A+ A-

Munkatársi viszony

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Alig 2 hónapja, hogy ismeretségünk több lett munkatársi viszonynál. Te vidéken dolgozol, ezért ritkán látlak, de gyakran hivsz és ez elég is. Nem kell jobban belebonyolódni, mint ami már amúgy is van.
Vártuk már ezt a vidéki konferenciát, ilyenkor Te is távol tölthetsz a családodtól 2 éjszakát. Egész nap szinte le sem vettem rólad a tekintetemet, őrjitő voltál a az öltönyödben, sármos, magas... Ha a megbeszéléssel voltam elfoglalva, akkor is éreztem, hogy engem nézel.
Nagyon hosszú volt a vacsora. Alig tettem le az evőeszközt, felém fordultál:
- Van kedved táncolni?
Meglepetten néztem rád, ott volt az összes kollégánk, és senki nem táncolt, hiszen a zongora csak háttérzenét adott. Azért megfogtam a felém nyújtott kezet és a zongora előtti kis szabad téren a karjaidba simultam. Óvatosak voltunk, ne vegye észre senki, hogy mi van közöttünk, látványosan nagyokat nevettünk, de közben izzott a tenyered a hátamon... Visszaültünk később az asztalhoz és azt hittem, soha nem búcsúzhatom el a többiektől jóéjt puszikat szórva szanaszét.
A szobámba érve egyből tusolni mentem, és alig álltam vizsugár alá, máris csörgött a gondosan oda készitett telefon. "Negyed óra és ott vagyok" - szóltál bele és már le is tetted.
Egy szál pólóban vártalak, tudom, szereted az ilyen meglepetéseket. A szobámba lépve szorosan átöleltél, csak ringattál a karodban egy darabig, aztán a szád a számat kereste. Erőszakos volt a csókod, már-már fájt, de épp ezt a szenvedélyt szeretem benned. Áthúztad a fejeden a pulóveredet, majd mint aki meggondolta magát, nem vetkőztél tovább... hanem kigomboltad a sliccedet és kivetted a kemény farkadat. Imádtam, hogy máris ilyen merev vagy, vágyakozva néztem rá, te előrébb léptél, és a számba adtad a meredező férfiasságodat. A hajamba markolva máris gyors tempót követeltél, én pedig felnéztem rád, miközben szoptalak, csak a nyakad ivét láttam, ahogy hátrafeszül a fejed.
Izgatott, hogy alig fél órája még lent ültünk az étteremben, a többiek még most is ott vannak és fogalmuk nincs, hogy mi ketten mit művelünk éppen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 10. 17. hétfő 08:13
Nagy nulla.
#3 vakon53 2016. 05. 1. vasárnap 11:48
Ellehetett olvasni.
#2 A57L 2014. 09. 15. hétfő 06:09
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2003. 08. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?