A+ A-

Kukkolósdi

A gyógyfürdőben dolgozó barátnőm említette nekem először a speciális kezelést, de aztán napokig nem is beszéltünk róla. Mikor a pénzhiány került szóba legközelebb, újra szóba hozta.
- Mikor bezár a tó, a távoli szigetre megyünk, és a dokik ismerőseinek voyeur hajlandóságát elégítjük ki. Nem kell lefeküdni senkivel. Nem is szeretik a közönséges lányokat. Tulajdonképpen ha kimegyek a strandra, elmegyek egy szoliba, ugyanezt átélem, s még nem is kapom érte márkában a fizetségemet. Ha ki akarod próbálni, szívesen elviszlek.
Szombat délután beültünk egy presszóba meginni egy koktélt, aztán a bezárt fürdő egyik eldugott pénztára felé vettük az irányt. Rékának volt kulcsa is, mentem utána a stégig, ahonnan áteveztünk a szigetre. Az öltözők előtt dúsan megrakott asztalok sorakoztak. A már korábban érkezett lányok vidám beszélgetés közben eszegettek róla.
- Inkább egyetemisták - súgta barátnőm. - Ha nem túl prűdek, könnyű pénzkereset a számukra, s jól is jön nekik. Akad, akiben egyáltalán nincs szégyenérzet, így nevelkedett. Neki ez a hely egy aranybánya. Először az öltözőbe megyünk, ha megszólal a zene. Úgy lett minden átalakítva, hogy a plafonon, falon, padlón levő tükrökön át minden mozdulatunkat figyelhetik. A fogyasztás itt természetesen ingyenes. Benne van a fizetésben.
- Olyan ez, mint egy peepshow?
- Nem. Mondtam már. Utálják a közönségességet. Se pearcing, se magakelletés nem jöhet szóba. Legközelebb már nem is hívnának. A szekrényeknél közben levetkőztünk, lehettünk vagy húszan. Besétáltunk a márványfürdőbe.
Kezemben egy törölközővel, lábamon egyetlen ruhadarabommal, egy papuccsal, de szemem sarkából figyeltem a tükröket, s igyekeztem úgy fordulni, hogy sokat ne lássanak belőlem. Ebben már a nudista strandon is nagy tapasztalatom volt, mikor a "sétáló" férfiak kezdtek kerülgetni. Lassan beereszkedtem egyik üvegfalú kádba, Réka pedig egy zuhany alá állt.
- Meg kell dolgozni a pénzünkért - nevetett rám - egy idő után el is feledkezel a tükrökről.
Hihetetlen! Ezért valaki több száz márkát hajlandó kifizetni? Felállva kezdtem törölközni. A hajam, a vállam, aztán a két mellem. Hátul a fenekemet még meg is néztem a tükörben, mint otthon, nem csípett - e meg valami a strandon. A tanga vékony csíkja vakítóan fehérnek látszott.
- Ügyes - sétált el mellettem Réka. - A nézőink szavaznak a legszebb erotikus lányokra, s ez plusz pénzt jelent. A rangsor élén végző még a pénz ötven százalékát kapja. Az utolsó viszont többet nem jöhet.
"Jó lesz nekem az alap is" - gondoltam, de azért kezdte piszkálni a hiúságomat a dolog. Figyelni kezdtem a többieket. Egyik lány a tükör elé állva felemelt karokkal igazgatta a haját. Égszínkék csatot tűzött bele. A másik hagyta, hogy a sampon habja a zuhany alatt lassan kússzon végig a testén. Néha egy - egy véletlen mozdulattal ölénél elkente a fehér dombokat. Így szőrzete teljesen elázott, és fiatal puncija két gerezdjét jól lehetett látni néhány pillanatig. Épp azt figyeltem, hogy mellettem a lány miért áll percekig terpeszben a kád szélénél, de Réka újabb állomás felé tessékelt.
A szaunában máskor is megfordultam, igaz bikiniben, de a forróság miatt egy idő után tényleg elfeledkeztem a fali tükrökről. Három sorban ültünk a padokon és izzadtunk egyre jobban. Volt, aki kesztyűvel dörzsölte a testét a narancsbőr ellen, más locsolta varázsszereit a kövekre. Mellettem Réka hanyatt feküdt, és átadta magát a hőség jótékony hatásának. A sűrű szőrméjén nem is nagyon lehetett átlátni, csak az izzadságcseppek csillogtak rajta, és lassan kis patakok csordogáltak a combja ívén.
- Van olyan szauna és szolárium, ahol azért nem kell fizetni, mert nyugatra közvetíthetik a képet.
Szemben megürült egy pad, oda vittem át a törölközőmet, és hasra feküdtem. Kis terpeszben. Éreztem, ahogy csorog le testemen a veríték. Aztán önkéntelenül megfordultam, s már nem akartam röhejesnek tűnni, így szorosan összezárt lábakkal feküdtem behunyt szemmel. De ez elég természetellenesnek tűnt, s egy idő után kényelmetlenné is vált, ezért felemeltem a két térdem, mintha lazítanék, s csak az egyik lábamat nyújtottam ki. Így viszont betekintést engedtem puncim gerezdjeire, melyek biztosan lucskosak lehettek, mert patakok csordogáltak mellette, és közte is egy idő után. A többiek nem zavartatták magukat. Megsimították a szőrszálakat, megigazították a kajlán álló nagy ajkakat. Éreztem, hogy a csiklóm lassan utat fog törni magának, ha ez így megy tovább. S akkor megállíthatatlanul megnyílik rózsaszín kagylóm. Felálltam, mert lassan csurgó nedven így a hőség következményének tűnhetett.
Sétáltunk vissza a medencék felé. Volt aki talpast ugrott, volt aki kis terpeszbe nyitva lábát fejessel érkezett az enyhet adó vízbe. Jól esett megmártózni a hűs habokban.
- Ez is része a programnak? Hiszen nem is látnak belőlünk semmit - mondtam a barátnőmnek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 04. 2. szombat 18:26
Nagyon jó
#11 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:40
Nem rossz.
#10 papi 2013. 12. 2. hétfő 05:16
Nagyon jó
#9 Bikmakkocska 2013. 02. 25. hétfő 08:22
Folytasd,nagyon jó!
#8 Belzeebub 2003. 03. 31. hétfő 12:51
tetszik, nagyon szépen tudsz írni.
Ettől függetlenül én inkább a maszti kategóriába raktam volna, nem pedig a heteroba.
De azért 9 punkt
#7 &roo 2003. 03. 30. vasárnap 18:34
ezt már mintha olvastam volna valahol...
#6 Ildica 2003. 03. 27. csütörtök 22:19
Sks,ez miota porno csatorna?
#5 Sks 2003. 03. 27. csütörtök 20:39
De hol van itt a szex? Ez sajnos 3 pont.
#4 alma 2003. 03. 27. csütörtök 20:25
szerintem nagyszeru a tortenet.
folytasd legyszives.
#3 Moncsi 2003. 03. 27. csütörtök 05:47
És? Ki nyert a végén? :)
#2 Ildica 2003. 03. 27. csütörtök 05:35
miles,ugy látom,ez az első történeted...folytasd! Remekül irsz,szinte láttam magam előtt a szaunát,majd a masszört...remek,mondhatni szuper.:)
#1 Törté-Net 2003. 03. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?