A+ A-

Házibuli

18 éves, 183 centi magas, szőke, kék szemű srác vagyok. Nem vagyok túl jóképű, inkább átlagos. Szeretek adni magamra, rendszeresen járok edzőterembe, ami kezd látszani rajtam, de még nem az igazi, de a lányoknál már előnyt jelent. Szeretek divatosan öltözni, de ez nem jelenti azt, hogy félmillió forintnyi ruha szokott rajtam lenni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy átlagos vagyok. Ennyi elég is rólam. Szóval érettségi után voltunk, ami hál' Istennek jól sikerült, így a szüleim megengedték, hogy egy fergeteges házibulival ünnepeljünk. A kertvárosban élünk és elég nagy házunk van, sok ember el tud férni egy buli alkalmával. Meg is hívtam minden barátomat, sőt olyanokat is akikkel évek óta nem találkoztam. A lényeg azonban egy olyan lány volt, akivel csak egy hatalmas és mindamellett szerencsétlen véletlen folytán nem jöttem össze pár héttel korábban. Túl későn tudtuk meg, hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Neki barátja volt, nekem barátnőm.
Megbeszéltük ezt a vonzódás-témát és mivel nem volt köztünk fergeteges szerelem, úgy döntöttünk, hogy megmaradunk a jelenlegi kapcsolatainknál. A lány egyébként 1 évvel fiatalabb és 15 centivel alacsonyabb nálam, festett szőke haja, barna szeme van. Nem kimondott szépség, de a lányok között ő volt a legjobb barátom. Vele tudtam megbeszélni mindent, még a szexről is teljesen nyíltan beszélgethettem vele. Mindig sportos ruhákban jár, ezért a testalkatát soha sem tudtam elég jól megfigyelni, az viszont minden ruhában látszott, hogy elég dús keblei vannak és rendkívül jól illettek hozzá.
Sportoló, úgyhogy a feneke kerek és feszes. Valószínűsíthető volt, hogy a teste is hasonlóan kiváló. Az ilyen csajok az én igazi ideáljaim, nem azok, akik mindig a legmárkásabb és legdrágább ruhákban járnak. Ők is jól néznek ki, sőt tárgyilagosan megítélve lehet, hogy jobban is mint ez a lány (akit ezentúl az egyszerűség kedvéért nevezzünk Anikónak), viszont a baráti körömben nagyon nincsenek ilyen "fullos" csajok.
A buli este 9-kor kezdődött, a vendégek csak úgy özönlöttek. A barátnőm viszont, fogalmam sem volt miért, nem jött el. Felhívtam telefonon, hogy mikor jön. Elárulta, hogy beteg lett és jó bulizást kívánt. Nem derített túl jó kedvre, de nélküle is lehet bulizni, itt vannak a haverjaim. Lehet, jobb is, hogy nem jött el, legalább felszabadultabban tudok bulizni. Anikó viszont a barátjával jött, de ő számomra most "csak" egy barát volt, szóval nem bántott, hogy ott van a fiúja, akit azonban nem nagyon ismertem.
Ugyanúgy üdvözöltem őket, mint a többieket. A srác hozott egy üveg pezsgőt, úgyhogy az első benyomásom róla kedvező volt. Megköszöntem és behívtam őket a házba, ahol a buli már javában folyt. A fiú-lány arány kiegyenlített volt, néhányan már egymásra is találtak és javában csókolóztak valamelyik félreeső helyen. De nem is ez a lényeg. Anikó sokakat ismert a haverjaim közül, főleg lányokat, ezért elszakadt a fiújától és beállt pletyizni a többi lány közé.
Addig a srác töltött magának egy italt és nézegette a könyveket a polcokon. Gondolom csak nyűg volt a számára, hogy egy olyan buliba kell jönnie, ahol egy rakás ismeretlen ember van, a barátnője meg nem foglalkozik vele. Mivel házigazda voltam és bár sok volt a teendőm, mégis odamentem hozzá dumálni.
Nem hiszem, hogy tudott a "viszonyomról" Anikóval. Úgy tűnt, hogy csak egy átlagos barátjának néz. Szerintem se tartozott rá a dolog, valamint ha Anikó se beszélt neki rólam, én se tartottam fontosnak leleplezni magam. Bemutattam néhány haveromnak és talán a tömény italtól, elkezdett feloldódni és dumált a többiekkel. Én visszamentem szervezni a kajákat meg az innivalókat. A zenét az egyik haverom a számítógépről szolgáltatta. A hangerő nem volt nagy, de aki táncolni akart, az jól hallotta. Vastag falak vannak, a távolabb lévő szobákban nyugodtan lehetett beszélgetni.
