A+ A-

A város helyett

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A belvárosban találkoztuk. Mivel elegünk volt ebből a nagy nyüzsgésből, úgy döntöttünk, hogy kimegyünk egy nyugalmas, csendes helyre.
Én vezettem. Már az odaút is izgalmas volt. Miközben a Pesti csúcsforgalomban araszoltunk, Kedvesem szoknyája, hogy-hogynem kezdett egyre feljebb csúszni a combján és a kezei is elkezdtek araszolni a szoknyája nyomában! Már ekkor éreztem az a bizonyos bizsergést az ágyékomban, amit csak akkor érzek, ha Vele vagyok! Ahogy haladt a kocsisor előre, úgy haladt a keze is egyfe feljebb... aztán a szoknya szétnyílt és előtünt az édes kis húsos puncija. Vezetés közben oldalt pillantgatva követtem figyelemmel, ahogy elkezdte simogatni Magát. Néha én is bekapcsolódtam, de sajnos az autó nem automata sebességváltós, a forgalom pedig nagy volt így meg kellett szakítanom ezt a kellemes tevékenységet.
Ha nem is gyorsan, de sikerült odatalálnunk végcélunkhoz. Kiszálltunk az autóból, és gyalog folytattuk utunkat. Próbáltunk csendes, nyugodt, magányos helyet találni, ahol senki nem zavarja meg az együttlétünket. Pár perc séta, sok csók és bszélgetés után rátaláltunk egy kidölt fára, amely láttán mind a kettőnknek felcsillant a szeme! Oly szerencsésen dölt ki, hogy mindegy padot alkotva hívogatta az arra járó párokat. Leültünk egymás mellé. Becézgettük, simogattuk egymást! Mélyen belenéztem Kedvesem szemébe és megláttam azt a tüzet, amely akkor lobog a szemében, ha Vele vagyok. Hosszan szenvedélyesen csókoltam, közben a kezeim felfedezőútra indultak a testén. Élvezettel simitottam végig a nyakát, vállát, hátát, fenekét, combjait. A szoknyáját szerencsére könnyedén félre lehetett hajtani! A kezem az ágyékához siklott, és a csodás szeméremdombjainak felfedezésébe kezdett. Imádom simogatni! A másik kezemmel benyúltam a blúza alá, sőt inkább azt mondanám, hogy felhúztam a blúzát, amit elő nem villantak azok a csodálatos mellei. Odahajoltam a nyelveim a mellbimbóit kereste, kibontottam a melltartóból és már hozzá is fértem az egyre keményebb bimbókhoz! élvezettel nyaltam, szoptam, harapdáltam. Közben a kezem se volt rest simogattam kényeztettem a punciját, csiklóját! Kis terpeszben állt, hogy minden porcikájához hozzáférjek! A simi közben az ujjam be-be csúszott a hüvelyébe, és még több finom puncinedvet kentem szét a csiklóján. Lassan éreztem, hogy közleldik a végkifejlet! Egyre szaporábban vette a levegőt, teste meg-megremegett, nyögési egyre mélyebbről egyre hangosabban törtek elő torkából. Aztán nem bírta tovább és megfeszült a teste, éreztem, hogy elélvezett! Szeretem, mikor a karjaim között élvez el!
Én következtem:-) A már kigombólt nadrágomat lejebb tolta, az alsónadrágomat is eltávolította az útból és mint egy éhes kismacska, ugy vetette magát a keményem meredező nemiszervemre! Szeretem, amikor kényeztet! Még senki nem tudott úgy játszani a farkammal, mint Ö. Nyalta, szopta! Egyre keményebb és keményebb lettem! Eddig nem volt rá lehetőségünk ezért most azt kérte, hogy ne a szájába élvezzek el, hanem fröccsköljem tele a punciját. Teljesítettem a kívánságát. A fatörzsön félig ülve, félig állva tettem a magamévá. Elém állt,
háttal nekem, a puncija pont a farkam magasságába került, könnyedén csúsztam be az előző simogatástól csurom nedves szűk kis résbe! Fantasztikus puncija van! Körülölelte a farkamat! Már nagyon rég vágytam erre a pillanatra! Rettentően ki voltam éhezve, és nem sokáig bírtam visszatartani az orgazmusomat. Hatalmasat élveztem a puncijába! Fantasztikus érzés volt!
Sokáig csak álltunk, öleltük, simogattuk egymást. Most vettük észre, hogy milyen szerencsénk volt, mert egész csapat emberke ment el mellettünk ezen idő alatt. Vagy lehet, hogy csak a szeretkezés közben nem vettük őket észre:-). Beszélgettünk Róla, rólam, kettönkről. Pár perc után éreztem, hogy megint megkívántam Őt! Simogattam, csókoltam a hátát, a vállát, a nyakát, a combját, a popsiját! Élveztem az érintését, ahogy simogatott, ahogy csókolt! Kicsit távolabb húzodtam tőle, simogattam a combjainak a belső oldalát. Az Ő keze is erre kalandozott. Imádom, amikor simogatja magát. Ketten simogatuk a punciját!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 03. 5. szombat 10:50
Nem rossz.
#3 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:08
Egész jó lett.
#2 listike 2014. 02. 13. csütörtök 15:01
Hány nyelved van?
#1 Törté-Net 2003. 09. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?