A+ A-

Midnight blues

Társasági körünkben mindig szívesen látott húszéves, csinos Eszti nemrégiben baráti összejövetelt rendezett barátnője 18. születésnapja alkalmából. Mivel Esztinek én voltam az első pasija az ágyban - és ő sohasem felejti el az elsőt - azt szerette volna, hogy a partin Briginek is én dugjam be először. Esztinek csak egy kikötése volt, hogy ő is aktívan vegye ki a részét az eseményből, mert barátnőjével a leszbi szexet is meg akarta ismertetni. A két barátnő korábban sokat beszélgetett a férfi és a nő valamint a nő és nő közötti párkapcsolatról. Kiderült; Brigi nagyon szeretne már végre egy normális hapsival lefeküdni, ez idáig azonban még nem jött össze olyan pasival, akivel szívesen szeretkezett volna. Mivel szimpátiát érzett irántam - és ez kölcsönös volt - Eszti rábeszélésére belement abba, hogy tizennyolcadik születésnapján én legyek az első aki megkeféli.

Brigi ugyanakkor vonzódott a női nemhez is, gyakran előfordult, hogy amikor sétáltunk a belvárosban, egy-egy jó nő után mind a ketten egyszerre fordultunk meg az utcán. Talán ezért is örült Brigi annak, hogy felnőtté válásának nagy napján Eszti is be fogja avatni a szex rejtelmeibe. A kettejük közötti nőies vonzalom példájaként gyakran előadták nekem azt a tavalyi történetet, amikor egyszer az egyik kézilabda edzés után eldumálták az időt az öltözőben; a zuhanyozás idejére már csak ketten maradtak, és ahogy egymással szemben tusoltak, úgy döntöttek, megmossák egymás hátát. A forró víz alatt érzékien fedezték fel egymás testét, aztán kis puszikat adtak egymás szájára, amelyet hosszú csók követett, miközben kezükkel egymás rejtett zugait birizgálták. De valójában mind a ketten bátortalanok voltak, ezért izgatottan várták, hogy vajon melyikük lesz a merészebb, aki innét tovább is mer lépni, azonban a takarítónő belépett az öltözőbe, megkezdte a takarítást, így a nyalakodásból akkor nem lett semmi.

Brigi születésnapján kezdetben hatan voltunk, de a vacsora után már csak hármasban maradtunk. Eszti lakásán folytattuk a születésnap megünneplését, előkerült egy palack behűtött pezsgő; ahogy fogyott az ital úgy emelkedett a hangulat. Egyre pikánsabb viccek, szövegek hangoztak el, közben kiürült a pezsgősüveg, melyet a házigazda ötletére forgatni kezdtünk. Hullottak lefelé a melltartók, meg a bugyik, valahogy mázlim volt, mert róluk hamar lekerült minden ruha, amikor még rajtam kigombolt ing meg az alsónadrág volt. A két lány minden gátlás nélkül törökülésben ült a szőnyegen és láttam rajtuk, alig várják, hogy mikor kerül le már végre rólam is az utolsó ruhadarab, hiszen a szétnyíló pinák és az izgató mellbimbók látványától teljesen bedagadtam, és ezt jól látták ők is. Farkam szinte átdöfte a vékony alsóruhát, de becsületünkre legyen mondva, betartottuk a játékszabályokat, és csak akkor szabadultam meg ruhadarabjaimtól, mikor utoljára felém fordult az üveg, a játék végén én is felálltam és levetettem a nacit.

