A+ A-

A legjobb barátom barátnője

Fordítás
Eredeti történet
A lányt Emmának hívták és Adam legjobb barátai közé tartozott. Vállig érő természetes szőke haja volt, gyönyörű teste, feszesen álló mellei, hosszú szexi lábai és aranyos kecses kis lábfeje. Az egyetlen bökkenő a dologban, hogy volt már barátja - szintén Adam legjobb barátainak egyike. Egy lakást béreltek a városban ők, így hárman: Emma, Emma barátja Harry és Adam. A bérlemény két hálószobából, egy konyhából, nappaliból és fürdőszobából állt. Nem volt egy különleges hely, de hármójuknak éppen megfelelt, azonkívül az ösztöndíjukból csak ezt engedhették meg magunknak. Adam egy bárban dolgozott, Harry részidőben szakácsként, Emma pedig - félnapos munka keretében - recepciósként. Egyébként még mindhárman egyetemisták voltak. Minden prímán ment, Adam gyakran fantáziált Emmáról, bár tudta, - vagy csak azt hitte, hogy tudta - hogy úgysem fognak soha összejönni.
Adam a kanapén tévézett Emmával, miközben Harry a konyhában vacsorát készített. Emma a szokásos otthoni szerelésében volt: sortban, mely teljes fényükben látni engedte hosszú, karcsú lábait, és egy régi, szűk fehér pólóban. Ahogy a mellbimbói a póló anyagának feszültek, bárki számára nyilvánvaló lehetett, hogy nem visel melltartót. A kanapén keresztben feküdt, elnyújtott testhelyzetben, a feje a karfán, a lábai a rendesen ülő Adam combján, mezítelen lábfejei pedig a kanapé másik végén túl lógtak. Nem volt számukra szokatlan ilyen pozícióban ülni, elvégre nagyon jó barátok voltak és azelőtt soha nem történt közöttük semmi,(na jó, egyszer, de mindketten részegek voltak) azonkívül Harryt sem zavarta, vagy ha mégis, sosem mutatta.
- Nagyon bírom ezt a műsort! - mondta kuncogva Emma - Te nem, Adam? - mosolygott rá.
- Nem, szerintem szar! - viccelt amaz és a távirányító után kapott, hogy csatornát váltson, Emma felkiáltott és ő is megragadta a kapcsolót, majd huzakodni kezdtek, persze nem komolyan. Egy ponton valahogy kicsúszott mindkettejük kezéből és a kanapéra esett a lány lábai közé. Adam gyorsan megfogta, ám a következő pillanatban Emma lábai összezárultak és foglyul ejtették a kezét.
- Engedd el a távirányítót! - nevetett, de Adam a fejét rázta. - Rendben, akkor a kezed marad, ahol van, nem érdekel, nem kapod vissza! - és kiöltötte rá a nyelvét, miközben a lábait még szorosabbra zárta. Adam figyelmét az sem kerülte el közben, hogy mióta Emma összezárta a lábait, egyben vissza is húzta őket a kanapé végéről s most a lábfejei az ő ölében nyugodtak. Ha még csak nyugodtak volna!
De ahogy megfeszítette izmait, a lábfejei Adam ölét dörzsölték.
- Oh, a francba! Még csak eszedbe se jusson, hogy felállsz! - szuggerálta a farkát. - OK, OK te nyertél. Tied a távirányító, csak add vissza a kezem! - érezte, hogy a farka egyre keményebb lesz, ahogy a lány kecses lábaival tovább dögönyözte. Vajon észrevette, hogy erekciója van?
- Nem, nekem így nagyon kényelmes, a kezed marad, katona! - tréfálkozott Emma újra felkacagva. Már biztosan észrevette, hogy milyen kemény lett a farka, mert Adam egyszer csak érezte, hogy a kezét eddig tartó szorítás enyhül, így ki tudta húzni a lány lábai közül.
- Rendben, ez alkalommal visszakaphatod a csuklód, de legközelebb nem leszel ilyen szerencsés.
