A+ A-

Nyertem a lottón!

Üdv, Emberek!
Ami ma megtörtént velem, az a nagy többségnek valószínűleg nem annyira rendkívüli, mint nekem, aki eddigi 30 évem alatt még nem éltem át ehhez hasonlót!
Úgy írom le, ahogyan történt, nem fantáziálok hozzá, így is elég érdekes.
Mint már írtam, 30 éves vagyok, egy vidéki kisvárosban lakom. Mint oly sokan, én is rendszeresen lottózom, ma is fogadtam, de ez egészen más lett, mint az eddigiek.
Reggel korán keltem, sok elintéznivalóm volt, ezért már nyitás előtt 15 perccel ott toporogtam a lottózó előtt, és csak arra tudtam gondolni, hogy mihamarabb túl legyek ezen, és mehessek a többi dolgom után. A lottózóban dolgozó hölgy már bent volt, Hétfő lévén a friss eredményeket írta ki a táblákra. Feltűnhetett neki az ideges toporgásom, mert egyszer csak kinyitotta az ajtót, és kedvesen behívott, mondván, ne dideregjek odakint, inkább üljek le bent.
- Köszi, inkább állok - feleltem, mert nem akartam még ücsörögni is.
Ő tette tovább a dolgát, én pedig nézelődni kezdtem. Természetesen Őt néztem, mivel már egy ideje nincs barátnőm, és minden nőt alaposan megnézek magamnak. Volt is mit néznem! Szőke, vállig érő haj, puha, bolyhos pulóver, elől kellemes dombokkal, feszes fekete farmer, szintén szemet gyönyörködtető formával, szolid cipő volt az, amit sebtében megfigyeltem. Ahogy járkált, egyre inkább tetszett. Már sokszor láttam, de csak az ablak mögött ülve, ahol a részletek nem érvényesülhettek. Az egyik táblát nem érte el, de megoldotta: a helyiségben található egyetlen fémszéket - amolyan bárszék jellegű darab - odavitte, és arra felülve írta be a számokat. De nem is igazán ült rajta, hanem a lábtartóra felállva emelkedett fel és ült vissza, fel és le, fel és le... Gyönyörű, feszes feneke szépen kirajzolódott, és a háta vonala is teljesen lenyűgözött. Nem is értem, hogyan történt, a kezem magától indult el, és óvatosan végigsimítottam a hátán. Ő megdermedt, és csodálkozva rám nézett.
- Bocs, de nem tudtam megállni, olyan szép vagy - szabadkoztam. A vérem közben a fülemben dobolt, és már éreztem, hogy máshol is. Hülyén éreztem magam, de Ő is zavarban volt. Végül elmosolyodott.
- Kedves vagy - mondta, - de egy kicsit megijedtem. Tudod, egy pillanatra megbántam, hogy beengedtelek.
- Kimegyek, ha szeretnéd - mondtam, de egyre kevésbé szerettem volna, ha mondja.
- Nem, nem, úgy látom, rendes pasi vagy, és a simogatásod is jól esett. Tudod, már régen nem ért így hozzám senki.
- Az hogy lehet, hiszen jó nő vagy, biztosan van valakid?
- Van férjem, de már csak a gyerek miatt vagyunk együtt, már nem szeretem - mondta,és közelebb lépett hozzám. Megéreztem az illatát, láttam a szemét, és nem tudtam, mit tegyek. Megsimogattam a karját, mire lehunyta a szemét, és elmosolyodott.
- Mmm, finom - mondta egy kicsit rekedtebb hangon. Finoman simogattam a karját és a vállát, majd végigsimítottam a mellén, ami nem volt nagy, de kellemesen feszes. Megremegett, és a száját megnedvesítve sóhajtott egy nagyot. Én folytattam volna a simogatást, de hirtelen hátralépett.
- Mi lesz, ha meglátnak kintről? - kérdezte, és elpirult.
- Csak ez a baj? - bólintott, mire bezártam az ajtót a benne lévő kulccsal, majd kézen fogtam.
- Mit akarsz? Ki kell nyitnom - aggodalmaskodott.
- Semmi rosszat nem akarok, csak szólj, és már megyek is. - megrázta a fejét, és megszorította a kezemet. - Szerintem egy pár perc nem számít.
- Csak ennyit akarsz rám szánni? - kérdezte, egy kicsit szomorúan.
- Dehogy is! - kaptam észbe. - Már azt sem tudom, mit beszélek. Sokkal több időt szeretnék Veled tölteni, ha te is akarod. De most és itt is szeretnék közelebb kerülni hozzád, ah engeded.
Hátra mentünk egy olyan részbe, ahová sehonnan sem lehetett belátni. Szorosan elé álltam, és lassan megcsókoltam. Eleinte bátortalanul viszonozta, majd egyre határozottabban. Simogattam, és Ő is simogatott, nem tudom, melyik volt a kellemesebb.
Egyszerre csak ott álltam kabát és póló nélkül, térdig letolt nadrágban teljesen mereven.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sunyilo 2016. 06. 7. kedd 20:11
Jó. Aki hülye az irodalomhoz, azzal meg ne törődj.
#14 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 08:35
Ruhanélkül ült a fogadókelé?

