A+ A-

Dominák világa 1. rész

Egy szép napos délelőtt, amikor éppen hazafelé mentem azt láttam, hogy egy férfit 3 álarcos ember egy kocsiba próbál betuszkolni. Egy kicsit közelebb mentem, és ekkor a fal takarásából elő lépett még egy álarcos és egy pisztolyt fogott rám, egy tompa puffanást halottam és a világ elkezdett homályosodni, elájultam.
Mikor magamhoz tértem egy alagsori pincében voltam, a kezem és a lábam le volt bilincselve és az egész testem ki volt feszítve függőlegesen, nem volt rajtam semmilyen ruha, teljesen meztelen voltam, mellettem még egy fickó volt hasonlóan kifeszítve. Előttem kb. tíz nő álldogált fekete színű bőrszerelésben. Még nem tértem teljesen magamhoz, amikor halottam feltehetőleg a vezetőjüket, amint éppen előadást tart a többieknek, hogy milyen jó, hogy egyszerre két szolgát is szereztek, mert így gyorsabban fog haladni a betanítás is, ha egyszerre mind a kettőn lehet dolgozni.
Csak kapkodtam a fejemet, hova kerültem mibe csöppentem bele, a falon oldalt különböző fém vágó és szúró eszközök, korbácsok, láncok, bilincsek és különböző kínzó eszközök, amiknek a funkciójáról halvány sejtelmem sem volt.
- Na már ébredeznek, akkor hozzá is kezdhetünk a kínzáshoz - mondta az egyikük.
- Legalább gyorsabban haladunk, ha nem beszélünk annyit, mint a múltkor. - szólt a másik csaj, aki egy kicsit talán mérgesebben nézett ránk.
- Legyen műtét is - szólt bele még egyszer a mérgesebb.
- Jó - mondta a főnök, - de csak a végén.
Nos azért gondolom, hogy ő volt a főnök, mert velünk szemben helyezkedett el egy trónon és a teste tele volt rakva mindenféle csillogó ékszerrel. A fején pedig egy díszes aranyos korona volt.
A mellei szabadon voltak, közepes mellek voltak nagy hegyes mellbimbókkal.
- Kezdjük egy kis korbácsolással - mondta az egyik izmos csaj és leemelt egy korbácsot.
Odalépett a hátunkhoz, a többiek követték, elkezdett az egyikük hangosan számolni és máris csattant a fenekemen az első ütés, a hirtelen belém hasító fájdalomtól felordítottam, és már jött a következő ütés is , még nagyobb fájdalmat éreztem a hátsó részemen. Hallottam, ahogy az egyikük hangosan mondja : három, négy és sorba jöttek a csapások, a mellettem lévő fickónak be volt kötve a szája és nem tudott ordítani csak hangosan nyöszörögni. Az én számon is volt, de már az első ütésnél lecsúszott a kötés és így jött ki belőlem minden ütést követően egy hangos orditás. Már talán húsz csapás is volt, amikor még négyen oda mentek és kis lovagló pálcákat vettek le a falról és azzal kezdték el ütlegelni a fenekemet és a combom felső részét. A lábaimat az ütlegek hatására össze-vissza rángattam, amennyire a bilincsek engedték.
- Ne ficánkolj annyit, mert többet fogsz kapni - szólt rám a mérgesebb csaj.
- Verjétek szép pirosra a feneküket - mondta az egyik szemben álló hosszú szőke hajú lány, akin csak egy fekete tanga és egy fekete top volt.
Ez a csaj miközben, most már úgy percenként kaptam egy korbács ütést, odajött hozzám és megfogta a farkam.
- Nagyon szép kis farok, sehol egy sérülés, hát itt majd egy cseppet át fog alakulni. - mondta mérgesen, ahogy rám nézett és megigazította a szájkendőmet.
Ezután ahogy fogta a farkamat erősen húzta maga felé és már az egész testem kifeszült és úgy éreztem menten kitépi tövestül a farkamat.