Adam megkönnyebbült és azt hitte, hogy a lány visszafekszik, megmentve őt ezáltal szorult helyzetéből. De nem így történt. Emma tovább mozgatta gyengéden lábfejeit, kicsit szétnyitva őket. A keletkezett résen átpréselődött Adam háromnegyedig erektált pénisze. Mivel a fiú is csak sortot viselt, lehetetlen volt nem észrevenni erekcióját. A lány lábfejével lassú elnyújtott mozdulatokkal masszírozni kezdte a farkát, miközben látszólag a TV-re koncentrált. Adam megpróbált arrébb csúszni ültében, hogy a farkát elhúzza a lány lábaitól, mert bár mindenképpen élvezte a dolgot, tudta, hogy már így is túl messzire mentek és nem mehetnek még messzebb, de ahogy próbált félrehúzódni, Emma a teljesen felállt, merev farkat a tövénél talpaival közrefogta, miközben még mindig a TV-re összpontosított és nem is nézett a fiú felé. Lábujjait begörbítette, mintegy satut formálva belőlük, majd elkezdte fel-le mozgatni meztelen lábait Adam merev szerszámán. A fiú lassan ellazult és elkezdte élvezni Emma lábmunkáját, de a következő pillanatban Harry hangja a konyha felől visszarántotta a valóságba.
- Srácok, a kaja 5 perc múlva kész!
Emma a konyha felé pillantott - OK, szívem! - válaszolt teljesen normális hangon, azután Adamra nézett és egy titkos szexi mosolyt dobott felé, elengedte a fiú farkát, de mielőtt felült jobb lábfejével még egyszer végigsimította azt. Adam gondolatai teljesen össze voltak kuszálva és egyelőre még szóhoz sem igen jutott.
- Eeeeee..ööööö..mi? - mindössze ennyire tellett tőle. Emmából kitört a kacagás.
- Te mindig meg tudsz nevettetni - mosolygott - nem igaz, Harry? - kiáltott a konyha felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 06:55
vakon53, nem vagy normális! Egyrészt megérdemelte, aki részegeskedik ahelyett, hogy szeretkezne a barátnőjével, az menjen a francba, másrészt egy barom állat, aki ezért vagy bármiért is gyilkol.
#12 vakon53 2016. 04. 30. szombat 16:47
Szeríntem megérdemelte a halált mindakettő.
#11 listike 2014. 09. 23. kedd 12:38
Az utolsó mondat nam kellett volna.
#10 v-ir-a 2013. 06. 2. vasárnap 21:42
ejha az uccsó mondat ütősvolt..ezt leszámítva jó volt
#9 sztbali 2013. 06. 2. vasárnap 19:07
Nem akármilyen sztori.
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 16:50
Hogy a történetnek milyen a vége, Hát, az ilyen disznóságokat nem mindenki nyeli le szívesen.(Más kérdés, hogy az emberölés az mégiscsak emberölés.)
#7 zsuzsika 2012. 07. 27. péntek 19:58
Jó a történet, de végződhetett volna másképp is.
#6 Voyager 2007. 06. 6. szerda 03:58
Hihetetlenül mega-giga-hyper-szuper történet, nagyon jó!!!!!
A lebukás még oké, de azz utolsó két szó szerintem sem kellett volna. Nem úszhatták volna meg valahogy....???
#5 Atter 2003. 08. 19. kedd 19:22
Nekem kurvára tetszett!
#4 Valaki 2003. 08. 18. hétfő 23:21
Hát ez a vége..:)))))
#3 lupuss 2003. 08. 18. hétfő 12:48
a történet nagyon jó, és egész realisztikusnak tünt a finom évődés is, csak a végre nem hiányzott az utolsó két szó...kicsit túl pátoszosra sikerült..
#2 netvandor 2003. 08. 17. vasárnap 08:51
Hát igen...a megcsalt barát bosszúja :-)
#1 Törté-Net 2003. 08. 17. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?