A+ A-

Eszter apakomplexusa

Eszter húszéves, a különlegesen intelligens, lány korához képest meglepően gazdag élettapasztalattal rendelkezik. Ez nem lep meg, mivel saját bevallása szerint tizenöt éves korában kezdte el a nemi életet egy nála néhány évtizeddel idősebb férfival. Jelenlegi barátja, László, hatvan éves. Őt ismerem közelebbről, vele beszélgettem először.
Egész falat elborító könyvespolc mellett üldögélünk két fotelben, hatalmas íróasztal szomszédságában. László szellemes, művelt, több nyelven beszélő világfi. Keményen dolgozik, de a munka és az élet örömei szervesen illeszkednek egybe az életében. Egyenes tartású, magas féri, a haja hófehér, de kék szeme fiatalosan, élénken csillog, s az arcára sem szántott barázdákat az idő.
- Remélem, nem tartasz cukros bácsinak? - villant rám egy hamiskás mosolyt, de a választ meg sem várva folytatja. - Mert ha igen, én nem tudok védekezni, csak Eszterke tanúsíthatja, hogy nem én csábítottam el őt, hanem ő engem. Hogy miért vonzódik az idős férfiakhoz, erről jobb, ha ő mesél neked. Szívesen elmondja, nincsenek álszeméremből fakadó gátlásai, s elfogultság nélkül mondhatom, hogy a természetes intelligenciája, kommunikatív készsége egy professzorasszonynak is becsületére válhatna. Szinte gyerek még, akár az unokám is lehetne, de nem csak az édes, fiatal testét élvezem, hanem lebilincselő a társasága is. Tizenöt éve vagyok özvegy, volt jó néhány viszonyom, de nagyon kevés nő mellett éreztem azt, hogy fél szavakból is megértjük egymást.
Vonaton ismerkedtünk meg. Első osztályon utaztam, s majdnem az egész vagon üres volt. Kényelmesen elhelyezkedtem, s belemélyedtem az újságba. A következő állomásnál felszállt néhány utas, de az én fülkémbe csak egy fiatal lány jött be. Természetesen megnéztem tetőtől talpig, az egészséges férfiösztönök magától értetődő reakciója ez. Eszembe sem jutott kikezdeni vele, de örvendtem, hogy ilyen kellemes útitársam lesz.
Rövid és Szűk vászonszoknyája teljesen szabadon hagyta a szépen lebarnult, hosszú combjait, vékony nyári trikóját lándzsaként döfte át kemény mellbimbója, a kackiás kis cicik meg - megrezzentek minden mozdulatára. Hosszú fekete haját lófarokba kötötte, s a két fekete szeme karbunkulusként csillogott a kreolbőrű, szép, szabályos arcán. Karcsú lábfejét nem takarta el a mindössze két pántból álló szandál, hosszú lábujjain gyöngyházszínűre lakkozott körmök csillogtak. Kézkörmeit is ilyen színűre festette.
Az újságom mögül figyeltem, bevallom, alig tudtam levenni róla a szemem. Persze diszkréten tettem, az én koromban nevetséges, ha valaki feltűnően mereszti a szemét egy fiatal lányra. Meglepetéssel tapasztaltam, hogy ő is érdeklődéssel néz engem. Rám mosolygott, s kedvesen megkérdezte, hogy hová utazom. Válaszomra kérdés nélkül elmondta, hogy ő túl van a sikeres egyetemi felvételin, s a rokonait látogatja meg. Miután kiderült, hogy mindketten Sopronba utazunk, mindjárt be is mutatkoztunk egymásnak.
Teljesen szokványos volt a megismerkedésünk, de a folytatás annál izgalmasabbnak ígérkezett. Fél óra sem telt el, s már olyan bizalmas beszélgetésbe mélyedtünk, mintha régi barátok lennénk. Furcsa módon azt is érzékeltem, hogy nem a kedves bácsit, hanem a férfit látja bennem. De még mindig nem mertem egyetlen bizalmas mozdulatot sem megkockáztatni, nem akartam elhinni, hogy valóban érdeklődik irántam, hiszen negyven év korkülönbséggel akár a nagyapja is lehettem volna.
Ő is érezte, hogy neki kell kezdeményeznie, finom ösztöneivel felfogta, hogy engem a korkülönbség tesz bátortalanná, s a nevetségessé válástól való félelem tart vissza attól a lépéstől, amelyet egy fiatalabb férfi nyugodtan megkockáztathat, a visszautasítás veszélyét is figyelembe véve. Megjegyzem, óriási szerencsém volt: egész úton senki sem ült be a fülkébe, így a téte á téte egyre intimebbé válhatott.
Kis üveg konyak volt az utazó táskámban; megkínáltam Esztert. Poharat természetesen nem hoztam, odanyújtottam neki az üveget. Parányi kortyot ivott belőle, jóformán csak a nyelvecskéjét nedvesítette meg, s aztán visszaadta. Én is belekortyoltam, s megjegyeztem, hogy életemben nem ittam még ilyen finom konyakot. Azonnal megértette a célzást: elkérte az üveget, újra belenyalt, s megint visszaadta. Én úgy vittem a számhoz a palack nyakát, mintha az ő száját csókolnám.
Rám nevetett, s karcsú kezét felém nyújtotta. Két tenyerembe fogtam a finom, hosszú ujjakat, egyenként végigcsókoltam őket, aztán a csukló finoman pulzáló kék ereire szorítottam a számat. A gyöngéd ujjak bátorítóan kulcsolódtak a kezemre, finoman megremeg keze az enyémben. Bátortalan mozdulattal a derekához nyúltam, s gyöngéden magam mellé húztam az ülésre. Úgy bújt hozzám, mint aki védelmet keres, rugalmas, fiatal teste érzékien simult az enyémhez, s a szétnyíló friss, fiatal száját csókra kínálta. Kajszibarack illata volt a leheletének, s ahogy megcsókoltam, úgy éreztem, mintha édes gyümölcsbe harapnék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Caligula 2009. 11. 14. szombat 22:00
A kilencvenes évek elején megjelent nyomtatásban - akkor sem tudtam igazán eldönteni,hogy riport-könyv vagy annak "álcázott",erotikus novellás kötet.It ebben a formában csak az a disznóság,hogy nem jelöli meg - az általam igencsak nem tisztelt - "ismeretlen szerző", a forrást.
Az a baj,hogy valakinek kölcsönadtam a könyvet és nem emlékszem a címre és íróra(az író egy hölgy volt).Nem volna baj.hisz ló helyről merített,ezen a módon viszont szellemi termék eltulajdonításának vétsége,közismertebb nevén plágium!
#3 sihupapa 2009. 03. 15. vasárnap 20:33
Ez nem érdekes, Hanem tanulságos!
#2 szexy baby 2002. 11. 28. csütörtök 14:24
huhh jo hosszu, és elég "érdekes" is de max 5 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?