- Egész jó kis farok csak kár, hogy nem én foglak megkínozni, mert akkor én egy kicsit alakítanék rajta. - mondta nevetve a kis csaj.
Ezután odaállt a másik fickóhoz és ott is játszadozott a férfi hímvesszőjével.
- Na most már elég lesz - mondta a főnök.
Ekkor két vékony, de izmos lány ment a hátunkhoz, kezükbe egy-egy kb. 35 cm-es bothoz hasonló tárgy, amelyen a teljes hosszán kb. 5 egyre nagyobb gömb helyezkedett el, az első kb., akkora lehetett, mint egy nagyobb szőlőszem , az utolsó pedig egy nagyobb alma.
- Na fiuk, most megbaszunk titeket, de előbb kimossuk a seggeteket - mondta az egyik csaj .
Ekkor többen is odajöttek hozzánk és leszedték a bilincseket, majd felfektettek egy asztalra, a társam megpróbált ellenállni, de gyorsan lenyomták, a dühös csaj gyorsan odalépett és megragadta a golyóit a fickó azonnal abbahagyta az ellenállást, de a csaj még csak egyre jobban szorította a heréit. A férfi fájdalmasan nyögött és a többiek lekötözték az asztalra, a hátára , engem a hasamra kötöztek le.
- Javasolnék egy kis bemutatót az engedetlen rabszolgának - mondta a dühös kis csaj.
- Mit csináljunk vele - kérdezte az egyik, aki épp a rángatózgató lábát kötözte le.
- Kínozzuk meg a heréit, majd utána kezdődhet rajta a műtét, legalább az egyiken csináljuk meg. - mondta
Nekem úgymond adtak egy beöntést, ami inkább kellemetlen volt, mintsem fájdalmas, feldugtak a végbelembe egy vékony csövet, amelynek segítségével tele engedték vízzel ez egy kicsit fájt, de nem nagyon, majd láttam, hogy az egyik csaj leöltözött és fel csatolta ezt a félméteres farkat magának, a másik lazított a lábbilincseken és felhúzta a térdeimet,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2018. 01. 27. szombat 08:31
Izgató az análszex... 8p lett folytasd
#13 cscsu50 2017. 07. 3. hétfő 22:54
jó kis sztori
#12 A57L 2014. 03. 18. kedd 08:29
Jó kis történet.
#11 zsolt 2007. 05. 3. csütörtök 19:15
sm37freemail.hu szeretnék egy dominát magamnak!! bármit meg tehetne velem, cserébe mindenem neki adnám!!
#10 zsolt 2007. 05. 3. csütörtök 19:13
mindenem oda adnám ha engem is kinoznának!!!
#9 Klári 2007. 02. 20. kedd 15:34
klara50@freemail.hu
#8 csaba 2007. 02. 17. szombat 19:49
mikor folytatjátok a történetet végre már?Klári lenne kedved megkínozni egy 23éves helyes pasit? a tökeit meg a farkát is?:)de ne herélj ki!:)
#7 Klári 2007. 02. 13. kedd 12:55
Igazán kiherélhették volna
#6 zsolt 2007. 01. 15. hétfő 19:01
szivesen kipróbálnám a valódi kin vallatást!!!!
#5 dino 2006. 06. 7. szerda 22:23
fantasztikus!!!! szivesen kipróbálnám ezt e részt is!!!
#4 Erzsi 2004. 01. 3. szombat 22:48
A folytatásban herélés is lez?
#3 Shadow 2003. 08. 9. szombat 22:13
1et értek TheChronic véleményével.
#2 TheChronic 2003. 08. 5. kedd 21:57
Ez hihetetlen!Egyszerre izgatóan perverz,másrészt meg a legdurvább rémálom!Ez már több mint s/M,ez igazi rabszolgaság,de vhogy sokkal izgatóbb,mint a korábbi hasonlóak...
#1 Törté-Net 2003. 08. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?