és mérete éppen a fellációt végző nő szájához lenne szabva. Végül pedig a felláció a nőt aktív partnerré teszi. A férfi viselkedése a nőtől függ, ami a nők által nagyra értékelt pszichológiai tényező.

Egy jól elvégzett felláció a legjobb előkészület a közösüléshez. Előnye az erős és hosszan tartó erekció kialakítása. Emellett a felláció lehetővé teszi, hogy a pénisz hozzászokjon a kéjérzet fokozódó erősödéséhez. Pontosan emiatt a férfi könnyen képes saját orgazmusát irányítani és elkerülni a korai magömlést.

A felláció a nő számára is nagyon izgató dolog és segítségével könnyebben ér el orgazmust a férfival egy időben. Egyes nők mindenféle külön ingerlés nélkül, pusztán a fellációra figyelve is képesek orgazmust elérni.

A felláció arra is jó, hogy a nő ne utasítsa vissza partnerét, amikor a közösülés számára nem jelent semmit, például a terhesség végén vagy a menstruáció alatt. Ilyen esetekben a fellációt egészen az ejakulációig kell vinni, bár egyes nők nem ~, szeretik, ha az ejakuláció szájukban következik be és az utolsó pillanatban így maszturbálásra váltanak.

Ha egy nő teljes mértékben szeretné kielégíteni partnerét, a következőket tegye, hogy hozzászokjon a szájában történő ejakulációkor a sperma lenyeléséhez.

Először maszturbálja partnerét a teljes ejakuláció eléréséig. Az ejakuláció után a férfi makkján általában marad egy kis sperma. Ezt a nő lassan nyalogassa le nyelvével és ajkaival. Észre fogja venni, hogy a sperma íze egyáltalán nem olyan kellemetlen, mint ahogy azt gondolta. A következő alkalommal akkor vegye a makkot a szájába, amikor abból az utolsó ondócseppek folynak ki. Ily módon lassanként hozzá fog szokni, hogy több és több spermát nyeljen le viszolygás nélkül.

Tudni kell azt, hogy az ejakuláció pillanatában és az azt követő percekben a makk idegvégződései a lehető legérzékenyebbek. Ezért olyan intenzív a kéjérzet, ha a nő nem szakítja meg a fellációt és a péniszt egészen annak lelohadásáig szopogatja.

Csakúgy mint a kunnilingváció esetében, a nő a fellációt is megfűszerezheti némi fantáziával, ha a makkra lekvárt, tejet vagy mézet önt, amit aztán szórakozva nyalogat le partnere szeme láttára. Ezt a trükköt, közvetlenül az ejakuláció bekövetkezte után lehet alkalmazni és így a felláció folytatható anélkül, hogy a sperma ízetlensége zavarná.

Végezetül egy érdekes megfigyelés: ismeri-e azt a trükköt amivel a japán nők kezdenek ellenállhatatlan fellációba?

Nos, a japán nők forró teát készítenek, majd ebből kortyolnak és egy pillanatra szájukban tartják a folyadékot. Közvetlenül a tea lenyelése után a még forró szájukba veszik be a férfi péniszét, ellenállhatatlan érzést kiváltva ezzel.

Mély torok


Ez a címe az első 18 éven felülieknek szóló amerikai filmnek. A film főszereplője, Linda Lovelace tette népszerűvé ezt az akrobatikus jellege miatt kevésbé ismert és gyakorolt technikát.

Az elv ugyanaz, mint a kardnyelők esetében, azaz a péniszt egészen a torok végéig, illetve úgy kell a szájba helyezni, hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán. A dologhoz két nehézségen kell túljutni:

1. A száj a nyelőcső folytatása kell hogy legyen. Emiatt a nőnek hanyatt kell feküdnie egy, hogy feje lelógjon az ágy széléről.

2. Túl kell jutni az öklendezés reflexén, ami akkor lép fel, amikor a pénisz a torok gégén lévő nyelvcsaphoz ér. Mivel ehhez nem lehet az egyik napról a másikra hozzászokni, a technika elsajátításához igazi edzésre van szükség.

Ez egy valóban látványos technika, mert a péniszt a nő teljes egészében "lenyeli" és a nő szája a férfi medencéjével érintkezik. A módszer a hagyományos technikától csak abban különbözik, hogy az ejakuláció közvetlenül a nyelőcsőbe történik. Gyakorlatilag azonban a fent leírt "mély torok" elnevezésű technika a férfi számára nem jelent különösebb élvezetet, és esetleg csak azt mutatja meg a férfinak, hogy különlegesen tapasztalt partnerrel van dolga.

Milyen testhelyzetben történjen a felláció?

1. A férfi áll, a nő térdel. A nő az erekció szempontjából a legjobb testhelyzetben van így, mivel a véráram ekkor erősebb, mint fekvő helyzetben. Ez a testhelyzet megfelelő a férfi számára, mert érzi irányító szerepét (de ugyanazon oknál fogva kevésbé megfelelő a nő számára). Az egyetlen kényelmetlenség az, hogy az ilyen testhelyzet nem túlságosan látványos a férfinak, mivel csak a nő fejét látja, ami eltakarja a nő száját és a péniszt. Nagyon izgató lehet azonban, amikor a nő egy felöltözött férfin végez fellációt. Az élvezet csúcsa az, amikor a nő látja, hogy partnere letérdel előtte, kikapcsolja övét, lehúzza nadrágján a cipzárt és előveszi már erekcióban levő péniszét. A fellációt ajánlatos innen kezdve egy másik testhelyzetben folytatni.

2. A férfi ül, a nő pedig térdel vagy ül a földön. Ez a testhelyzet meglehetősen kedvező, mert a nő teste szabaddá válik a férfi kezei számára.

