A+ A-

Boszinyufi

Gondoltam, én is elküldöm egy novellámat. Ne kíméljetek. Egy kis jelmagyarázatot adok azért hozzá. Nyuszi: Dr. Eperkutyus, az író, 20 éves, férfi. Boszika: Nyuszi volt szerelme, 32 éves, nő. Fikcionalitás foka: 50%, ami annyit tesz, hogy elemeiben igaz, így, ahogy le van írva azonban nem történt meg.
Ez egy novella, neked írtam ma délelőtt, sok szeretettel. Remélem nem haragszol meg nagyon érte, hiszen Te mondtad: álmodni szabad. Tudom, nem szabadna megtörténjen, amiről szól, de nem bírtam nem leírni. Nyuszi az autóban üldögélt Boszika mézeskalácsháza előtt. Gondolkozott, hogy harapjon-e a kerítésből - hívogatta a kolbász illata - de miután a múltkor is majdnem a fogát törte bele, úgy gondolta, hogy ezt inkább most kihagyja. Kicsit korábban érkezett meg, mint megbeszélték; úgy gondolta, hogy megvárja a 23 órát, és csak utána kopog. Ameddig eltelt az öt perc, szíve folyamatosan a torkában dobogott. Igyekezett ezt palástolni, amikor kiszállt az autóból, és bement a lépcsőházba. Bekopogott, majd a biztonság kedvéért a csengőt is benyomta. Pár - óráknak tűnő - másodperc telt el, majd az ajtó kinyílt, és megpillantotta Bosszancsot.
A lány ruhája halványkék volt, a bokáig érő szoknyán fehér margaréták. Tökéletesen illett hozzá a fehér, testhez simuló blúz, a kék topánkák, és a virágformájú, kislányos fülbevalók. Nyuszi várt egy pillanatot, amit arra használt, hogy felvegye az állát a padlóról, és köszönt a lánynak:
- Szia Boszi!
- Szia Nyufi - köszönt vissza Boszika, olyan hangon, mintha rajzfilmet szinkronizálna. A fiú beljebblépett, megölelték egymást; Boszi göndör fürtjei Nyuszi vállára borultak. Percekig maradtak így, majd szétváltak, még mindig egymásra mosolyogva.
- Akkor mehetünk? - kérdezte Nyuszi, húsz éve minden türelmetlenségével. Boszi bólintott, felvette elmaradhatatlan pici hátizsákját, majd miután kiléptek az ajtón, bezárta azt maga mögött. Beültek az autóba, bekötötték magukat, majd Nyuszi indított.
Türelmetlenül kapta le a lábát a kuplungról, a több mint száz lóerőt rászabadítva az első kerekekre, melyek csikorogva adták meg magukat a fizika törvényeinek.
- Nyah, ne tessék őrültködni - csillapította Boszi, - nyem sietünk. Erre Nyufi bólintott ugyan, de nem sokat hallgatott; 100-120-as tempóban haladtak a főváros éjszaka is elég forgalmas útjain. Természetesen eltévedtek - bár Boszika édesapjától örökölt - Magellánig visszavezethető - génjeinek segítségével kibogozta a helyes utat. Hamarosan elérkeztek a Budapest vége tábláig, majd az M7-esen hirtelen Nyuszi lába ólomnehéz lett: a sebességmérő mutatója 200 felé kezdett el kúszni. Az adrenalin emelkedett az éjszakai kirándulás két résztvevőjében. A szúnyogok, és lepkék ezrével koppantak a szélvédőn, biztosítva ezzel Nyuszinak azt a kellemetlen karmát, hogy pár évszázadon keresztül szúnyogtestben szülessen újjá, és így bűnhődjön a fölöslegesen elvett életekért. Nagyon hamar elérkezett a velencei lejáró, majd pár perc és kanyar után az agárdi szabad strand. Nyuszi közvetlenül a tóparton állította le az autót. Sietve öltöztek át fürdőruhára, Boszika a parti öltözőfülkében, Nyuszi az autó takarásában. Bár nagyon nem volt ki elől rejtőzködni, hiszen ők ketten voltak egyedül a nappal egyébként zsúfolt vízparton.
Nagyon kellemes volt az idő, enyhe nyári szellővel, ami érzékien lebegtette meg a lány haját, ahogy kirajzolódott alakja az éjszakából.
- Add a kezed - mondta karját nyújtva a fiú. Boszika kedvesen nyújtotta oda. Olyan volt most, mintha tavasztündér lenne, nem is egy 300 éves boszorkány. Csak a szemében égő tűz árulta el róla, hogy hatalmában tartja az éjszaka erőit, és így minden tündérnél izgalmasabb, és veszélyesebb. Együtt mentek be a vízbe.
- Juj, hideg - nyafizott Boszi olyan hangon, mintha egy Disney-szereplő, mondjuk Malacka szólalt volna meg, pedig a víz nem is volt hideg, csak legelső érintésre. Pár méterre voltak a parttól, a víz még csak combjukat csiklandozta. A fiú gyengéden vizezte be kezével a lány testét, hogy ne legyen kellemetlen a vízben beljebb haladnia. Beljebb már a víz nyakig ért, jótékonyan lepte el a két fiatal testét. Beljebb nem merészkedtek, mert mindketten gyengén úsztak. Kicsit eltávolodtak egymástól, majd csillogó szemmel közeledtek újra. Az éjszakai égbolt színpadán egyre-másra gyúltak ki újabb reflektorokként a csillagok. A Hold gyönyörű királynőként uralta volna az éjszakát, ha Boszi égő szemei mellett nem szürkült volna piszkosfehérré. Egy méterre álltak egymástól a vízben, majd egyszerre léptek előre egy kicsit. Ajkaik mágnesként közeledtek egymás felé, majd célba értek.
Nyuszinak nagyon nagy örömöt okozott, hogy ajkait Boszi érzéki, puha ajkaihoz zárhatta. Nyelve táncolni kezdett a lány apró, rózsaszín nyelvével, a két száj alkotta teremben. A lány nagyon vadul csókolózott, Nyuszi felvette a ritmusát. Minden eltűnt körülöttük, tudatuk csupán a két ölelkező nyelvre korlátozódott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 20:14
10 Pont!
#14 papi 2013. 12. 18. szerda 08:02
Nem tetszik
#13 utazo 2013. 12. 3. kedd 16:59
nem tudtam vegigolvasni...tulcicomazott
#12 Lang 2003. 04. 28. hétfő 20:27
túlságosan irodalmi lett szerintem - a lényeget meg elhanyagoltad - a történet. Senkit nem a környék érdkel - de ez csak magányvélemény...
#11 PiercingGirl 2003. 04. 28. hétfő 13:33
Ez rémes! Lótuszvirág,pipacsmező, meg "nyemnyem", mint egy 5éves gyerek..
Szerintem elég gáz...
#10 Lofty 2003. 04. 28. hétfő 00:51
Kedves Haba-haba zugyPeter.
Mi lenne ha...
Tudodmit? Ha egyszeruen csak nem irnal ide ilyeneket?

