A+ A-

Kialakult...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
- Jenő vagyok - mondta a férfi és rágyújtott egy Marlborora - És téged hogy hívnak?
- Gizella a rendes nevem, de hívj nyugodtan Pötyinek - mondta a lány még mindig ábrándos szemmel.
-Pötyikém, milyen szép vagy a szerelem mámorában - mondotta a férfi.
Pötyinek eszébe jutott, hogy várja a leszbikus barátnője, akivel valamelyik nap szeretkezett először. Pötyi nagyon szerette a férfiakat, de Klári - az új kolleganője a minisztériumban - már akkor hatással volt rá, mikor először mutatták be neki.
Klárinak mézszinű szőke hullámos haja volt, karcsú termete, formás feneke, és gyönyörű, hosszú lábai, amiket fekete tűsarkú cipőkbe bújtatott.
Minden férfi nyálcsorgatva nézegette Klárit, és már első nap megindult a verseny a kegyeiért.
Pötyi csodálkozva vette észre, hogy nem érzi a szokásos féltékenyéget Klárival kapcsolatban. Ellenkezőleg. Még Gyuszira sem haragudott, mikor az egyre inkább Klári körül sündörgött. Valahogy teljesen érthetőnek tartotta, hogy mint ő is, mindenki vonzódjon az új kolleganőhez.
Pötyi ezt a vonzódását eleinte nem hozta össze szexualitással, inkább csak szimpátiának vélte. Csak annyit tudott, hogy szerette bámulni Klári selymes haját, gömbölyű melleit és élvezettel hallgatta a hangját, felcsattanó kacagását.
Úgy történt, hogy Klári már vagy egy hónapja dolgozott a minisztériumnál. Férje majdnem minden nap elé jött kocsival, a kocsiban Klári kislánya és kisfia. Pötyi azon kapta magát, hogy irigyen bámulja a gyerekeket, amint anyjuk nyaka köré fonják kicsi karjaikat.
Pötyi lassan egészen Klári hatása alá került. Mindent megtett volna Klári mosolyáért, s közben vőlegényére gondolt. Milyen érzés lehet Klári hajába túrni, száját megcsókolni? - gondolta. De ilyenkor rögtön elvetette magától a bűnös gondolatot. Pötyinek csak egyetlen leszbikus élménye volt még régebben egy üdülőben egy sokkal idősebb lánnyal nyalakodtak, vihorásztak a takaró alatt. Az idősebb lány csókolgatta, de a tanárnő hirtelen belépése véget vetett a nem is olyan kellemetlen tevékenységnek...
Most úgy történt, hogy december vége volt, mindenki bevásárlási lázban égett, és munka után jött a vállalati buli. Pötyi ebédidőben kiugrott, hogy megvegyen egy pár dolgot ajándékba. Útja véletlen egy szex-shop előtt vezetett. Hirtelen elhatározásból belépett, próbálva leplezni a zavarát. Az üzletben csak férfiak lődörögtek, Pötyire sanditva, ő meg gyorsan a dildók tanulmányozásába kezdett, hogy elkerülje a tekinteteket.
Nem is gondolva rá, mire fogja használni, gyorsan megfogott egy aránylag nagy méretű dildót és már ment is vele a pénztárhoz kicsit oldalazva, ne lássák a férfiak mit is fog a kezében. Azok persze rögtön kiszúrták és az egyik odalépett hozzá, kezében egy üveg illatos zselével. "Ezt nem szabad elfelejteni, szükséged lehet rá" - mondta, és Pötyi kezébe nyomta az üveget. Pötyi, zavarában a pénztárhoz sietett, kifizette a dildót és a zselét és már kinn is volt a havazásban. A kapuhoz érve Klári pirosra csipett arca fogadta. Pötyi ijedten vette észre, hogy a zacskóból kilógott a műszerszám, és hogy Klári mosolyogva méregeti. Mintha rákacsintott volna, megnyalta a száját, és azt a bársonyos kacagását hallatta, amit Pötyi annyira szeretett. Majd estig nem találkoztak.
