Szeptember 10-e

Szavazás átlaga: 5.66 pont (80 szavazat)
Megjelenés: 2003. március 23.
Hossz: 6 019 karakter
Elolvasva: 13 815 alkalommal
Gyönyörű lakásom volt New Yorkban. Hatalmas panoráma ablakaiból rálátásom volt Manhattanre. Amerika büszkesége, az ikertorony ott magasodott előttem.

Egy éve váltam el a feleségemtől, és költöztem ide. Azóta nem volt dolgom nővel. Barátom Tom, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást, mondogatta is nekem, hogy nem kéne teljesen begubóznom. El, eljártam vele kosárlabda, meg más meccsre, moziba, színházba, de mindig csak kettesben. Azaz igazság, hogy még mindig reménykedtem benne, hogy a feleségem haza hív. A hapsi, akivel élt, szerintem abszolút nem volt hozzávaló.

Egy este Tom felugrott hozzám.
– Te, vacsorázni megyek egy pár japánnal, és kéne egy kis segítség tőled. Nem lenne kedved eljönni? Ha megkötöttem az üzletet, végig járnánk a környező bárokat – elgondolkodtam, aztán úgy döntöttem, hogy nem hagyom a barátomat cserben. Lezuhanyoztam, öltönyt vettem, és átmentünk a szigetre. Tom még beugrott a titkárnőéjért az irodájába, az ikertorony keleti szárnyába, a száztizennegydikre.

A lány nagyon csinos volt. Szőke, hosszú haja puhán keretezte kedves, okos arcát, vékony, karcsú testét fekete
k
alf
ok
alf
alf
lr
alf
uha
takarta. Lábai hosszúak, és formásak volta. Amikor kiléptek az épületből, a lélegzetem is elállt. Ő volt a legszebb nő, akit életemben láttam, a feleségemet is beleértve.
– Monik – mutatta be Tom, ahogy a kocsiba beültek. A kézfogása határozott, mégis nőies volt. Közben mélyen a szemembe nézett. Éreztem, hogy neki is tetszem.

A vacsora hamar lezajlott. A két Japán üzletember nem sokat vacakolt. Megették az stéküket, aláírták a papírokat, majd indulni készültek. Mi persze biztattuk őket, hogy tartsanak velünk az éjszakába, de hála Istennek elutasították a meghívást, és elmentek. Monik berakta a táskájába a papírokat, és ő is menni készült.
– Magának sincs kedve velünk tartani? – kérdezte Tom – Vegye ezt jutalomnak – a lány nevetett, és bólintott:
– Miért ne, ha maguk fizetnek? – a Bajorba mentünk.
K
alf
ok
alf
alf
lt
rendeltünk, és beszélgetni kezdtünk. Színházról, divatról, üzletről. Monikot szinte minden érdekelt. Még a vasárnapi kosárlabdát is kitárgyaltuk. Kiderült, hogy a lány maga is kosarazott az egyetemen. Eldicsekedtem, hogy milyen szép a kilátás a lakásomból, így úgy döntöttünk, hogy felmegyünk hozzám. Fogtunk egy taxit, és hazamentünk. Monik el volt ragadtatva az éjszakai várostól. Gyorsan elővettem a hűtőből egy
ü
alf
ve
alf
gp
alf
ez
alf
sgőt
, és felbontottuk. Élvezettel kortyoltuk a hűs italt, és néztük a város fényeit. Azt számolgattuk, hogy melyik emelet az, ahol Tom és Monik dolgoztak.

Egyre jobban fogyott az ital, kibontottunk egy második üveggel is. Monik arcán kis piros rózsák gyúltak a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
alf
ől
. Az én fejem is kezdett zsongani. Ismertem Tomot, ő ilyenkor le szokta tapizni a lányokat. Most is erre készült. Monik mögé lépett, és meztelen hátára tette a kezét. A lány rá nézett, és elnevette magát. Tom megcsókolta a vállát, és láttam, hogy ágyékát a lány fenekéhez dörzsöli. Monik arca szinte már égett, de nem hárította el a közeledést. Én is kívántam a lányt, és bár ilyet még nem csináltam, engedtem barátom hívásának, és hozzájuk léptem. Felemeltem Monik szoknyáját. Tom tovább csókolgatta a vállát, miközben lehúzta róla ruhájának pántját, mitől a fél melle kibuggyant. Tom simogatni kezdte a szép telt mellet, én pedig a punciját becézgettem a bugyin keresztül. A lány behunyt szemmel élvezte, ahogy kényeztetjük. Lassan lehúztam a bugyit róla, és ujjaimmal csiklóját ingereltem, miközben Tom a száját kereste, aztán mohó csókokkal árasztotta el. A lány átölelte a nyakamat, és teljesen magához vont, miközben a mögötte álló Tommal csókolódzott.

