A+ A-

Könnyen ment

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Most éreztem először úgy, hogy nem élem túl ezt az éjszakát. Alattam az ágynemű összegyűrve, izzadtan csatakosan. Erőm utolsó tartalékait éltem fel és mozdulni is alig bírtam, úgy leszorított. Jobbára már csak lihegtem, nem volt levegőm, de ő kitartóan és ütemesen mozgott rajtam. A delírium kezdte lassan elborítani az agyamat.
Kora este kezdődött amikor betértem egy kis bárba meginni egy italt. Miközben lassan szürcsöltem a jeges italt észrevettem őt. Ott ült a bárpultnál majdnem velem szemben. 35-40 lehetett, a legjobb évjárat. Szép nőiesen telt alakját éppen csak ki lehetett venni a félhomályban. Cigarettát vett elő a táskájából mikozben rám nézett. Értettem a dolgot. Lassan odasétáltam hozzá és tüzet adtam neki. Megkérdeztem leülhetek-e mellé. Nem bánta. Lényegtelen dolgokról fecsegtünk. Hirtelen felállt és azt mondta mennie kell. Megkérdeztem hazakísérhetem-e. Azt válaszolta nem bánja. Nagyon meglepődtem amikor egy luxus tűzpiros porsche ajtaját nyitotta ki, hogy szálljak be. Jól és gyorsan vezetett a kertváros irányába. A villa kapuja automatikusan nyílt ki. A ház mellől vérebek futottak elénk. Azt mondta, hogy nem tanácsos nélküle kijönnöm a kertbe. A felgyulladó lámpák fényében most vehettem először igazából szemügyre. Kisportolt izmos alakja, szép telt mellei szabályos hosszúkás arcát barna haj keretezte. Nagyon szép és kívánatos volt.
Készített egy-egy italt kettőnknek. A személyzet szabadnapos volt. A helyzet teljesen egyértelműnek látszott. Megkérdeztem, hogy lezuhanyozhatnék-e, mert a meleg estében rámizzadt az ing.
- Mindent találsz a fürdőszobában - volt a válasz. Beléptem a teremnyi fekete csempés fürdőszobába. Gyorsan ledobáltam magamról a ruhát és a zuhany alá álltam. Bőven eresztettem magamra a vizet.
Egyszer egy kis fuvallatot éreztem a hátam mögül, majd egy pirosra lakkozott körmű karcsú kéz simított végig a hasamon.
- Nem zavarok? - kérdezte.
Naná hogy nem, majd kiküldöm a saját fürdőszobájából gondoltam magamban vigyorogva várva a folytatást. A kéz óriási szakértelemmel megindult lefelé a hasamon. A hátamon éreztem két telt mellét. Naná, hogy mindenem felágaskodott. Lassan, módszeresen kezdte masszírozni ekkor már kőkeményen meredező fegyveremet. Nem nagyon bírtam volna tovább. Lassan megfordultam. A zuhanyrózsából zubogó víz jólesően paskolt mindkettőnket. Most láttam csak milyen gyönyörő. Mellbimbói már megmerevedtek. Magamhoz húztam és lassan megcsókoltam. Engem is meglepett a heves viszonzás. Nyelve a nyelvemet kereste mint aki le akar nyelni egyben. Lassan emelte fel a bal lábát a derekamig megkönnyítve ezzel a behatolást édes fészkébe. Nem igazán bírtam magammal és egyre erősebb lökésekre készültem volna, amikor gyengéden beleharapott a fülembe és halkan azt súgta, hova sietsz miénk az egész éjszaka.
Ha miénk akkor a miénk tényleg hova is sietnénk, de azért már jó lenne egyet élvezni gondoltam. Nem akartam elrontani a dolgot úgyhogy visszavettem a tempóból. Láttam rajta, hogy ő is elindult a csúcs felé. Félig lehúnyt szempillái alól villantak elő gyönyörű fekete szemei. Kéjesen sóhajtott fel, miközben gerince megremegett a kezem alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 07. 24. kedd 04:26
Eggyel több.
#5 papi 2014. 04. 25. péntek 05:21
Nem rossz
#4 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:15
Egész jó smile
#3 roki balboka 2003. 03. 28. péntek 17:58
repa
#2 Moncsi 2003. 03. 27. csütörtök 05:35
Lehetett volna sokkal részletesebben is...
#1 Törté-Net 2003. 03. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?