A+ A-

Jövök még eggyel

Előzmények:
Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem őket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél.
Időközben Pálma is kipendült, gyönyörű lány lett belőle. A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdősportot is űzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörű, feszes combja és hihetetlenül jó feneke van. A mellei pedig varázslatosak. Nincs szüksége melltartóra, mert anélkül is feszesen állnak. A méretük is az arányos testhez illik, teltek, kerekek. Sokszor gyönyörködtem az unokahugiban, néhányszor gondolatban megszabadítottam őt a ruháitól, sőt ennél tovább is mentem...
De csak gondolatban. Mígnem eljött a nap, hogy álmaim valóra váltak...
Tavaly nyáron Pálmi üzleti úton volt néhány hozzánk közel eső városban, és esteledett, mire végzett. Mivel ő az ország egyik végében lakik, mi meg a másikban, így hazafelé beugrott hozzánk, hogy ott töltse az éjszakát, mert nem volt kedve órákat vezetni a sötétben és hajnalra érni haza. Szívesen fogadtuk, hiszen ritkán járt nálunk. Feleségem vacsorát készített, amit jóízűen elfogyasztottunk. Közben már nagyokat ásítozott mindkét lány, mert fárasztó napjuk volt. Ráadásul a nejemnek éppen aznap jött meg és ilyenkor érthetően sokkal fáradékonyabb.
Én előző nap kaptam ajándékba jóféle szilvapálinkát, melyet mikor felbontottam, mindketten méltányolták és fogyasztottak is belőle tisztességgel. Mindkettőjüknek fejébe szállt az erős ital, csak a hatása volt más. Feleségemre az említett okok miatt álmosítólag hatott, míg Pálmi beszédes és felszabadult lett tőle.
Már elég későre járt és a párom feladta, de nem akarta, hogy miatta mi is elvonuljunk. Mondta, hogy beszélgessünk nyugodtan, de ne haragudjunk, ő nem bírja tovább.
Lezuhanyozott és elment aludni. Közben Pálmival a múlt eseményeiről beszélgettünk, arról hogyan is ismerkedtünk meg anno mi hárman. Éjfél is elmúlt már, amikor hirtelen felém fordult, a szemembe nézett gyönyörű ártatlan zöld szemeivel és azt mondta:
- Tudod én tini korom óta vágyom rád, de soha nem akartalak elvenni az unokatestvéremtől, hiszen vele kezdtél el járni, majd vele is házasodtál össze.
Biztos voltam benne, hogy az alkohol beszél belőle, de a fent elmondottak alapján gondolhatjátok, hogy a szívem elkezdett zakatolni. Töltöttem neki a pálinkából, majd azt mondtam:
- Pálmi. El sem hiszed mennyire örülök, hogy ezt mondod. Én is sokszor álmodoztam rólad, de sosem tudtam, hogy erről te miként vélekedsz, így nem is mertem kezdeményezni, nehogy családi botrány keveredjen belőle.
Elmosolyodott, majd egy hajtásra kiitta a pálinkát.
- Hamarosan összeházasodunk a barátommal - mondta. Szeretném, ha előtte egyszer együtt lennénk, te meg én.
- Kész, bevégeztetett - gondoltam magamban. Tudtam, hogy mi fog következni. Meg sem próbáltam ellenállni, hiszen annyiszor ábrándoztam Pálmiról. Nem akartam végiggondolni, hogy amit most tenni fogunk az nem túl erkölcsös dolog, sőt.
Az agyam leszállt az ágyékomba, és az este további döntései már ott születtek.
- Tegyük rendbe előtte magunkat - mondtam.
Természetesen én is bementem vele a fürdőbe és végignéztem, ahogy zuhanyozott, majd szárazra törölte magát. Már zuhanyozás közben elkezdett játszani velem. A mozdulataival, jelentőségteljes pillantásaival.
Én is gyorsan rendbe szedtem magam. Persze ő is ott maradt velem. Amikor törölköztem és a szerszámomról itattam fel a vizet, odajött és se szó, se beszéd bekapta és elkezdte cumizni.
A lábam megremegett, majdnem összeestem. Pár perc után meredező szerszámmal annyit tudtam kinyögni, hogy nézzük meg a feleségemet, elég mélyen alszik-e. Elég mélyen aludt. Becsuktuk a szobája ajtaját, hogy időben meghalljuk, ha véletlen felébredne és kinyitná az ajtót. A vendégszoba a lakás másik végében volt.
Kimentem a konyhába, mert innom kellett egy pohár vizet, úgy kiszáradt a szám.
Ahogy beléptem a szobába, Pálmi már az ágyon feküdt, egy vékony lepedőt terítve magára. Megadta a módját. Sokkal kívánatosabb volt így, mintha csak szimplán meztelenül hanyatt dobta volna magát az ágyon. A szolid esti lámpafényben kirajzolódott tökéletes alakja a lepedő alatt. Sőt a mellbimbói majd' átszúrták a vékony anyagot.
Odaléptem az ágyhoz, és hosszú csókot nyomtam az ajkára. Olyan izgató volt a helyzet, hogy a szerszámom szinte azon nyomban életre kelt.
Miután hosszú percekig szenvedélyesen csókoltuk egymást, lehúzódtam az ágy végéhez, és felhajtottam óvatosan a lepedőt. Tökéletes ívű lábai ott voltak az orrom előtt. Talpa, ujjai, bokája, vádlija és feljebb a homályba vesző combjai, és ami köztük rejlett, vágyaim tárgya, a kívánt puncija.
Finoman elkezdtem puszilgatni a kisujjától kezdve a bokáját, végig a vádliját, a combjai belsejét, míg végül ott volt előttem Pálmi tiszta, de mégis jellegzetes illatot árasztó puncija.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2016. 10. 17. hétfő 08:39
Ez jó lett.
#16 feherfabia 2015. 04. 24. péntek 06:14
Nagyon 10P
#15 listike 2014. 01. 27. hétfő 15:12
Tetszett.
#14 sipospista 2013. 06. 6. csütörtök 16:39
szuper
#13 papi 2013. 06. 6. csütörtök 16:14
Jó kis történet.
#12 tiborg 2013. 02. 4. hétfő 06:42
Erdekes....szerencse, hogy a folytatas felkerult....Kivancsi vagyok.
#11 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:19
Elég jó.
#10 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:55
mintha már olvastam volna ilyet
#9 matc 2004. 11. 1. hétfő 18:40
Nagyon jó!
Hol a folytatás?
#8 olasz 2004. 01. 5. hétfő 12:40
az a pali!!!Végigmész az egész családodon???Nagyon steril vagy:)))csak segbe,szájba:))).........Irj a feleségedröl is,akkor adok egy nyolcast!!
#7 LUPARA 2003. 07. 9. szerda 01:03
!!!!!!!!!
#6 Kefe 2003. 06. 30. hétfő 15:43
Végre családi!
Bravó!
9.
#5 Manóka Land 2003. 06. 29. vasárnap 20:07
tiborg:
Eltelt;-)
Ha minden igaz már sorban áll a megjelenésre várva:-)
#4 xy 27 2003. 06. 29. vasárnap 10:38
9 pont, 10-et nem szoktam adni, tehát: ez tökéletes
#3 jani 2003. 06. 29. vasárnap 09:29
Ez igen jó !
#2 tiborg 2003. 06. 29. vasárnap 08:26
Remélem hamar eltelik az az egy év!
#1 Törté-Net 2003. 06. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?