A+ A-

Első a mosdóban

Általános suliban élveztem el először egy fiúval. Az osztályba járt egy srác, akivel minden örömömet, gondomat megosztottam, jól ismertük egymást és sokat beszélgettünk, Márk volt a neve. Akkoriban már kezdtem érdeklődni a másik nem teste iránt, nagyon furdalt a kíváncsiság, milyen lehet egy fiú ruha nélkül, főleg OTT. Nem nagyon tudtam, hogyan mondjam el neki, de tudtam, hogy Ő lesz az, akin ezt meg fogom ismerni. Egyik nap, mikor kettesben maradtunk a suliban, előhozakodtam a témával. Meglepően természetesen fogadta, és nagyon örültem, hogy őt is foglalkoztatják már hasonló gondolatok. Azonban azt én sem gondoltam volna, hogy ki is próbálná még aznap. De kipróbáltuk. Tanítás után, mikor már mindenki indult hazafelé és kezdett kiürülni az iskola, megragadta a kezem és behúzott a fiú mosdóba, és becsukta az ajtót. Mivel jó idő volt, csak egy top és egy szűk nadrág volt rajtam, Márk farmert és pólót viselt. Megbeszéltük, hogy egyenként veszünk le egy ruhát. Ekkor lehúzta a póló!
ját, ebben még nem volt semmi különleges. Én is levettem a topomat, és mivel nem hordtam még melltartót, Márk máris meglátta a melleimet. Nem igazán voltak nagyok, nem is voltam elégedett vele, a bimbó és környéke csúcsos volt, körülötte meg még lapos. Márk azonban alig tudott betelni a látvánnyal: közelebb jött és végigsimított rajtam a kezével. Megállítottam és mondtam hogy még nem végeztünk! Ekkor levette a nadrágját, és ott állt előttem egy szál alsónadrágban. Kis fecske alsót viselt, amiből aranyosan domborodott a fütyije. Hamarosan én is megváltam a nadrágomból, már csak egy bugyi volt rajtam. Ekkor Márk letérdelt elém, és azt is lehúzta. Percekig nem tudott szólni, olyan közel került a puncimhoz, ami még csupasz, sima volt. Leültetett az ablak szélére és széthúzta a két lábam, majd a kezeivel tapogatta, vizsgálgatta a puncimat, megnézte a csiklómat, és a nyílásomat. A pici csiklót kezdte el simogatni, én pedig hátrahajtott fejjel élveztem. Még forróbb érzés öntött el, m!
ikor a nyelvével is kezelésbe vette, és szép alaposan elkez!
dte nyalni a puncimat. Egészen melegem lett, és lassan már remegett a testem a gyönyörűségtől, majd hatalmasat élveztem. Most Márk is felült az ablakhoz, én pedig kezembe vettem a fütyijét, ami már felállt a látottaktól. Nézegettem, ismerkedtem vele, húzogattam rajta a bőrt, majd én is elkezdtem nyalni, ahogy Márk tette velem. Főleg akkor rezzent össze, mikor a fitymájánál időztem a nyelvemmel, így egyre többször tévedtem oda. Később Márk mondta hogy toljam be teljesen a számba, ezt meg is tettem. Nagyon furcsa érzés volt, hogy tudtam, mit tartok a számban, de Márk láthatóan nagyon élvezte, így folytattam az izgatást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:08
Egész jó.
#5 papi 2013. 08. 13. kedd 05:06
Ezek a fiatalok.
#4 san 2003. 04. 26. szombat 01:56
Ez aranyos!
De jó nekik!
#3 figo 2002. 11. 30. szombat 22:39
Megint gyerekek! ..de jó..
#2 Vikiy 2002. 07. 28. vasárnap 18:13
Nagyon jó!!!elismerésem!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?