A+ A-

Biciklis élvezetek

Fordítás
Karen a egy régi barátunk volt, akit a feleségem révén ismertem meg. Ha nagynéha átutazott a városon, boldogan vendégül láttuk néhány napra. A nejem és én megrögzött bicajosok vagyunk, sőt, munkába is azzal járok, ezért a napi 20 kilométerem mindig megvan, így amikor legutóbb nálunk járt Karen és unatkoztunk, azt ajánlottam menjünk el kerekezni egyet.
Karen egy sportos hölgy, aki nem rajong annyira a kerékpározásért, de benne van bármilyen jó buliban, szóval megragadta a lehetőséget.
- Tudsz nekem adni valamit amit felvehetnék hozzá? - kérdezte.
- Nem gond! - mondtam és gyorsan átnéztem a feleségem biciklis ruhatárát. Egy rövidujjú egyrészes ruhával jöttem vissza, ami lent combközépig ért.
- Még sosem viseltem ilyet, mit kell felvenni alá?
- Álatlában semmit, úgy sokkal kényelmesebb - válaszoltam. - De ahogy gondolod.
Karen bement a fürdőbe átöltözni, én pedig addig felvettem a saját rövidnadrágomat és felsőmet.
Amikor visszajött, teljes lelkierőmre szükségem volt, hogy uralkodjak magamon! Sarah, a feleségem is csios, de egy kistermetű nő. Hozzá képest Karen egy megtermett bombázó, amolyan "van mit fogni rajta" típusú nő. A szorosan tapadó és fényes lycra teste minden kanyarulatához hozzáfonódott, olyan testet mutatva meg, melyért minden férfi él-hal. Mellei nagyok voltak, gömbölydedek és kissé kemények, így olyat hozott ki abból a ruhából, amilyet más még nem azelőtt. A ruha csaknem teljesen fekete és csillogó volt, egy-két sárga és kék csíkkal hosszában, melyek végigfutottak az oldalán.
- Rendben találod? - kérdezte és én csak bólogatni tudtam. Boldogan mosolygott, majd megfordult és lehajolt felvenni a cipőjét. Alapjában véve a biciklisnadrágok alsó bélése nem sok részletet enged láttatni, de Karen kicsit szélesebb csípőjén és hátán olyan szoros volt a ruha, hogy az mélyen behúzódott popórésébe, semmit nem hagyva képzelőerőmre. Míg háttal állt, gyorsan megigazítottam magam, remélve, hogy sikerül elrejtenem kezdődő erekciómat - ami nem egy könnyű munka a szoros biciklisnadrágban. Leültem, hogy felvegyem én is a cipőmet és elkeseredésemben számlákra, kövér nőkre és a főnökömre gondoltam - egy trükk, ami mindig is működött.
Majd miután a napszemüveget és kesztyűket is felvettük, zsebemben pedig ott lapultak a kulcsok, készen álltunk, hogy induljunk. Az alagsorból próbáltam kihozni a biciliket, ami nem volt könnyű, mivel elég szűk volt a hely. Főleg miután Karen megpróbált segíteni és véletlenszerűen néha ágyékomhoz dörzsölte formás és kemény hátsóját, ami megintcsak kikészített. Hozzáigazítottuk feleségem bicajának ülését Karen magasságához, és nem tudtam mást tenni, csak elmerülni közben combjának csodálatos vonalaiban és dereka érintésében, mikor megmutattam neki hogy üljön, hogy meg tudjuk nézni a megfelelő magasságot. Hogy megtartsa egyensúlyát megragadta a vállamat, s a csúszós ruhaanyagok, melyek testünket fedték szinte villámot szórtak, ahogy összedörzsölődtek. A fentről beszűrődő gyenge fény volt az egyetlen dolog, ami miatt nem látta nagyra nőtt férfiasságomat a nadrágomban.
Amint kész lettünk kitekertem kicsit az udvarra, hogy máshova is menjen vér a testemben, Karen addig hozzászokott a bringához, majd nekiindultunk a domboknak. Váltottuk egymást, ki menjen elöl. Karen ismerte valamennyire a környéket, így nem kellett mindig nekem elöl mennem. Hátulról a tempóját is könnyebb volt tartanom, így inkább csak ültem ott, csodáltam ahogy a napsugarak simogatják vonalait és ahogy gyönyörű lábai és feneke mozgott miközben tekert. Erekcióm folyamatosan tombolt, de mivel hátul mentem, szerencsére nem láthatta. Még mindig éreztem érintését, ahogy kezét a vállamra teszi, az én kezem a lábán nyugszik, és ahogy hozzámért hátsójával lent a pincében. Mindig úgy gondoltam, hogy Sarah jól néz ki lycrában, de valahogy soha nem hatott rám így korábban. És Karen feszes hátsója csak karnyújtásnyira volt tőlem.
Kezemet combomra téve éreztem ahogy izmaim mozognak a fekete lycra alatt, ami teljesen felmelegedett a tűző nap hatására. Előretekintve Karen forró fekete fenekére, visszavettem kicsit a tempóból ahogy egy dombra felfele kapaszkodtunk és az járt a fejemben, vajon ő is érzi-e azt amit én. Érzi ahogy izmai keményen dolgoznak a ruha alatt, ahogy a levegő szalad teste mellett, ahogy a nap égeti a feszes anyagot?
Hirtelen hátrafordfult mosolyogva és tudtam, hogy igen. Karen imádott minden házonkívüli elfogaltságot és talán nem annyira mint én, de jól érezte magát. Jeleztem neki, hogy egyenesen menjen tovább, majd előrementem, elhagyva kicsit, átvéve a vezetést. Amint elhaladtam mellette újra megcsodáltam testének fantasztikus kanyarulatait és észrevettem, hogy mellbimbói keményen feszülnek a ruha anyagának. A forró nap és a hűvös levegő elegye ezek szerint rá is megtette hatását!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 12. 19. kedd 14:24
Jó hangulatú, érdekes írás. És még helyesen is tudsz írni... 9 pont! Legközelebb ne írd oda, hogy az egy másik történet, marhára felesleges.
#14 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 14:18
9 Pontot adunkérte a feleségemmel.
#13 feherfabia 2014. 12. 6. szombat 06:05
8P
#12 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:41
Elég jó történet.
#11 Mz/X 2007. 05. 31. csütörtök 00:09
...És otthon a felesége várta őket.
#10 spanod 2003. 04. 20. vasárnap 15:19
Milyen cangád van? :-))
Egyébként tényleg állhat a farkad tekerés közbe, bár nekem nem szokott, hawerral megyek tekerni... de asszem átszólok a szomszéd csajnak!
Király vagy faszi, kapsz tőlem egy 10-est!