Nemírtadmeg hogy felöltözöttvolna.

Deazért 9 pontot megér.
#13 zsuzsika 2014. 12. 17. szerda 07:21
Életszerűtlen.
#12 zso 2003. 05. 8. csütörtök 15:16
asszem nekifoghok lotytozni en is hat en is nyerek
#11 Azia 2003. 04. 7. hétfő 10:09
asszem elkellene kezdenem dolgozni....
#10 enen 2003. 04. 4. péntek 11:07
Elmegy, de a végére az "ez már egy másik történet"-et nem kelett volna odatenni...
#9 Tomi 2003. 04. 4. péntek 00:54
Egész jó nekem tetszett 1kicsit a csajt jobban lelehetett volna írni hogy hogynéztt ki de nagyon jó-egyedi.Nemhiszem hogy kitaláció bár a csaj hamar beadta a derekát.De ennek ellenére nagyon jó volt 9-et megérdemel.
#8 Slash 2003. 04. 3. csütörtök 21:16
Jó volt! De azért csak 8, várjuk a folytatást!
#7 Su 2003. 04. 3. csütörtök 19:08
Még igaz is lehetne...
#6 Kefe 2003. 04. 3. csütörtök 13:40
Szerintem jó a történet és végre nem az a sablonos, megszokott, túllihegett story, és a helyszín is egyedi (legyalább is nem emlékszem, hogy itt olvastam volna "lottós" élménybeszámolót).
Ezekért és a frappáns leírásért megérdemli a 10et!
Bravo! Így tovább!
#5 Coli 2003. 04. 2. szerda 21:33
Szerintem igaz.Miért ne lenne az?És nagyon jó,szerintem egy 9 pontot megér.De majd csak akkor kapja meg,ha már láttam a folytatást is.
#4 TheChronic 2003. 04. 2. szerda 18:15
Délutáni szórakozásnak jó volt.Tényleg nem kellene elé az a sok magyarázat,nekem az mindig gyanús.Inkább csak a sztori,abból úgyis minden kiderül.Én is imádom az ilyen helyes kis gömbölyű csajokat! Föleg pulcsiban :)
#3 Lazy 2003. 04. 2. szerda 09:52
Nekem teccik a sztori.
Asszem elmenek lottózni..:-))
#2 Ildikó 2003. 04. 2. szerda 09:49
Helyes kis sztory! Sajnos engem nem győzött meg róla, hogy valóban megtörtént, ez nem is lenne fontos, ha nem azzal kezdted volna, hogy ez egy igaz történet. Vagy lehet, hogy azért nem tűnik valósnak, mert nem részletezted annyira. De azért tényleg helyes!
#1 Törté-Net 2003. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?