A+ A-

Anatómia óra

Fordítás
Eredeti történet
Anatómiát tanítok egy orvosi egyetemen. Habár még sohasem próbáltam elcsábítani egyik tanítványomat se, gyakran fantáziáltam arról, milyen is lehet velük szeretkezni. Egyikkel-másikkal, vagy akár többel egyszerre. Amit most leírok, az csupán a fantáziám szüleménye.
Kopogtatást hallottam irodám ajtaján. Amint kinyitottam az ajtót, két érzéki lány alakját üdvözölheti tekintetem. Tina és Linda volt ez a két lány. Tinának barna haja és nagy, sötét, barátságos szeme. Karcsú termet, kis mellek, vékony derék és aranyosan kerek fenék. Lindát érzéki szőke hajjal áldotta meg a természet. Ez a szőke hajkorona szép keretet adott amúgy is gyönyörű arcának. Alakját nagyszerűen határolták szép keblei, karcsú dereka és telt feneke. Mindketten gólyák az egyetemen és szorgalmasan látogatják az anatómia előadásaimat. Sajnos egyiküknek sem megy valami jól az általam tanított tárgy... Örülök, hogy minden előadásomra eljönnek, mert rövid szoknyát szoktak viselni. Mivel egy nagy előadóban tartom az előadásokat, és ők sohasem ülnek szorosan összezárt lábakkal, mindig nyerhetek egy kis bepillantást a gyönyör birodalmába, igaz tulajdonképpen a birodalomnak csak a legkülső területeit láthatom, amik amolyan külbirtoknak tekinthetők. Már többször gondoltam arra, hogy meg kellene dugnom őket, de hát erre nem nyílt alkalmam. Azaz eddig még nem...
- Hello! Mit tehetek a szép hölgyekért?
- Professzor! Tudjuk, hogy meg fogunk bukni anatómiából. Csak azt szeretnénk megtudni, van-e valami lehetőség arra, hogy feltornásszuk a jegyeinket. Talán tarthatna nekünk valami speciális képzést.
- Nézzük csak, Tina! Azt hiszem, megoldhatjuk a "speciális képzést". Tulajdonképpen, még a félév elején vagyunk, így mindketten fel tudjátok tornászni a jegyeiteket valami jobbra. Üljetek le!
Ezzel elkezdtem az oktatást, ezt a számomra kedves különórát. Közöltem velük, hogy legalább hetente kétszer kellene jönniük konzultációra, hogy sikeresen átmenjenek félévkor. Gyorsan beleegyeztek. Pár kérdést tettem fel nekik, hogy megtörjem a gátlásaikat:
- Mondjátok, lányok, hány évesek vagytok?
- Én 18 vagyok - mondta Tina.
- Szintén.
- Voltatok már hosszabb időre távol otthonról, mielőtt felvettek volna ide?
- Nem - és - Én sem - hangzott a két válasz, majdnem egyszerre.
- Úgy gondolom, illetve már tapasztaltam másoknál is, hogy nehéz először elszakadni az otthoni körülményektől. Mondjátok, nyugodtan tudtok beszélni az emberi testről?
- Mire gondol? - kérdezte Linda.
- Nincsenek gátlásaitok, amikor az emberi testről kell beszélnetek?
- Néha! - mondta Linda.
- Soha - jött a válasz Tinától.
- Meg vagytok elégedve a saját testetekkel?
- Nem igazán értem, miről beszél...
- Linda! Szoktad nézegetni a testedet a tükörben?
- Persze! Mindenki szokta...
- És te, Tina?
- Amikor csak tudom! - felelte mosollyal megspékelve.
- Linda, felfedezted már a tested? Simogattad már a melleidet a tükör előtt? Milyen gyakran játszadoznak az ujjaid a punciddal?
- Na, most kezdek zavarba jönni... Ezek olyan közönséges dolgok! - felelte a lány.
Tina viszont a következőt felelte: - Minden este játszadozok a cickóimmal. És szeretek maszturbálni is, ha nincs senki, aki kielégítené kívánságaimat.
- Tina! - emelte fel a hangját Linda. Arca egész vörös színben kezdett tündökölni.
- Tina! Úgy látom, egész tapasztalt vagy már. Hány éves voltál, mikor elvesztetted a szüzességed?
- Hát, 15 voltam, amikor először lefektettek. Azóta szinte mindennap kívánom a szexet!
- Mondtam, hogy nagyon tapasztalt vagy! Linda, te mikor vesztetted el a szüzességed?
- Még sohasem csináltam... Eddig csak pettingig jutottunk el a barátommal.
- Mit is mondjak? Elég frusztrált fickó lehet! Na, kezdjük az órát! Az anatómia egyik legalapvetőbb témaköre a felületi anatómia. Tudjátok, mi az?
Tina válaszolt: - Nem azokkal kapcsolatos, ami az emberi testen látható? Mármint minden olyan, ami anélkül látható, hogy felvágnánk az embert?
- Igen, de mindez tartalmazza azokat a dolgokat is, melyeket csupán érzünk. Menjünk egy kicsit tovább! Mindig jobban szerettem az élő testen való szemléltetést, mint a hullákon való mutogatást. Tina, gyere ide!
Ahogy közeledett, egyre jobban felvillanyozódtam. Nagyon szexi nő volt! Ahogy ringatta a csípőjét minden egyes lépése, az én izgalmam úgy nőtt. Amikor odaért hozzám, hozzáértem és kezdtem kigombolni a blúzát. Mikor az utolsó gombot is sikerült kiszabadítanom, hagyta, hogy lehúzzam róla, és a padlóra ejtsem. Nem volt rajta melltartó, így hamar tekintetem elé kerülhetett kicsi, ám feszes melle. Nagyszerűen álltak ki törzse vonalából. Tejfehér színűek, rózsaszín mellbimbókkal. Hihetetlen látvány volt! Nyilvánvaló volt, hogy ő is élvezi a helyzetet: mellbimbói keményen álltak már ekkor. A szoknyája után lehúztam róla a bugyiját is. Érzéki vénuszdombját egészen sötét szőr borította. Combjai vékonyak és kemények.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 18. hétfő 17:10
Nagyon patkány ez a prof.
#7 papi 2013. 11. 27. szerda 16:13
Fantáziának nagyon jó
#6 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:22
Egész jó.
#5 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 19:29
jöhet a folytatás
#4 lujzi 2003. 07. 16. szerda 09:44
gut...besser...gösser
#3 Banderas 2003. 07. 15. kedd 22:42
Szerintem jó a történet és a fordítás is! Várom a következőt!!!
#2 bosznia 2003. 07. 15. kedd 16:00
nagyon szar.
#1 Törté-Net 2003. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?