A+ A-

Egy hosszú nap után állok a zuhany alatt

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Főiskolai kollégium zuhanyozója, mivel koedukált kolesz ezért nincs is külön fiú - és lánymosdó, csak bekopog az ember, a benn levő meg kiszól, hogy fiú - e vagy lány, és a szerint vagy bemegy, vagy megvárja, míg végez a bennlevő.
Mikor én jövök nincs benn senki. Már alig vártam, hogy zuhanyozhassak. Reggel edzéssel kezdtem, amit néhány hónapja csinálok, és nagyon jót tett az alakomnak, aztán előadás, amin agyilag is rendesen megkínoztak. És tegnap este is későn feküdtem le. Nagyon fáradt voltam, arra gondoltam, hogy lezuhanyozom csinálok magamnak egy jó teát, és egy könyvvel elvonulok a világtól. A szobatársam úgyis hazament, nem zavar senki.
Egyszer csak kopogás ránt ki a gondolataimból. Kiszólok, hogy lány. Erre hallom, hogy nyílik az ajtó és belép rajta az egyik lány, aki szintén az emeleten lakott. Valószínűleg a délutáni edzésről jön, elég meggyötörtnek tűnik és úgy emlékszem, hogy találkoztunk már lenn a "kínzóteremben". Köszönünk egymásnak, halványan el is mosolyodom, de nincs erőm többre, legalábbis úgy érzem, hogy, most semmi más nem érdekel, csak a rám folyó kellemes meleg víz.
Aztán mégis rajta felejtem a tekintetem, ahogy levetkőzik, leveszi csöppnyi bugyiját is és beáll a velem szemben lévő zuhanyozóba. Nem tudom levenni róla a szemem. Láthatóan neki is nagyon jót tesznek az edzések. Gyönyörű alakja van. Szép kerek mellei pimaszul ágaskodnak a világba. A víz kellemes esésétől megkeményednek a bimbói. Dereka karcsú, csípője kicsit szélesebb, de pont annyira, amennyire kell. Szép kerek a feneke is. Az egész alak nagyon szép, nőies. Pont az, ami nekem tetszik. Sokáig háttal áll nekem, de megérezheti, hogy nézem, mert megfordul. Először csukott szemmel álldogál tovább a víz alatt, de látszik rajta, hogy mutatja magát nekem, hogy tudja, hogy nézem, és tudja, hogy tetszik nekem. ( A koleszba kevesen tudják, hogy engem a lányok is érdekelnek, csak néhány nagyon jó barátnőm, akik szintén így állnak a dolgokhoz, velük néha vad orgiákat csapunk, de teljes titokba. Ritkán veszünk be új embereket, de azt hiszem, valaki már megkörnyékezte közülünk ezt a lányt, azt hiszem, tudja, hogy milyen beállítottságú vagyok.)
Újra gyönyörködhetem a melleibe, aztán lejjebb kúszik a tekintetem. Szeméremdombja borotvált, ahogy én szeretem, teljesen csupasz. Ördögi lány, mert egyszer csak szétnyitja kicsit a lábát, hogy láthassam, a többi része is teljesen csupasz. Érzi, hogy hol nézem, ez nekem is tetszik. Lassan újra felemelem a tekintetem, megmustrálom kecses, szépségesen kerek melleit, aztán az arcát. Nem az a tipikus szépség, nem babaarc, hanem kedves, szimpatikus, a szája körül huncut mosollyal. Ahogy lezárt szemeit kezdem nézni, lassan kinyitja és rám emeli tekintetét. Szája széles mosolyra húzódik, én is elmosolyodom. Hívogató a tekintete, de nem akarok nagyon tolakodó lenni, ezért megkérdezem, hogy lenne - e kedve egy közös szappanozáshoz. Határozott igent mond. Jössz, vagy menjek? Azt válaszolja, gyere. Átlépek hozzá. Magamnak háttal fordítom, melleimet a hátának szorítom és halkan a fülébe súgom: én kezdem, te csak élvezd.
Kezem a tusfürdője után nyúl, egy adagot teszek a tenyerembe, összedörzsölöm a kezeimet, majd továbbra is a háta mögül két oldalt előrenyúlva a hasán kezdem, lassan, finoman, lágyan, kéjesen szétkenni a finom krémes szappant. Érzem, hogy tetszik neki, nem teljesen határozottan, de hallani a légzésén, hogy élvezi a jelenlétem, a simogatásom. Felbuzdulva ezen lassan a melleimre húzom a kezeimet. Mindkettőt simogatom egyszerre. Meg - meg fogva két ujjammal a bimbóit, kicsit megcsavarva azokat. Tetszik neki, mélyül a légzése. Teljes mellkasán szétkenem a tusfürdőt, majd újabb adagot teszek a kezemre. Kicsit hátrább lépek és a hátát is bekenem. Aztán behúzom a víz alá, és végig simogatva teljes felsőtestét leöblítem róla a finom habot. Megint kicsit kiirányítom a víz alól. Beszappanozom a kezem, magam felé fordítom és letérdelek elé.
Kezemmel a lábait kezdem simogatni, lentről, a bokájától kezdve. Végig a térde alatt, majd a térdét, aztán kívülről a combját, majd kis terpeszbe húzva a lábát a combjai belső felét is lassan végig simítom, bekenem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 13. vasárnap 09:05
Elég gyenge lett.
#4 papi 2014. 04. 6. vasárnap 06:50
Nem rossz
#3 TheChronic 2003. 05. 4. vasárnap 02:32
jó,jó,jó!
#2 vox 2003. 01. 3. péntek 15:56
uncsi
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?