A+ A-

Judit a gyorsétteremben

Egy szexpartner kereső hirdetést olvastam, amit egy olyan srác adott fel, aki spontán kalandokra vágyott.
A korábban elküldött képek alapján szimpatikusnak találtuk egymást, ezért randit beszéltünk meg egy gyorsétteremben. Amikor belépett az ajtón elsápadtam a vágytól: magas volt, barnára sült, meleg barna szemekkel és duzzadó ajkakkal. Már szinte éreztem ahogy a nedves, duzzadt ajkaival az én nem kevésbé nedves és duzzadt szeméremajkaimat becézgeti...
O is rögtön felismert, semmiségekről beszélgettünk pár percig. Tudtuk, hogy ő is kíván, erről árulkodott gyors légzése, kitágult pupillája, na és nem utolsó sorban a nadrágja elején növekvő dudor. Az én bugyim is átázott már, csak egy picike tanga és combfix volt rajtam a nagy meleg miatt, egy miniszoknyával és egy szűk pólóval melltartó nélkül.
Hegyeskedő mellbimbóim majd átszúrták a vékony anyagot... Eddig rendben is lettünk volna, de sajnos nem volt hová mennünk. Ez a tipikus volna kivel, volna mivel, de nincs hol esete. Nedves puncim forrón lüktetett, nem bírtam parancsolni a vágynak, kefélni akartam ezzel a sráccal, azonnal! Egyéb ötlet hiányában azt javasoltam, hogy észrevétlenül surranjon be utánam pár perc múlva a női mosdóba. Én gyorsan bementem egy szélső wc-fülkébe (ennek legalább csak egy közös oldala van), nem zártam magamra az ajtót, hanem figyeltem mikor jön utánam. Nem kellett sokáig várakoznom, két lépéssel a fülkében termett. Szorosan egymás mellett álltunk, összesimulva, így kétség sem férhetett hozzá, mennyire kíván: ágaskodó szerszáma a vékony szoknyán keresztül simogatott, szurkált. Én egy mozdulattal kibújtam a szoknyámból és a pólóból, ott álltam előtte egy szál csipkés combfixben és egy csuromvizes tangában. Láttam mennyire tetszem neki és nagyon élveztem a mohó pillantásait. Nem hagytam hogy hozzám érjen, hanem lenyomtam az ülőkére és mutatóujjamat a számra téve csendre intettem. Nem akartam hogy bárki is felfedezzen minket és "kiutasítsanak" a remek kis búvóhelyünkről.
Szétnyitott lábai közé térdeltem, és a gombos farmert egy másodperc alatt szétrántottam, amit letolt az alsónadrágjával együtt és így csüccsent vissza. Farka kívánatosan meredezett előttem, hosszú volt, nem túl vastag és duzzadt makkja vörösben játszott, hegyén vágycseppek csillogtak. Óvatosan lenyalogattam, imádom az ízét! A heréktől kezdve egészen a csúcsáig többször végignyaltam. Halkan felnyögött, már alig várta hogy tövig elnyeljem. Nem bírta tovább, finoman megfogta a fejem és ráhúzott a farkára. Ritmikusan mozgatta, én összeszorítottam a számat a farkán, így minden egyes le-föl mozgásnál éreztem a makkja alakját és nagyságát. Olyan hevesen és mélyen szopatott, hogy azt hittem megfulladok. Ezért átvettem az irányítást és finom nyelvmozdulatokkal körözni kezdtem a makkján, néha bele-belenyaltam a tetején lévő pici lukacskába, ezt nagyon élvezte. Aztán rátapadtam szorosan és percekig fel-le mozgattam a fejem a farka teljes hosszán. Miután a szám kicsit már elfáradt, a kezemmel vertem, közben bebújtam a lábai közé és a csupasz heréit nyalogattam. Egymás váltogatva a számba vettem őket, masszíroztam a számmal és a nyelvemmel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2018. 07. 21. szombat 05:24
Nem rossz,de csak 5 pont.
#9 András 2003. 04. 15. kedd 11:34
Egy fiú írta, mint a többi Juditos történetet is. -kivétel volt :-)- beleélve magát a barátnője szerepébe... Egyébként minden ok.
#8 LinkViki 2003. 03. 14. péntek 21:12
jo,de nem olyan kira.
#7 Kitik 2003. 03. 11. kedd 19:26
Kitaláltnak nem rossz, de a valóságot teljesen nélkülözi. Persze ez nem is kötelező. Csakhogy mégis ezt akarja elhitetni. Most akkor mi van?
#6 Wyd 2003. 03. 10. hétfő 19:55
Ezzel a Judittal én is szívesen találkoznék ha imádom, ha így spontán nekemesnek.
#5 fischer 2003. 03. 10. hétfő 15:19
Yó!8 pont!elég jol kidolgozott !
#4 TheChronic 2003. 03. 10. hétfő 14:15
Frankó! Egy vérbeli quickie!
#3 Hami 2003. 03. 10. hétfő 06:33
Hami Hami :))

Nekem teck 8 poty
#2 MoppE 2003. 03. 9. vasárnap 22:18
Szerintem tök jó!
7!

Csak így tovább!!!
#1 Törté-Net 2003. 03. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?