Később, amikor már kevés kaja és ital fogyott, én is lazíthattam egy kicsit és dumálni kezdtem a haverokkal, lányokkal, fiúkkal vegyesen. Mindenki jól érezte magát, egy igazán jó partyt sikerült összehozni. Meglepetésemre Anikó pasija totál részeg volt és egy üveg tömény itallal az ölében aludt az egyik kanapén. Anikó durcásan ült mellette, bizonyára szégyellte magát miatta.
- Mi történt vele? - kérdeztem.
- Berúgott és elaludt, fel se bírom ébreszteni. Megkapja a magáét ha felébred.
- Gyere, vigyük be az egyik szobába, hadd aludja ki magát.
Két oldalról támogatva bevonszoltuk az egyik üres hálószobába és az ágyra fektettük, meleg nyár volt, takarót nem adtunk rá. Kimentünk a szobából és becsuktuk az ajtót. Leültünk az előbbi kanapéra és beszélgettünk. Elmondta, hogy még csak gondolkodik a szakításon, nem bírja elviselni, hogy minden bulin teljesen lerészegedik és utána ő szégyellheti magát miatta. De még kitart mellette és megpróbálja megváltoztatni. Bennem is volt már egy-két üveg sör, de nem voltam részeg. Ahhoz azonban, hogy felcsillanjon a szememben valami, elég volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 A57L 2018. 07. 30. hétfő 04:24
Jó házibuli.
#25 vakon53 2016. 05. 5. csütörtök 15:06
10 Pont!
#24 listike 2014. 02. 28. péntek 15:49
Tetszett.
#23 papi 2014. 01. 20. hétfő 12:11
Tetszik
#22 sikamika 2013. 01. 4. péntek 11:43
szerintem joo !
#21 Xcal 2003. 05. 8. csütörtök 17:26
Ne felejts el meghívni éretségi után arra a bulira amit most leírtál nekünk :)
7 pötyöt megér mert jó kezdés!
#20 Tiger-T 2003. 05. 1. csütörtök 13:58
Mindenkinek kösz a biztatást!
Most egy kis ideig szünetel az írás, érettségizni fogok. Ha vége, belevetem magam az írásba.
#19 Szilviszivi 2003. 04. 30. szerda 21:39
Tiger akart leni bocs mar ma nem tudok irni sem:(
#18 Szilviszivi 2003. 04. 30. szerda 21:37
Tiget-T ha lesz folytatas kerlek kulde el nekem mailben itt a cimem: kookanow@primposta.com elore is kosz:)
#17 Machine 2003. 04. 30. szerda 11:14
Minden megvan benne, aminek benne kell lennie, de én semmi extrát nem érzek.
Mindenesetre egy nyolcas megy, az írónak pedig annyit: folytasd, jó vagy, de fejlődni ne felejts el!
#16 Jules 2003. 04. 29. kedd 14:58
HAJRÁ!!!
#15 Lang 2003. 04. 28. hétfő 20:42
ez 1 nagyon jó történet - nálam egyértelműen 10est ér. Gratulálok - szép volt
#14 Tiger-T 2003. 04. 28. hétfő 15:17
Szilviszivi, Drez, Viperr thx!
Adam te kihagytad volna???
TheChronic hát persze, hogy jobb lesz :D
Naki ... semmi :D
PiercingGirl olvasd csak el még 1*, óvszerrel csak egy volt.
#13 PiercingGirl 2003. 04. 28. hétfő 13:11
Hát szerintem nagyon jo :))) Gratulálok hozzá :) Viszont 1 óvszert 2x használni? :)
#12 naki 2003. 04. 28. hétfő 09:52
"újra a nyelvemmel izgattam,főképp a csikót.Biztos nem egy kis lovacskára gondoltál?
Egyébként nagyon jó volt.
#11 Viperr 2003. 04. 28. hétfő 01:16
jó volt a sztori, bár a végeén még egy orgazmus belefért volna nem? :)
#10 TheChronic 2003. 04. 27. vasárnap 23:29
Nem rossz,nem rossz.Történet 4,stílus 3,eredmény: nem mondom meg,mert nem szoktam közölni a pontokat. :D
Ott részleteztél,ahol nem szükséges.Az aktus leírása viszont jó volt,valóságos.
Az külön tetszett,hogy leírtad,ahogy "elcsábul" a lány a látszat-tiltakozás ellenére.
Remek kezdés,Tiger-T! Ennél már csak jobb lesz? :D
Ja,és egyböl két történet,hm?
#9 Drez 2003. 04. 27. vasárnap 23:02
frankovolt :)
#8 Adam 2003. 04. 27. vasárnap 22:47
Miért kell elcsábítani valakit ha megbeszélték hogy nem?
Egyébként nagyon jóra sikerült, részletes. Megy egy 8-as!
#7 Szilviszivi 2003. 04. 27. vasárnap 21:09
Jovolt:)