Tom lehúzta a sliccét, aztán a mellettünk lévő sarokgarnitúrára feküdt, elővette a dákóját, és
o
alf
da
alf
alf
alf
lta
Moniknak, aki lehajolt, és bekapta, ezzel nekem
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
oda formás fenekét. Tom kéjesen nyögdécselt, ahogy a lány nyalogatni, szívni kezdte a szerszámát, én pedig gyöngéden nyaltam neki a fenekét, punciját, amitől az egyre nedvesebb lett. Amikor Tom harci kész lett, Monik felállt, és hátulról beleült, ám engem sem hanyagolt el, most az én dákómmal kezdett játszani. Szívta, nyalta, közben nem mozdult, így Tom már szinte megőrült benne. Mikor már nem bírta, felállította Monikot, és gyorsan ledobáltunk magunkról mindent. Most Monik hanyatt feküdt, szájába vette Tom dákóját, én pedig nyaltam egyre nedvesebb barlangját. Mikor már Tom teljesen felhevült, Monik feltérdelt, és
o
alf
da
alf
alf
alf
lta
magát barátomnak, miközben én hátradőltem és néztem őket. A lány mikor látta, hogy milyen vágyakozva nézek rá, most az én szerszámomat vette kezelésbe. Aztán feltérdelt, így mind a ketten szorosan át tudtuk ölelni. Mellbimbói lágyan falloszomhoz értek, ahogy barátom ágyéka mozgott. Jól esett, de Tom ismét mást talált ki.

Felállította a lányt, és a kisasztalra döntötte. Ismét beléhatolt, én pedig föléjük állva szopattam magamat. Tom látta, hogy mennyire szeretném, ha a lányba lehetnék, így ismét visszavonult, és kért, hogy feküdjek én most az asztalra hanyatt, Monik pedig beleült lüktető dákómba. Ekkor Tom a lány háta mögé lépett, és a fenekébe csusszant. Mindig is vágytam erre a pózra, és most behunyt szemmel élveztem mindhármunk mozdulatait. Belsőmben az izgalom egyre nagyobb boldogságot okozott. Monik mellbimbói kis árkokat húztak izzadt bőrömön, különös gyönyört okozva. Tom zihálni kezdett, és elélvezett. Magja végigfolyt mindkettőnk lábán. Felnéztem, és Monik arca tiszta könny volt a gyönyörtől. Barátom mellénk lépett, és a lány boldogan nyalta le szerszámáról az utolsó cseppeket, aztán átadtuk magunkat az eksztázisnak mi is. Együtt aludtunk, s miután Monikkal estére randit beszéltünk meg, reggel elmentek dolgozni.

A hírt anyámnál hallottam meg. Azonnal bekapcsoltuk a tévét, és elborzadva láttam, mi történik. Mindketten meghaltak. Több mint egy év telt el az óta. Barátaim azt mondják, hogy el kéne költöznöm, a feleségem hív haza, a fiúja elhagyta, de én csak állok az ablakban, és arra az őrült éjszakára gondolok.

Leticia Allemand
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.66 pont (80 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2021. december 29. 17:11
#28
Huhh egy ilyen oda adó titkánő....
1
a
angel234
2021. április 12. 04:19
#27
Élethű történet,de nem lett a legjobb.
1
én55
2021. április 11. 14:42
#26
Élethű.
1
z
zoltan611230
2020. szeptember 24. 05:09
#25
Jó történet.
1
t
t.555
2017. október 24. 00:45
#23
Valóban jó történet!
1
zsuzsika
2016. február 29. 09:52
#22
Nem rossz.
1
l
listike
2014. április 28. 14:29
#20
Tetszett.
1
p
papi
2013. december 22. 08:50
#19
Egész jó
1
tutajos46
2013. november 30. 07:55
#18
Gratulálok!
1
Mirelle
2010. április 15. 00:04
#17
Szeretem az írásaid Leticia, nő létemre is :) érdekes én értettem az emlékezés részét, majdnem meg is könnyeztem, mert az élet saját tapasztalatom szerint lehet ilyen abszurd. És az sem lehet véletlen hogy erotikus töténeteket olvasok és nem pornót nézek.
Sok sikert remélem nem késett el nagyon a hozzászólás.
1
leticia_63
2008. július 11. 22:41
#16
Tényleg annak szántam. Egy emlékűnek. Erre több ilyen lapon is rámtámadtak, le k.-ztak. Azt hitték, hogy ostoba szexmániás vagyok:(((((
1
léna
2008. július 10. 23:51
#15
szerintem fantasztikus....lehet,hogy valóban erotikus storykat akarunk írni, de ez egyrészt az; másrészt pedig a lélekre is hat, nem csak a testre..
egyszóval zseniális. méltó emlékmű...
1
leticia_63
2008. július 2. 21:53
#14
Tudom, hogy 110 emelet volt, azért írtam 114-et, hogy lehessen tudni, nem történhetett meg.
Tudom, hogy furcsán tisztelegtem a 2500 ember előtt, de ezzel ezt akartam.

Talán túl hamar írtam meg.
1
zümzüm
2008. július 2. 19:02
#13
Akik - sajnos -tragédia folytán haltak meg, azok is emberek voltak, emberi gyarlóságokkal Nem halottgyalázás, egyáltalán nem az ez a történet.
1
biharos
2007. június 27. 16:52
#12
A tornyokról, 2.500 ember, nem kellene ebben a kontektusban írni
1
M.R.
2007. május 25. 21:02
#11
Hát ez nem jó!
1
Xcal
2003. március 25. 18:13
#10
Érdekes.. lehangoló.
1
bela
2003. március 25. 11:11
#9
átlagon aluli
1