A+ A-

Házibuli

Érettségi után volt a nagy dilemma, hogy hova menjek dolgozni. Anyagi okok miatt akkor még nem tudtam főiskolára vagy egyetemre menni. Elkezdtem nézni az ujságok hirdetéseit, és találtam is egy munkahelyet Budapesten egy nagykereskedelmi vállalatnál.
Mivel akkor még gimnáziumi érettségim volt, mondták a munkahelyemen, hogy végezzek el egy kereskedelmi iskolát is, és igy több lesz a fizetésem. Jelentkeztem is, és levelező tagozaton egy kereskedelmi kiegészitő szakra jártam. 3o-an voltunk az évfolyamon. Fiúk, lányok vegyesen. Volt egy srác, úgy hivták, hogy Zoli, akivel sokat beszélgettűnk mindig az órák közötti szünetben, a vizsgák előtti várakozásnál stb.
Végül megbeszéltünk egy randevút is. És utána sokszor találkoztunk még. Szinházba, moziba mentünk, zenés szórakozóhelyen is voltunk többször, és még sok egyéb programot szerveztünk.
Általában az ő lakásában találkoztunk és ott szeretkeztünk, mert én albérletben laktam. Mégiscsak szabadabban voltunk az ő lakásán. Egyszer egy közös ismerősünk, Márk, aki agglegény volt, rendezett egy házibulit és minket is meghívott. Nagyon kellemes hangulatú buli volt, sokat táncoltunk, beszélgettünk, viccelődtünk. Jó kis társaság jött össze a meghívottakból.. A vendégek hajnali 2 óra körül kezdtek elköszönni.
Valahogy úgy alakult, hogy minden vendég elment már csak mi maradtunk ott. Még ittunk egy kis pezsgőt a Márkkal, aztán táncoltunk is. Nagyon kedves volt, és mondta nekünk, hogy nem muszáj hazamennünk, ott is aludhatunk nála. Örültünk ennek a lehetőségnek, mert eléggé messze laktunk,és ott maradtunk. Még egy ideig beszélgettünk, nevetgéltünk immár kicsit spiccesen a finom italok jótékony hatásaként, és nagyon jól éreztük magunkat. Kis idő múlva irtó nagy késztetést éreztünk a szeretkezéshez.
Elkezdtűnk csókolózni a Zolival, simogattuk egymást, ahol csak értük. Zoli kezdte lehúzni a cipzáramat a ruhámon, és a cicijeimet marokra fogva puszilgatta a bimbóimat. Egyszercsak úgy éreztem, mintha több kéz simogatna a kelleténél. Először borzasztóan meglepődtem. Láttam, hogy ott van Márk, és a popsimat simogatja. Először majdnem eltoltam magamtól, de aztán felvillant a gondolat, hogy miért ne szeretkezhetnék én két férfival, és úgy gondoltam, hogy inkább hagyom, hogy simogasson. Láttam, hogy Zoli se ellenzi a dolgot.
Folyt a simogatás, cirógatás közöttünk A barátom kezdte lehúzni a pici tangabugyimat, és elkezdte nyalni az immár nedves, forró puncimat. Zoli nagyon finoman csinálta a nyalást. Halk kéjes nyögéseket hallattam, mert annyira élveztem. A férfiak fasza pedig állt, mint a cövek.
Aztán én megfogtam Márk péniszét és elkezdtem szopni. A számmal hullámos vonalakat leirva húztam a nyelvem végig a faszán. A makkjánál belenyaltam a nyelvemmel a közepébe. Éreztem, hogy a finom geci már kezd egy picit kiszivárogni. Aztán gyorsítottam, lassítottam a nyelvemmel a nyalást, miközben a kezemmel a heréit fogtam marokra, és azt is végignyaltam, nyalogattam közben. Aztán bekaptam a nagy, kemény duzzadó faszt, és húzkodtam ki-be a számban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sztbali 2015. 11. 19. csütörtök 21:33
Kidolgozottság kellene!
#7 sikamika 2013. 11. 25. hétfő 18:11
egynek elmegy.
#6 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:29
Elmegy.
#5 v-ir-a 2012. 09. 16. vasárnap 22:37
hááát, mire belejöttem volna vége lett...
#4 Ewet 2003. 05. 17. szombat 00:19
Hogy is mondjam csak... Ha már pénzt ad ki érte az ember... Vagy csak én vagyok "vesztes" :)
#3 Ildikó 2003. 05. 15. csütörtök 14:36
Rövid és velős! Csak nem volt időm felzgulni.
#2 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 14:52
Jó,csak nagyon pornóújság-ízű.De akinek ez tetszik :)
Legalább nem veszteget sok szót a magyarázkodásra...
#1 Törté-Net 2003. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?