A+ A-

Különös éjszaka volt

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Már a sokadik pohár pezsgőt itta, és furcsa módon nem a fejében, inkább a térdében érezte az alkohol hatását. Légisen könnyűnek érezte magát, ahogy forgott a parketten tojáshéj színű kisestélyijében, amelynek csipkeszegélye a földet súrolta. Ugyanilyen színű magas sarkú selyemcipője már kicsit törte a lábát, de nem tudott ellenállni a zenének. Rámosolygott a férfira, aki határozottan tartotta a karjában.
- Jó táncos - állapította meg magában, majd a válla fölött körbepillantott.
Még mindig ugyanott állt az a férfi a fekete, testére tökéletesen szabott szmokingjában. Egy pillanatra találkozott a tekintetük, majd pördült is tovább. Így ment ez egész este. Mintha a férfi csak őt nézte volna órák óta, neki pedig tetszett a barna, vékony fémkeretes szemüveg mögül mustráló, huncutnak tűnő szempár, a rövidre vágott, sötétbarna (talán fekete) haj, a nyúlánk testalkat.
Ahogy a zene elhallgatott, hirtelen nagyon fáradtnak érezte magát. Táncpartnerére mosolygott, majd a büféhez sétált. Amíg a megrendelt koktélra várt, óvatosan megmasszírozta a nyakát. Lassan fogyni kezdett a tömeg, de a terem csillogása nem kopott meg.
Hirtelen egy test súrlódott a hátához, fenekéhez. Félig hátrafordult, a szmokingos férfi állt mögötte, olyan közel hajolva az arcához, hogy a nevetésráncokat is láthatta a szeme körül.
- 5 perc múlva a főbejárat előtt - csak ennyit mondott halkan, a füléhez hajolva, lélegzete megborzolta a nő tarkóján a hajpihéket, majd eltűnt mögüle.
Meghökkent a közvetlen, már-már tolakodó stílustól, de valahol imponált is neki. A kellemes zsongás nem múlt el a fejéből még, próbálta ezzel magyarázni magának, hogy koktélját egyetlen mozdulattal felhajtva a ruhatárhoz indult. Karjára tette hosszú selyemkendőjét, udvariasan elbúcsúzott a házigazdától és kilépett a kapun. Gyönyörű, csillagfényes, későtavaszi éjszaka volt. Mélyet lélegzett, és lelépkedett a megvilágított lépcsőfokokon. Ahogy a járdára ért, hófehér limuzin állt meg előtte. A vezetőoldali ablak hangtalanul siklott le, a szmokingos férfi ült az autóban. Halványan elmosolyodott, kiszállt a kocsiból, szó nélkül karon fogta a nőt és a kocsihoz vezette, majd maga is beszállt.
Szótlanul ültek egymás mellett. Halk zene szólt, az utca zaja nem szűrődött be. Alig néhány másodperc alatt felforrósodott a levegő, de a férfi mintha tudomást se vett volna róla, indított. Nem mentek messzire. A közeli erdőnél behajtottak egy földes útra, majd egy kis tisztásra jutottak. A férfi leállította a motort, és a nőhöz fordult, aki próbált szintén felé fordulni az ülésen. Enyhén szédült, kellemes érzés volt, nem tudta, hogy a pezsgő vagy a különös helyzet teszi-e vele.
A férfi felemelte a karját, hátrasimított egy rakoncátlan tincset a homlokából, aztán keze lejjebb csúszott, az arcát simította végig, az állát, a nyakát, a meztelen vállát. Szinte perzselt a férfi tenyere, ahogy simogatta a testét, nem sokáig időzött a vállán, a mellére csúszott, tenyerébe fogta és hüvelykujjával becézte a halmokat, a nő maga is meglepődött, hogy máris kemények a mellbimbói és bizsergést érez a lábai között. Elakadt a lélegzete, moccanni sem tudott, ahogy a férfi másik keze a magasan sliccelt szoknyarészhez ért, máris a combját simogatta, miközben egyre erősebben simogatta a melleit a vékony ruhán keresztül. A nő kicsit előre hajolt, a férfi pedig nedves, puha száját a szájához érintette, amitől mindketten megborzongtak. A kéz a combján egyre feljebb és feljebb furakodott, már a combfix csipkéjénél járt, de nem állt meg, a combjai belső, érzékeny részén járt, mígnem hozzáért a csipkés bugyi széléhez.
A nő felsóhajtott, próbálta lábát még jobban széttárni, és a férfi válla után kapott.
Nem vette észre, hogyan dőltek hátra az ülések, csak azt, hogy a férfi félig rajta fekszik, és határozottan simogatja a punciját a bugyiján keresztül - majd egyetlen mozdulattal leszakadt róla az apró csipke.
- Ülj fel - hangzott az utasítás, ő pedig engedelmeskedett. Érezte, ahogy a cippzár lecsúszik a hátán, maga sem tudta, hogy került le róla teljesen a ruha, de már csak bugyiban, melltartóban és combfixben feküdt az ülésen, a férfin sem volt már a szmokingkabát,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 01. 7. kedd 06:19
Nem rossz.
#5 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 15:02
sztem is egy jó kis szexről szólt a dolog...de tetszett smile
#4 Ildikó 2003. 05. 15. csütörtök 14:47
Nemigazán tudom hová tenni ezt a Casanovás dumát! Nem tűnt fel, hogy nem éppen életre szóló/első látásra szerelemről van szó, hanem egy szimpla/spontán kefélésről?! Az én meglátásom szerint a csaj nem kifejezetten "udvarlásra vagy hódításra" várt, leginkább egy jó nagy F×××-ra a p××××-ba! :) Már bocsánat, ha ezzel én is belegázoltam az önérzetedbe! :)
#3 Instant Karma 2003. 05. 14. szerda 08:21
Hát ilyen egy XXi. századi Casanova...

"- Gyere, szopj le, szopjál!"

Az udvarlás, a hódítás magasiskolája.

gratulálok :-(
#2 Instant Karma 2003. 05. 14. szerda 08:20
Hát ilyen egy XXi. századi Casanova...

"- Gyere, szopj le, szopjál!"

Az udvarlás, a hódítás magasiskolája.

gratulálok :-(
#1 Törté-Net 2003. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?