A buli szokásos volt. Nem kellett sok idő, mindenki el volt ázva. Pötyi megigérte a barátjának, hogy hamar hazamegy, de valahogy nem volt inyére a dolog. Klári különösen szép volt aznap este, a félhomályban a Hold rásütött a hajára, és Pötyi szivét megbizsergette.
"Lányok" mondta a főnök "nem hoznátok egy kis utánpótlást a konyhából?" intett Klári és Pötyi felé. Mindketten egymásra néztek és mint vezényszóra elindultak a konyha felé. A konyha az épület másik végében volt, egy sötét folyosón vezetett oda az út, ami használt iróasztalokkal és székekkel volt eltorlaszolva. Ahogy mentek a sötétben, Klári hirtelen kézenfogta Pötyit, és behúzta az irodájukba, ott kinyitotta Pötyi fiókját és kivette belőle a csomagot.
Pötyi mint egy transzban, nem mondott semmit, csak kiváncsian várta, mi következik. Klári játékosan kihúzta a dildót a zacskóból és játékosan megnyalogatta, közben csintalan szemmel nézett Pötyire.
Pötyinek a fejébe szállt a vér, érezte, hogy nedvesedik. Most kezdte csak felfogni, hogy itt komolyabb dologról van szó. Eszébe jutott a barátja, aki várja haza este, de az alkalom annyira csábító volt, tudta hogy nem fog tudni ellenállni, akármi is történjék...
A folyosón haladtak. A hangokból hallották, hogy a többiek már rég elfeledkeztek róluk és kimentek az udvarra azon pityókásan hógolyózni. A két lány az ablakból figyelte őket. Pötyi teste kicsit remegett az izgalomtól, és nem is lepődött meg, mikor Klári hozzányúlt, megfogta a derekát, magához húzta szelid erőszakkal és szájoncsókolta. Pötyi ilyet még soha nem érzett. Nem tudta, a meglepetés, a helyzet szokatlansága, vagy Klári lágy ajkai, puha mellei voltak rá nagyobb hatással.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2018. 01. 26. péntek 11:21
Kellemes kis írás, érezni benne az átélést.
#12 papi 2015. 06. 21. vasárnap 07:32
Nagyon tetszik
#11 listike 2014. 11. 27. csütörtök 10:19
Jó.
#10 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:01
Jó írás nekem tetszett.
#9 androo 2003. 04. 17. csütörtök 22:18
...aztán a nászéjszaka után Klári és Pötyi... :)))
#8 Jobess 2003. 04. 17. csütörtök 22:16
Totál elélveztem tőle! 10 pontos!
#7 Xcal 2003. 04. 15. kedd 08:05
A világ mar csak ilyen ? :)))
Nem ilyen, csak a lányok szeretnék ha ilyen lenne..
#6 kozett 2003. 04. 14. hétfő 17:20
Tanár+Úr! Nem lehetsz ennyire szigorú! Nem kell alulosztályozni! Bár, ha meggondolom?... Nekem tetszik. A világ már csak ilyen.
#5 __--__ 2003. 04. 14. hétfő 14:07
Nagyon jó!Tetszik.A válaszom:10!
#4 TheChronic 2003. 04. 14. hétfő 09:12
Ehh,szuper volt.Nem egy Arletta vagy Liliana,de folyékonyan zajlottak a dolgok,és kellöen izgató,gyöngéd volt.Tovább! Ja,ez több mint 7!
#3 san 2003. 04. 13. vasárnap 14:11
Ez nagyon remek, szerintem nagyon jól sikerült, rendkívül érzékletes, érzéki. 10
#2 Szanto tanar ur 2003. 04. 13. vasárnap 03:24
Hehe, en vagyok az elso szavazo. Erdekes stilusa van, Cilike! Nem rossz, de ha jobb jegyet akar nalam, jobban kell iparkodnia! Erdemjegye: 7es
#1 Törté-Net 2003. 04. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?