A+ A-

Elkaptak!

Basia és én éppen egy villát látogattunk meg. Nem a szokásos estélyi ruhában, hanem fekete egyenruhában. Persze ez az egyenruha leginkább a betörőkre volt jellemző. Teljes sötétség volt a házban, így joggal hihettük, hogy nincs otthon senki. Az alsó szinteken jártunk, mikor nem várt esemény jött közbe. Nyitódott az ajtó, és egyszerre fényárban úszott a ház. Pont egy asztal előtt voltam és villámgyorsan alá vetettem magam. Basia a szoba közepén volt, nem tudott mást csinálni, csak megdermedve nézett a nyitódó ajtó felé. A belépő öregúr látványa nem lett volna túl félelmetes, ha nincs nála egy bazi nagy pisztoly. Az meg már tényleg rémálomszerű volt, hogy két szekrényméretű testőrféle is benyomakodott, kezükben egy-egy UZI-val.
Az öreg már emelte a pisztolyt, mikor végigmérte Basiát. Ugyan az arcát nem látta a fején levő sapka miatt - melyet teljesen az arcára húzott, és csak a kivágott réseken látott ki - ,de a szorosan testre simuló fekete stretchnadrág, és fekete garbó nem hagyott kétséget afelől, hogy egy bomba alakú nőt lát. Úgy látszik hatvanon felül is élvezte a látványt.
Basia felemelte a kezeit, így még jobban kiemelte domborulatait. Az öreg intett az egyik testőrének.
- Vedd le róla a sapkát!
A férfi odalépett, és lehúzta a fejéről. Előbukkant lapockáig érő aranyló haja, és elképesztően csinos arca. Az öreg elmosolyodott.
- Egy ilyen lány mással is kereshetne pénzt! Tudod mit szoktam csinálni azokkal a betörőkkel, akik idejönnek? Felzabáltatom a kutyáimmal.
Odalépett a lányhoz. Basia rémülten nézte a rá irányuló pisztolyt. Azt pedig már döbbenten hagyta, hogy az öreg szabad kezével melleit kezdje taperolni. Láthatóan elégedett volt velük, mert többször visszatért egyikről a másikra.
- Ide a késedet! - vetette oda az egyik fickónak. Az odanyújtotta neki. Az öreg óvatosan benyúlt a szorosan tapadó garbó alá, és lassan felfelé húzva, felvágta egészen a tetejéig, majd szólt Basiának.
- Vedd le!
Basia kibújt a tönkretett garbóból. A csupasz mellekből kikandikáló mellbimbók egy kis pöcökké merevedtek a félelemmel vegyes izgalomtól. A következő lépésként lehúzatta vele nadrágját combja közepéig. A bugyi is fekete volt rajta. Az öreg felfelé fordított heggyel elvágta a lány nadrágját is. Basia zihálva lélegzett, ahogy a kés hegye nem túl messze érzékeny részeitől haladt el. Aztán a lány bokájától kezdve felvágta a nadrág szárát is, mindkét oldalon, amelyek így lehullottak róla.
Basia már csaknem teljesen meztelen volt, csak egy bakancsot, fekete zoknit és bugyit viselt.
- Most pedig van öt másodperce a barátodnak, hogy előjöjjön. Különben meghalsz.
Nem kellett öt másodperc, és már előttük álltam.
- Húzd le a bugyiját, de csak a combjáig!
Megtettem. Basia borotvált puncija előtűnt. Csak egy csíkot hagyott meg szőke szőrzetéből, de szeméremteste már teljesen szőrtelen volt.
Az öreg a korcait elvágva leszedte róla a bugyit.
- Most pedig vetkőzzetek le meztelenre! Te is! - szólt testőreire, és hozzám.
Megtettük. Bármennyire is igyekeztem, nem tudtam megakadályozni, hogy az én péniszem ne meredezzen ugyanúgy, mint a testőröké.
- Térdeljetek le!
Basia és én is megtettük. Az öreg odaállt mögém, a pisztollyal megütögette a fejem és így szólt:
- Nézzed!
Az egyik testőr odaállt Basia elé, aki ijedten nézte a hatalmas, merev péniszt. Lehetett vagy 25 centi hosszú, 20-as kerülettel. A duzzadt makk teljesen kitárulkozott.
- Nyisd ki a szád! - szólt oda Basiának az öreg.
A lány lassan kitátotta, én pedig közvetlen közelről nézhettem, hogy a fickó kissé srégen- hogy a csípője elférjen tőlem- beletolja péniszét Basia szájába. A lány arcának felém eső oldalán a makk keményen kitüremkedett, ahogy a fickó beljebb tolta faszát. A testőr ki-be húzogatta hatalmas szerszámát, amely már fényesen csillogott Basia nyálától. Ahogy a testőr leállt, a lánynak mondani se kellett, fejét előre-hátra mozgatva folytatta a szopást. Egyik kezével felnyúlt, megragadta a faszt, és rángatni kezdte róla a bőrt. Másik kezével az enyhén megnyílt combjai közé nyúlt, és magát kezdte izgatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sikamika 2015. 01. 19. hétfő 22:03
joo
#5 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:16
Ráfázott.
#4 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:30
Nem rossz.
#3 papi 2013. 09. 7. szombat 10:41
Nem semmi.
#2 v-ir-a 2013. 06. 7. péntek 22:24
gáz egy szitu smile
#1 Törté-Net 2003. 05. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?