kösz
#9 Dr Kutyavasari 2003. 04. 27. vasárnap 02:53
Wau! Wau! Wau!
#8 Peter 2003. 04. 27. vasárnap 02:50
Felkerules datumat mar lattom 2003/04/24 Marcsak az erdekelne mikor valarjak le.Erthetetlen ezt az oldalt szinvonalat miert rontjak le egyesek.Ha esetleg lehetne en is adnak 10 rakas szart vagy meg tobbet is megelolegeznek.Egyszeruen egy zavaros elmere vall es latta mar doktor a doktor urat.Mert ha nem nem artana.Hatha valaki elgondolja a boszika a ferfi legalabbis az elejen erre utalt az iro es boszikaba hatolt be nyuszika.Mivel mupenisszel ? Aztan boszikat korulolelte ,tehat szetfolyt rajta a haj mivel testukkel csak igy erheto el a korul oleles.En csak ket kezzel tudok elkepzelni atoleles.Zavaros zagyvasag az egesz.Elolvastam az elejet ujra es rajottem nyuszika a ferfi es boszika a no.Egy kicsit talan nekem ugy tunne logikusnak,hogy a holgy a nyuszi es a ferfi boszi.Szoval ezek utan ki kell javitanom a ferfi folyt ra boszikara es a ferfi volt a hajas.Tehat ezaltal jott lettre a testtel valo atoleles.kimeljenk meg boszikatol,nyuszikatol,hajtol es a sok bajtol.Kerem irjunk izgalmas sexis torteneteket.Hat ez egy harmadik dimenzioba szerkesztett habba-habba zugy-zugy volt.
#7 phelan 2003. 04. 27. vasárnap 02:18
Nagyszerű történet, kedves, könnyed de érzéki. Le a kalappal előtted. Természetesen 10 pötty.
#6 zsolt 2003. 04. 26. szombat 14:54
Múltkor nem is írtad, hogy Te is elkövetsz ilyeneket!
...és nem is boszis, hanem tündéri. de ne száguldozzatok 200-al az autópályán, met akkor esetleg angyalkás lesz.
Hogy tetszett a barátnődnek?
#5 M 2003. 04. 25. péntek 20:55
nekem nagyon tetszik,gratulálok.
És tudod miért olyan jó?Mert érzés van mögötte.Nagyon szépen tudsz írni.
És ha tényleg férfi írta,akkor külön örülök,mert ritka,h egy férfi ilyen szemléletesen átérezzen mindent..
még1x köszi és gratulálok.
:o)
#4 Tiger-T 2003. 04. 25. péntek 18:31
Kiváló munka. Kosztolányihoz tudnálak hasonlítani, ő használta ilyen könnyedséggel a nyelvet. Szinte nincs is szóismétlés, a kifejezések eszméletlenek. Buzdítanálak arra Doki, hogy írj valóságos történeteket, jobban kifejtve a "tangóharmonikázást", bár nem mintha anélkül ne lenne jó. Részemről stílus:5, történet 5, azaz 10 pont.
#3 Xcal 2003. 04. 25. péntek 17:29
Igyexem nem megvalósítani :))
nehéz lessz :))
9 pöty
#2 Ildikó 2003. 04. 25. péntek 09:49
Ki tudja miért, ma reggel pont egy ilyen édes, bájos történetre vágytam! Köszi!
Hibák ugyan vannak, de a mese magával ragadó bája miatt elvesztik jelentőségüket!
Inkább romantikus mint izgató, de ilyen is kell!!!! Ügyi vagy! :) Kapsz egy 10-est!
#1 Törté-Net 2003. 04. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?