Brigi le nem vette tekintetét lüktető farkamról, hiszen felálló dákót akkor látott életében élőben először. Eszti - mint egy tapasztalt szex tanárnő - magyarázta Briginek, hogy hogyan fogdossa, simogassa és verje kőkemény cövekként meredező szerszámomat. Brigi letérdelt és nagyon finom kis puszikat adott rá és a szájába vette. Eszti közben újabb tanácsokat adott neki, hogy hogyan nyaldossa farkam, majd arra bíztatta, minél jobban nyálazza be, mert az minden pasinak jól esik. Közben Eszti Brigi melleit kényeztette, és látszott rajta, minél előbb fel akarja fedezni barátnője combjai között lévő mennyországot. Amíg Brigi farkammal játszadozott, alaposan lesmárolt, majd kezelésbe vett minket; kezeivel hol Brigi lábai között kalandozott, hol pedig engem simogatott. Én pedig Brigi arcát simogattam, aki nagyon jó tanítványnak bizonyult, mert igen finoman bánt szerszámommal. Aztán ő is felállt, átölelt és megcsókolt. Szeméremdombját szorosan a farkamhoz nyomta; a húsos ajkak rátapadtak dákómra, gyönyörnedvei nedvessé tették lüktető szerszámom, és úgy tűnt, mintha ebben a pillanatban egyáltalán nem bolondult volna a lányokért. Percekig mindhárman szorosan átöleltük egymást, hallgattuk egymás lélegzését, majd Eszti javaslatára kimentünk a fürdőszobába.

Előbb Eszti és Brigi lépett be a fürdőkádba, én pedig a tusfürdővel - álló farokkal - addig kenegettem, izgattam őket, amíg testük minden részét vastag hab borította. A sok simogatástól a két lány szemmel láthatóan nagyon beizgult, és egyre jobban beleélték magukat a férfias kényeztetésbe. Eszti már nem csak magát, hanem Brigit is simogatta, és egy nagy levegőt véve, mélyen belenyúlt barátnője szeméremajkai közé, miközben én szinte megbabonázva néztem a két lány egyre jobban felszabadult erotikus játékát. Nem bírtam tovább, húzogatni kezdtem a farkam előttük, míg végül Eszti megkönyörült rajtam, kezét nyújtotta felém; én is beléptem a fürdőkádba, és Brigi melleit, combjait hátulról kezdtem el simogatni. A lány jóleső pillantással nézett rám, majd hátra nyúlt farkamhoz és húzogatni kezdte, miközben Esztivel olyan nyugodtan csókolózott tovább, mintha csak kettesben lettek volna. Ujjaim hamar megtalálták a rést az érzéki combok között és egyre jobban beljebb furakodtam a lány csiklói közé, aki a sok kellemes szexuális inger hatására gyorsabban vette a levegőt, mikor eltaláltam egy-egy érzékenyebb pontot a testén már szabályszerűen lihegett, majd mikor lehajolt Eszti melleit csókolgatni, farkam odatettem a szűz réshez és szép finoman, nagyon lassan szeméremajkai közé nyomtam vastag dákóm.

Brigi megmerevedett egy kicsit, csodálkozó tekintettel hátrafordult, mintha nagy szemeivel azt mondta volna: csak ennyi? Majd lába közét nézte, ahogy combjain halvány rózsaszín kis cseppekben folyt lefelé az addigi szüzességét bizonyító kis hártya múlandó jelképe a zuhanyrózsából kiömlő vízsugár között. Kezével farkamat és a zacsimat markolászta, miközben ki-be húzogattam szerszámom, míg Eszti Brigi szeméremajkait izgatta, ujjaival bele-bele nyúlt az izgalomtól gyöngyöző hüvelybe és úgy ingerelt engem. Amikor a lány érzéki erotikus rése már nagyon kitágult, akkor nyomtam be tövig. Brigi nagyokat sóhajtozott, arcán elégedett pillantás nyugtázta szüzességének elvesztését, és ettől a pillanattól kezdve már csak is a szex élvezete miatt izgattuk egymást.

