A+ A-

Az első

Ebben a történetben, azt fogom elmesélni, hogyan vesztettem el a szüzességemet. Ez kb.: 3 éve történt.
14 voltam, amikor az Interneten megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon tetszett az egyénisége, ezért megbeszéltük, hogy találkozunk egy a lakóhelyén lévő moziban, megnézünk egy filmet, aztán beülünk valahova beszélgetni egyet. Akkoriban tettem le a jogosítványomat kismotorra, ezért báttyámtól kölcsönkértem a robogóját, és elmentem a szülővárosába. Alig bírtam magammal a közel egy órás út alatt. Nem ez volt az első utam arrafelé, de nem voltam magamban valami biztos, ezért amikor beértem a városba, felhívtam telefonon a csajt, és beolvastam az utca nevét, ahol voltam. Ő aztán eligazított, hogy menjek el először hozzájuk, mert az közelebb volt.
Mikor megérkeztem, leparkoltam a motort az út szélére, és remegő kézzel, reménykedve, hogy nem az anyukája, vagy valamelyik testvére nyitja ki majd az ajtót, becsöngettem. Szerencsére ő nyitott ajtót. Láttam már képen, ezért ráismertem, de egyszerűen gyönyörű volt. Barna haja a derekát verte, szemei pedig szinte világítóan kékek. A mellei már elég fejlettek voltak a korához képest, a két kis labdát elég erőteljesen kiemelte a ruha amit felvett. A csaj egyébként mindenhol máshol is legalább ennyire dögös volt. Csak álltam ott, a hátam mögött az ajándék bonbonnal, amit hoztam, és nem tudtam mit mondani. Ő törte meg a csendet, mikor elnevette magát.
- Azt hiszem te Gábor vagy. - mondta csengő hangon.
- Igen. - mondtam, még mindig eléggé meglepve de lassan fölengedtem. - Ezt neked hoztam, remélem szereted.
- Igen kösz nagyon szeretem. Azt hiszem, még megkíméllek, attól hogy találkozz anyámmal meg a két tesómmal. Inkább induljunk.
Közel laktak a mozihoz, ezért mikor odaértünk, még nem lehetett bemenni. Addig is leültünk és beszélgettünk egy keveset. Mikor aztán beengedtek minket, leültünk a leghátsó sor közepére, és vártuk, hogy kezdődjön a film. Nem nagyon figyeltem a filmre, inkább minden adandó alkalommal igyekeztem, rá ezen felül is a dekoltázsára figyelni. A film közepén éreztem, hogy a kezét végighúzta a combomon. Ránéztem, mire kaján mosollyal válaszolt. Felém hajolt és megcsókolt. Nem voltunk sokan a moziban, de abban a pillanatban az se érdekelt volna, ha tele lett volna a terem. Amikor a csóknak vége szakadt szétváltunk és csak néztük egymást. Akkor elfordult, és úgy tett, mintha a filmre összpontosítana.
Néhány perc múlva azonban megint éreztem az ujjait a nadrágomon. Ekkor azonban nem hagyta abba egy érintésnél, hanem elkezdte simogatni a combomat. Ekkor már sejtettem, hogy a mozi után a dumcsi elmarad. Ujjai egyre feljebb haladtak a farmeromon, míg elért a sliccemig.Az arcomat figyelte, és mikor látta a mosolyom, elkezdte lehúzni a sliccem, nem túl gyorsan, nehogy valaki észrevegye. Amikor itt tartottunk, a hímtagom elég erőteljesen ágaskodott. Persze a farmer alatt csak egy boxer volt rajtam, ami nem nagyon fedett el semmit. Amikor lehúzta a zipzárt, benyúlt a gatyámba. Ujjai a boxeremen keresztül fogták a merev faszomat. Elkezdte simogatni, ami egyre erőteljesebb lett, míg már azt vettem észre, hogy a csaj boxeren keresztül veri a faszom. Viszont mielőtt elmentem volna, abba hagyta. Először nem értettem miért, de rájöttem, hogy közeleg a film vége. Mikor ránéztem azonban láttam, hogy ez még nem a vége, lesz még folytatás. A film végén mikor felkapcsolódtak a lámpák, kimentünk, és még mindig egy szót sem szólva, csak mosolyogva vezetett, az akkorra már nem valami népes utcákon.
Befordultunk néhány sarkon és egy tömbház előtt álltunk. A lányon látszott, hogy ismeri a járást, mert bejáratott mozdulatokkal az ajtóhoz ment és felcsöngetett az egyik lakásba. A beszélgetést nem hallottam, de azt megállapítottam, hogy egy lánnyal beszél. Mikor aztán végzett, intett, hogy menjek utána. Felmentünk a harmadikra, ahol bekopogott az egyik ajtón. Egy velünk egykorú lány nyitott ajtót. Látszott, hogy készült elmenni, mert a kabátja félig rajta volt. Mikor meglátott minket mondta, hogy menjünk csak be ő majd reggel jön, addig átmegy valami Adrihoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 2. kedd 07:14
Gyerekes fantázia. 3 pont.
#6 A57L 2014. 06. 8. vasárnap 05:49
Nem lett rossz.
#5 listike 2014. 03. 7. péntek 13:19
Nem a legjobb.
#4 papi 2013. 07. 17. szerda 05:18
Egész jó
#3 TheChronic 2003. 08. 5. kedd 21:13
Iigen,iigen,kicsit sietett,meg persze azzal együtt,hogy mindketten elöször csinálták,egészen pornósra sikerült.Ennyire kihalt a romantika? 14 évesen felhúzza a lábát a fürdöben,a szájába élvez és a moziban sem sül el félórás faszverés után? Gratulálok,bár mindenki ilyen született tehetség volna.
#2 vogel 2003. 08. 4. hétfő 15:25
Kicsit dur daralos volt a stilus, kicsit talan jobban visszaadta volna az izgatottsagot, ha nem igy lerohanosan irod le az egeszet.
Az akcio is eleg slamposan volt leirva(megfogta, megfogtam, huzogatta, ujjazgattam, majd megdutma, es vegul ugy pornosan az arcara).
Azert ne add fel. probalkozz tovabb...
#1 Törté-Net 2003. 08. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?