A+ A-

Szerelem első kattintásra

Egy hideg novemberi napon bekapcsoltam a számítógépet, és nézegettem a társkereső hirdetéseket. Kíváncsi voltam, milyen nőket keresnek a férfiak. Nem állt szándékomban társat keresni, inkább csak nézelődtem.
Aztán megláttam ŐT. Nagyon tetszett, rettenetesen férfias volt, gyönyörű barna szemekkel, szexisen vonzó szakállal. Írtam neki egy rövid levelet, amire hamarosan válaszolt is. Elmeséltünk egymásnak mindent, aztán már csak telefonon beszélgettünk. Tamásnak hívták, s kiderült, jó messze lakunk egymástól, de úgy döntöttünk, találkozunk. Megbeszéltünk egy szombati napot, amikor mindketten ráértünk.
Eljött a szombat, csinosítottam magam, aztán autóba ültem, és indultam a megbeszélt helyre. Tamás is autóval érkezett, s bár mindketten rettenetesen izgultunk, amint megláttuk egymást, elmúlt ez az izgalom. Tamás nagyon vonzó volt, magas, sportos alkatú, igazán szexisen hatott rám. Megpusziltuk egymást, és elindultunk az ő autójával egy Pub-ba. Pár perc alatt odaértünk, kellemes zene szólt, a diszkrét félhomályban párok táncoltak. Leültünk egy asztalhoz, és hosszan néztük egymást, amíg a pincér nem jelent meg. Ugyanazt rendeltük mindketten, aztán semleges témákról beszélgettünk. Kortyoltam egyet az italomból, s véletlen mozdulattal megnyaltam a szám. Láttam a szemében a kirobbanó vágyat. Hosszan, érzelmesen a szemébe néztem.
- Táncolunk? -kérdezte.
- Szívesen. - mondtam én.
Pont egy lassú szám ment éppen, átöleltük egymást, és akkor egészen közelről megéreztem, milyen isteni illata van. Szédületes vágy kerített hatalmába. Szinte beleremegtem, amint a testemhez simult. Éreztem a nadrágján keresztül, ahogy férfiassága fokozatosan merevedik. Egymásra néztünk, egy pillanatra abbahagytuk a táncot, s elkezdte puszilgatni az arcom gyengéden, finoman, aztán megnyalta a szám, és behatolt a nyelvével. Önfeledten csókoltuk egymást, szinte a kifulladásig. Észre sem vettük, hogy már véget ért a szám, s a többiek már másra táncolnak. Visszamentünk az asztalunkhoz, Tamás fizetett, aztán megbeszéltük, mivel ő lakik közelebb, hozzá megyünk. Beültünk az autójába, és elindultunk. - Jó volt veled táncolni. - mondta, és finoman végigsimított a lábamon. A szám kissé kiszáradt, ezért finoman megnyaltam, mire halkan felnyögött. -Ne tedd ezt velem, amíg vezetek- mondta, aztán hirtelen lekanyarodott az útról, és pár pillanat múlva megálltunk. - Miért álltunk meg? - kérdeztem. - Ezért. - mondta, és már hatolt is nyelvével a számba. Faltuk egymást, s közben finoman simogatta a testem, megérintette kemény mellemet, aztán hirtelen abbahagyta. - Nem akartalak letámadni, de nagyon kívánlak, nőt még ennyire soha nem kívántam.
Újra elindultunk, 10 perc múlva már mentünk fel lifttel a 9-ik emeleti lakásra. Kinyitotta a lakásajtót, előre engedett,
- Nézz szét nyugodtan - mondta. Amíg én körbenéztem a lakásban, halk zenét tett fel, lekapcsolta a világítást, és csak a kinti fények szűrődtek be. Kissé félve léptem oda hozzá, hiszen tudtam, mi fog következni. Újra vadul csókolóztunk, kigomboltam az ingét, és finoman simogatni kezdtem a mellkasát. Nagyon szőrös volt, s ez felizgatott. Tamás is fokozatosan gombolta le rólam a blúzomat, és simogatni kezdte a mellem.
- Gyönyörű vagy, leírhatatlanul szép. - mondta, aztán hirtelen odahajolt a mellemhez a szájával, és elkezdte nyalogatni megmerevedett bimbóimat. Kéjesen felsóhajtottam, mire még jobban és hevesebben nyalogatta az egész mellem. Éreztem, nedvesedik a bugyim. Aztán letéptük egymásról a maradék ruhát, és már az ágyon is voltunk.
- Fordulj a hasadra. - kérte rekedten. Én engedelmeskedtem, ő pedig fokozatosan bejárta nyelvével az egész testem, a hátamon kezdve, egészen a lábamig, lassan, óvatosan, érzékien. Amikor már szinte eszemet vesztettem a kéjtől, s halkan sikongattam, erős kezeivel megfordított, és újra nyalogatni kezdett, de már gyorsabban, és kissé vadabban.
Újra ráhajolt nyelvével a melleimre, és amikor érzékien nyalogatta, gyönyörű szemeivel rám nézett. A pillantása tele volt vággyal. Visszatért a testemhez, haladt nyelvével lefelé a hasamon, s én ösztönösen tártam szét a lábam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 10. 9. csütörtök 07:09
Nem olyan rossz.
#4 listike 2014. 07. 31. csütörtök 11:02
Hülyeség.
#3 fifty 2003. 09. 28. vasárnap 22:36
hasonló történt velem :)
a végletekig... szóval akár igaz is lehetne...
9 pötty
#2 mûvészúr 2003. 09. 21. vasárnap 13:35
kamu.
#1 Törté-Net 2003. 09. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?