A férfi fekszik és lábai a térdnél fogva lelógnak az ágy széléről, a nő pedig a földön térdel. Ez az előző testhelyzetek változata.
A férfi fekszik, a nő pedig egyik könyökével támaszkodva a férfin fekszik. Ez az egyik klasszikus testhelyzet. Változat: A nő fekhet a férfival szemben, vagy neki háttal. Ez a két testhelyzet hozzáférhetővé teszi a nő testét a férfi simogatásai számára.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.51 pont (84 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. május 18. 15:27
#23
Jó kis írás.
1
a
angel234
2021. június 23. 04:02
#22
Érdekes cikk,egy kis felvilágosítással.
1
én55
2021. június 22. 07:50
#21
Ez mi is akart lenni?
1
Andreas6
2020. november 2. 15:14
#20
Ennyit én is tudok, mégsem tartom magam szexológusnak...
1
tutajos46
2013. december 22. 08:48
#18
Jól meg kéne szopatni hogy tudja miről beszél.
1
Shavo
2011. október 18. 00:40
#17
Elmegy.
1
EMP
2009. február 2. 21:17
#16
Aki ezt írta, az tuti nem szexológus. Ha elélvezés után sem veszed ki a f...t akkor az nem "kellemes érzés", hanem rohadtul fájdalmas! A másik, hogy a nők el tudnak menni kevésbé intenzíven is, nem csak a falat kaparva és sikítozva. Az ember mégis észreveszi. Ugyanúgy változó intenzitású orgazmusuk lehet a nőknek is mint a férfiaknak. De aki ilyen amerikai pite stílusú sztorikból ollózgat az ne hívja magát szexológusnak. Ez elég durva félrevezetés. Ne bízzatok meg feltétlenül az ilyen írásokban, inkább kísérletezgessetek, tapasztaljatok. Csak türelem...
1
Vasy
2008. május 6. 18:54
#15
haverom olyat csinál,h bekapkod szex előtt pár Viagrát vagy hasonlót, az óvszer belsejét pedig befújja vmilyen érzéstelenítő spray-el(mint amivel pl a sebeket befújják) és hát sokat nem érez az egészből, de 2-3 órán keresztül cafatokra dugja a csaját az tuti :D
1
Bigblock
2008. május 4. 15:45
#14
Én azon kevesek közé tartozok,akik maguknak is tudják copogatni.
1
erektor
2008. január 2. 14:09
#13
lingváltam már menstruació közben is.ISTENI
1
erektor
2008. január 2. 14:07
#12
lingváltam már menstruacio közben is.ISTENI
1
erektor
2008. január 2. 14:05
#11
lingváltam már menstruació közben is.ISTENI
1
erektor
2008. január 2. 14:05
#10
lingváltam már menstruació közben is.ISTENI
1
Kiss Dávid
2007. december 27. 11:56
#9
És mi a helyzet az autofellatio-val, azaz az önszopással? Van olyan fiú aki erre is képes. Na olyan jól senki sem szop, mint Te önmagad. Dupla élvezet. Persze ez nem kötelező... :) és attól még ha valaki képes rá és gyakorolja is az önszopást, még nem lesz homoszekszuális. Ez egy nagyon kellemes maszturbálás lehetséges formája.
1
laichee
2007. december 14. 20:51
#8
Nem tudom, ki írta ezt a cikket, de az biztos, hogy sose volt a szájában pénisz :)

"Az orgazmusig nem jön semmi ki"

nem, mi? :) Nem kevés előváladék.

"A felláció a nő számára izgatóbb, mint egy férfi számára a kunnilingváció."

Ez is baromság..én például imádok puncit nyalni, és volt már olyan, hogy majdnem elélveztem miközben kedveskedtem a barátnőmnek.

1
palko
2007. szeptember 15. 20:10
#7
Tanács, kiegészítés az előzőekhez.
A szopás előtt a nő, amikor előkapta a faszt, és a fityma még a makkon van, nyúljon be nyelve hegyével a fityma alá. Csiklandozza meg myelve egyéel a makk nyílását, majd a bőr visszatartásával, nyelvét nyomja a bőr alá, forgassa körbe a makk alatti részen. Amikor ezt velem csnálta egyik barátnőm, szédületes érzés fogott el.
Egy igen kényelmes testhelyzet: jobb oldalamra fekszem, párom is, "69" pozícióban, jobb lábunkat felhúzzuk, a másik részére párnát képezve combunkból, igy kényelmesen, szabadon hozzáférhetünk egymás nemi szervéhez, alkalmat adva a kézzel való simogatásra, a nyelvek játékára. Másik lábunkat a pillant hevének megfelelő helyzetbe tehetjük menet közben is, hogy minnél inkább szabadabbá tegyük nemi szerveinket, vagy elősegítsük a partner játékát.
2
Fityfiritty
2007. március 23. 17:35
#6
"Amellett a közösülés - a heteroszexuális párok esetében - csak egy rövid befejezése a nemi szervek szájjal végzett hosszú ingerlésének."
Ez sztem hülyeség! Jó, nyalakodok 5-10 percet, de szeretkezni min 1/2-1 órát. Ennyi a rövid befejezésről a nyúltermészetű írónak.
1
valaki
2006. december 25. 21:41
#5
ipse,
elég naív a kérdés. Több technika is van rá. Pl. rövid pihentetés, figylem elterelés, a kevésbé érzékeny részek ingerlése (mint pl. pénisz töve), pénisz elszorítása, stb.
De egyik ismerősöm pl. azt csinálja mindig partnerével, hogy egy gyors ejakuláció után, ismét beizzítja szerszámát, ezzel növekszik az erekció időtartama, a következő aktus idejére.
1
ipse
2006. november 11. 01:01
#4
hogyan lehet az erekcio idotartalmat megnovelni?
1