Amikor végeztünk a csutakolással, Brigi szemét bekötöttük egy selyemkendővel, és a franciaágyra kísértük. Lefektettük az ünnepeltet és gyönyörű testét leheletfinom csókokkal kényeztettük. Brigi teljesen széttárta lábait, mi meg tovább cirógattuk, simogattuk az immár nem szűz lányt, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a beavatás minden pillanatát. Eszti befurakodott a lábai közé, érzékien beledugta nyelvét szeméremajkai közé és addig nyalta, amíg el nem élvezett, miközben én melleit kényeztetve odabújtam hozzá, és a lány arcát, száját csókolgattam. Később Esztivel helyet cseréltünk, alaposan megjárattam Brigiben szerszámom, de nem bírtam sokáig, mert pár perc múlva éreztem, hogy spermáim nagy erővel igyekeznek kifelé. (Nem akartam mindjárt az elsőre beengedni.) Éppen jókor húztam ki a lányból a dákót; mert a hatalmas szexuális feltöltődéstől hihetetlen erővel lövelltek ki ondósejtjeim Brigi hasára. A lány arcán boldog, elégedett mosoly látszott. Eszti ráhajtotta arcát barátnője szeméremdombjára, és ujjaival sikamlós táncot járt a millió élet még fickándozó kis fehér lényei között. Megcsókolták egymást, levette Brigiről a selyemkendőt, majd kimentek zuhanyozni.

Ránéztem az órára; éjfél múlt egy perccel. Farkamról papír zsebkendővel letörölgettem a továbbélésükért küzdő ondósejtek millióit, majd bekapcsoltam a lemezjátszót és feltettem az Allman Brothers Band Jelly Jelly felvételét. Lefeküdtem az ágyra. Az ablakon keresztül a Hold mosolyogva figyelt, ahogy meztelenül hallgatom a midnight bluest, a lemez utolsó számán a lemezjátszótű halk, blues dallamra járta őrültnek tűnő körtáncát, miközben a hangfalakból a zene és a háttérből kiszűrődő sűrű esőcseppek monoton koppanása hallatszott. Teljesen elmerültem a zenében, és csak arra lettem figyelmes, hogy a hosszú zeneszám után kikapcsolt a lemezjátszó, és a lányok kipirult arccal kézen fogva visszajöttek a szobába.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.31 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 t.555 2017. 09. 18. hétfő 08:58
Kitűnő írás!
#13 feherkalman1 2016. 02. 25. csütörtök 10:23
Hibátlan.
#12 listike 2014. 04. 29. kedd 11:18
Nem a legjobb.
#11 papi 2014. 02. 2. vasárnap 11:27
Egész jó
#10 tutajos46 2013. 12. 22. vasárnap 08:47
Lesz tovább?
#9 biharos 2007. 06. 26. kedd 17:47
Tetszik az alap szitu, ez 2+1, kicsit ismerős, jó a szerkesztés, tetszik, hogy nincs benne durvaság.
Csak így tovább

9 pont
#8 Guppi 2004. 09. 28. kedd 19:50
Ne haragudj, kedves Író, de a bevezetés annyira tré, h nem voltam képes 3 sornál többet elolvasni
az alapján adok egy pontot, de azt is csak azért, hogy legyen honnan fejlődnöd
#7 Gheorgius 2003. 09. 30. kedd 22:22
Wow!! Nagyon jól megírt történet, várom a folytatást!! Mit nem adnék, ha hasonló élvezetekben részesülhetnék... :-)

Folytatást, FOLYTATÁST!!!
#6 kozett 2003. 09. 28. vasárnap 17:53
Jó a játék, az életben sem lehetne másképp.
Néhány apró hibától eltekinteve -1 pont a maximumból.
#5 Sanya 2003. 09. 24. szerda 16:46
"egyre jobban beljebb furakodtam a lány csiklói közé", ez már döfi ha több is volt. Egyébként igényes leírás, bár hosszaban is lehetett volna taglalni. Ha volt folyt.köv. azt se hagyd ki.7-8 pöttyentés.
#4 mz 2003. 09. 23. kedd 12:40
"egyre jobban beljebb furakodtam a lány csiklói közé"??? Szerintem elég lelohasztó, ha miután a srác elmegy a lány(ok) egyből rohannak zuhanyozni.
#3 incifinci 2003. 09. 23. kedd 10:52
Szépen megírt történet, csak a valóság átélésének élményéből fakadó érzés hiányzik. Kár érte, 7 pötty:
#2 mûvészúr 2003. 09. 23. kedd 09:43
tovább
#1 Törté-Net 2003. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?