A+ A-

Térdharisnya

A fiú már fél órája várta a lányt, akivel az Interneten keresztül ismerkedett meg. Egy álmos csütörtök délután szörfözgetett András a hálón, amikor meglátta ezt a fantázia megmozgató nevet. Írt neki pár sort, mire a lány visszaírt. Csakhamar beszélgetésbe elegyedtek.
Andris igyekezett a szex irányába terelni a szót, ami nem volt nehéz, mivel a lány meglehetősen szabad szájú, sexmániásnak bizonyult. Pár perc alatt kiderítette a lány vágyait. Egy parkban szeretné leszopni a fiú hímveszejét. Mindezt pedig addig csinálná, míg azt nem kiabálnák rá az emberek, hogy "büdös kurva". Andrást innentől már nem érdekelte semmi, csak az, hogy találkozzanak. Ez pedig most megvalósulni látszik, hiszen megbeszéltek egy találkozót, de nem egy parkban, hanem a Keleti pályaudvaron, mivel András vonata oda érkezett be.
András csak annyit tudott a lányról, hogy Katinak hívják, 17 éves, és térdharisnya lesz rajta. Telt múlt az idő, az emberek jöttek mentek a pályaudvar előtti téren, ki a vonatokhoz, ki pedig a metróhoz sietett. A fiú már arra gondolt megint átvágták, amikor hirtelen ott termett egy céklavörös hajú fiatal lány. Még az arcát nem láthatta András, de az addig látottak alapján kifejezetten jó nőnek ítélte meg. Fehér blúzban, kantáros kockás szoknyában, fekete térdharisnyában! és egy fekete körömcipőben ácsorgott a téren.
András biztosra vette, hogy ő Kati. Odasétált mellé.
- Szia.
- Szia... - nézett rá a lány kérdően.
- Kati ugye?
- Igen.
- Én pedig András vagyok. Velem Chataltél.
- Hála az égnek, már azt hittem elmentél... - mondta Kati, s arcán a megkönnyebbülés jelei mutatkoztak.
- Én pedig, hogy nem is jössz.
- Kicsit akadályoztatva voltam. Ne haragudj. - szabadkozott, s idegességében beletúrt dús hajába. - Menjünk Metróval, jó? - és el is indultak a földalatti lejárata felé.
- Ok.
- Néhány megállónyira ismerek egy szép parkot. - mondta magyarázat képen a lány, s kacéran ránevetett. Szép arca volt. Bársonyos bőrén vastagon állt az alapozó, s kicsit sok pirosítót tett a pofijára. Szeme, szája is ki volt festve. Kicsit kurvásnak tűnt, de miután András is tudta, hogy épp ez volt a lány célja nem zavarta. Sőt éppenhogy izgatta.
András a mozgólépcső előtt maga elé engedte a lányt, aki így egy lépcsőfokkal előtte állt. Az amúgy sem túl magas lány, így még alacsonyabbnak tűnt. Ily módon szinte a fiú köldökéig ért csak. Kati szerette az alárendelt szerepeket, a megalázást, most is tetszett neki, hogy fel kell néznie a srácra. András időnként Kati kerek melleit nézte a fehér blúzon át. Tetszett neki, hogy sötétkék melltartót visel.
A lány azonnal észrevette ezt a tekintetett. Kigombolta blúza két legfelső gombjait. A fiú elmosolyodott. A lány megkapaszkodott a fiú combjában, majd előre dőlve nekivetette melleit András ágyékának. Érezte a fiú keménységét.
- És milyennek találsz?
- hm... csinosnak.
- Érzem. - nevetett fel a lány, s közben simogató keze felsiklott András combján a domborodó sliccen. Kacéran széles mosolyra húzódott a szája, s kidugta pici nyelvét körben megnedvesítette az ajkait. - Csókolj meg! - mondta a srácnak, s az lehajolt és francia csókkal lepte meg a lányt. Hosszan, mélyen csókolóztak, s mire kinyitották a szemüket, már le is értek a peronokhoz.
A szerelvény nagyon zsúfolt volt. Egymáshoz szorulva tudtak csak utazni. András a lány kemény, feszes melleit fogdosta, míg Kati csak egyszerűen tűrte a matatást. Végül a fiú keze eltűnt kettejük között, s Kati egyszerre csak úgy kezdte érezni, hogy nincs egyedül a szoknyájában: András vastag ujjai hamarrost besiklottak a terebélyes selyembugyogó alá. Megsimították a bozontos sűrű szőrzetet, majd minden előjel nélkül benyomult két ujj a lány szűk hüvelyébe. Finoman mozogni kezdtek a lány testében, mire annak teste megfeszült, és Andris fülébe sziszegte:
- Erről nem volt szó!
- Miért? Nem jó?
- De... - és a fiú folytatta a ténykedését Kati ölében, amire ő lassú, egyenletes mély levegő vételekkel reagált. Amint azonban így szedte a levegőt, mellei szinte az égbe emelkedtek. András nagyon élvezte a furcsa játékot, s mitagadás Katin sem mutatkoztak a nemtetszés jelei. A szerelvény azonban intenzív fékezésbe kezdett, s a jármű megállt. Mindketten tudták le kell szállniuk, így hát Andris kivonta ujjait Kati combjai közül. Miközben kisodorta őket az emberáradat a fiú végig nyalta ragacsos ujjait.
A föld alól felérve alig kellett pár száz métert sétálniuk, máris egy kis zöld szigeten találták magukat a beton dzsungel kellős közepén. A fás, bokros park meglehetősen forgalmasnak tűnt első ránézésre, de amint alaposabban szemügyre veszi az ember rögtön észreveszi, hogy csak a parkot átszelő sétányon van sok járókelő. A többi úton alig lézengett egy - két párocska. András és Kati egymásba karolva andalogtak az egyik kis félre eső sétányon. Úgy tűnt, mintha a fiúnak inába szállt volna a bátorsága, vagy mintha időt adna a lánynak, hogy felkészüljön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 10. 7. kedd 05:53
Gyenge.
#7 Instant Karma 2003. 05. 13. kedd 14:34
hááát ez nem egy nagyon erős történet...
#6 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 16:26
Chronic: Kíváncsi voltam, mennyien "maradunk" így, hogy "fizetős" lett az oldal! Örülök, hogy itt vagy!!!!
Apropó, akkor mi a helyzet azzal a puszival? ;)
#5 TheChronic 2003. 05. 12. hétfő 14:55
Szerintem magával ragadó.A vége teljesen életszerű(sajnos:D ).Lendületes és vad.Tetszett!!
#4 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 14:44
Háááát... biztos lesz még jobb is!
#3 kokusz 2003. 05. 11. vasárnap 23:40
gyatrácska, nevetséges meskete
#2 Adam 2003. 05. 11. vasárnap 22:22
Hirtelen és hiteltelen...
3
#1 Törté-Net 2003. 05. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?