Biciklis spanod (én majd elmegyek a feleségeddel tekerni... :-)) )
#9 BiFSztreccs 2003. 04. 17. csütörtök 20:55
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast, a kovetkezo hasonlo tipusu sztori is majdnem kesz mar, igerem annal jobban figyelek majd a reszletekre is.
Menyus: csatlakozom Tomihoz, sajat tapasztalatbol en is tudom, hogy lehet "allni" tekeres kozben :)
bácsi: ez a lenyeg a sztreccsruhakban :)
Koszi megegyszer mindenkinek!
#8 Masin 2003. 04. 16. szerda 12:13
pityke:Afelső közép 7 vagy a 8 miért adtál akkor 6-ot? Szerintem mégiscsak rossz napod van!
A történet egész jó vannak hibái, de azért fogyasztható!!!
7-pont
#7 bácsi 2003. 04. 16. szerda 11:55
Hogy a fenébe fért bele egy nagy darab nő a kicsi feleség ruhájába ?
#6 Tomi 2003. 04. 16. szerda 02:11
Szerintem meg igaz a farkatok nemszokott felaallni ha kivagytok faaradva bicajozaas kozben nagy a farkam es meegis aalt maar nekem nemegyszer ilyen hasonloo torteenetkor szerintem igaz
Es 9-pont
#5 pityke 2003. 04. 15. kedd 22:58
Van benne valami, ha nem is eredeti, ezért egyetértek a felső középre osztályozókkal: szóval hat...
#4 Szanto tanar ur 2003. 04. 15. kedd 17:04
Hatos es Hetes kozott van, de mivel ma jo napom van, felefele kerekitek erdemjegye: 7es
#3 Gedeon 2003. 04. 15. kedd 14:27
Menyus: mint a legtöbb történet főszereplői, ezek is tökéletesek, és mégis tökéletlenek...
Alig vette észre, hgoy a másiknak piros az arca, mégis képes volt egész tekerés alatt "állni"...
SZTM olvasható volt...
#2 Menyus 2003. 04. 15. kedd 13:40
gááááááz...a bevezetés túl fellengzős,a lényeg pedig eccerűen el van basszva...."Kinyúlt érte és én végigkövettem kesztyűs kezének vonalát, karcsú napbarnított karját és gyönyörűen csavarodó vállait, mielőtt megláttam enyhén vörös arcszínét.." ez pl. mennyire valószínű biciklizés közben? :)) az arcotok izzik,tekertek,meg lihegtek a bringázástól,de közben dagad a farok,meg duzzad a mellbimbó mi?? hát hooogyne :)) nevetséges...a fantáziád szart sem ér...sajnálom ezt a pár percet...
#1 Törté-Net 2003. 04. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?