A+ A-

Búcsú este

Anna fel-alá járkált az ízlésesen berendezett nappaliban. Kezében a cigaretta már majdnem elégett. Sosem szokott odabent dohányozni, de ez most valahogy nem érdekelte. Türelmetlenül várta, hogy megszólaljon a csengő. Habár még csak fél kilenc volt, és Zoltánt kilencre várta. Egyfolytában az elmúlt időkre gondolt, arra, hogy mit és hol rontottak el. Nagyrészt Anna hibája volt. Az egész csak egy kötetlen kapcsolatnak indult, már az első pillanatban megkívánták egymást, és a szex nagyon jó volt. Minden lehetőséget kihasználtak, hogy együtt legyenek, így Anna lassan megismerte Zoltánt, és a férfi jelleme annyira megfogta, hogy elveszett. Ám attól félt, szerető szavai talán süket fülekre találnak, hát csak tagadott, vagy hallgatott.
Majd jött egy görbe este, kicsivel több bor a kelleténél és egy nem várt vallomás a másiktól. Új fejezet kezdődött, két boldog hónap. A túlzott óvatosság és a bizalmatlanság azonban addigra már mindkettejükbe befészkelte magát. Zoltán mondta ki a végét. A gond csak az volt, hogy napi kapcsolatban álltak egymással, a munkakörük egyezett; képtelenek voltak elszakadni egymástól. Talán az önfeledt szeretkezések tartották őket össze még így is, ennyi hónapon át? A félelem, hogy a másiknak egyszer csak elege lesz, megbéklyózta őket. Bátortalan kísérletek sorozata következett az újrakezdésre egymással, vagy egymás nélkül, a végén hibát hibára halmoztak, és csak azt érték el, hogy állandóan megbántották a másikat. Mégis újabb és újabb éjszakákat töltöttek együtt, vágyuk csillapíthatatlan volt.
Anna kibotorkált a fürdőbe, hogy megmosakodjon. Nem sminkelte ki magát, azt akarta, Zoltán olyannak lássa őt ezen az estén, amilyen valójában. Ma hívta őt fel a férfi. Sürgősen beszélnie kell vele - mondta - nem mehet ez így tovább. Anna felriadt gondolataiból. Kulcs zörrent a zárban. Szíve nagyot dobbant. Hát persze - gondolta - hiszen még nem kérte vissza a kulcsokat. Eljött hát, talán utoljára. Még egy pillantás a tükörbe, és visszasétált a nappaliba. Zoltán ott állt az ablaknál, neki háttal. Nem vette észre, mikor belépett a nő. Anna elnézte a férfi széles vállát, érezte, hogy megmozdul benne valami. Kívánta Zoltánt. A háta mögé lépett, kezét puhán az izmos vállra tette. Zoltán összerezzent. Lassan megfordult, és Anna szemébe nézett. Tekintete komoly volt.
- Nem mehet ez így tovább! - mondta minden bevezető nélkül. - Huszonkilenc éves vagyok, szeretnék már egy társat, és kettőnknek ez nem megy! Értsd meg kérlek!
Anna nem szólt, csak bólintott. Értette ő, hiszen ő is erre vágyott. A gond csak az volt, hogy nem talált még senkit, aki hasonló érzéseket keltett benne, mint Zoltán.
- Ne húzzuk a dolgot, én azt hiszem jobb lesz, ha visszaadom a kulcsot, és lelépek, mielőtt elkezdjük egymást hibáztatni.
A kulcscsomót letette az asztalra, és elindult a bejárati ajtóhoz. Keze már a kilincset markolta, mikor Anna utána kiáltott.
- Zoltán, várj, kérlek!
A férfi megfordult. Anna odaszaladt, lábujjhegyre állt, karját Zoltán nyaka köré fonta, és szájával lecsapott az övére. Zoltán kétségbeesetten ölelte a nőt, csókját szenvedélyesen viszonozta, és tudta, már megint elveszett. Érezte a lány nyelvének édes ízét, ahogy mohón kutat az ajkai közt, remélve, hogy szomjúságát csillapítja majd.
Így botladoztak át a hálószobába. Megálltak a szoba közepén. Zoltán végig simította Anna hátát, megmarkolta formás fenekét, ölét a nőéhez nyomta, hogy az érezze vágyát. Anna a férfi ingének gombjaival bajlódott. Talán le is szakadt egy.
Sebaj - gondolta Zoltán - kit érdekel most egy gomb?
Lekerült az ing. Anna a férfi nyakát, majd vállát csókolgatta, egyre lejjebb haladva a mellkasán a köldökéig. Letérdelt a férfi elé. Zoltán felnyögött. Tudta mi fog következni, Anna mindig is érezte, hogyan kell őt felizgatni. Idő is volt megtanulni a hosszú hónapok alatt.
Kis kezével megérintette a férfi rúdját, ami addigra már keményen ágaskodott. A nadrágon keresztül masszírozta, közben leste Zoltán arcát, a kéj jelei után kutatva. Majd kicsatolta az övet, és kigombolta a farmert. Lehúzta róla az alsónadrággal együtt. Nagyon jól tudta, mi az, amit a férfi szeret, és ma mindent meg akart neki adni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2016. 03. 15. kedd 09:10
Jó volt.
#14 feherfabia 2016. 03. 15. kedd 06:58
Tetszett!
#13 vakon53 2016. 01. 23. szombat 05:56
Lilla ez nagyon de nagyon szép írás.

10 Pont!
#12 listike 2014. 03. 12. szerda 07:22
Nagyon tetszett.
#11 v-ir-a 2012. 04. 3. kedd 22:50
ha 2 ember igazán szereti egymást, akk sosem tudnak igazán a másik nélkül élni, még akkor sem, ha ilyen helyzet alakul ki, mint náluk....
#10 Tibor 2003. 02. 24. hétfő 14:41
nagyon tetszett
#9 Xxe 2003. 02. 24. hétfő 09:53
Tetszett. Remélem LILLA, fog még több történetet fémjelezni a neved?
10p
#8 Ildica 2003. 02. 23. vasárnap 06:00
Lilla,csak a nagyon jo írásnál kezdek el szőrözni...s ez most az...van egy rész,ahol Anna lehuzza a férfi nadrágját...észrevétlenül mész át a Férfi gondolataiba,s ez egy kicsit zavaro.
S hogy ilyen nüansznyi dolgot veszek észre,az csak azért van,mert igazán jó írás...sőt...ügyes vagy. :)
#7 Mammamia... 2003. 02. 23. vasárnap 03:48
BedyCica, ha te szerelemre és gyengédségre vágysz, ki kell hogy ábránditsalak, mert azt itt nem találsz... De ha vad kefélésekről akarsz olvasni, akkor jó helyen jársz. :-)))
A sztoriról: Kafa a stílus, és jól van megfogalmazva. Minden kalssz, és tényszerü, ám kicsit száraz. szerintem kéne a történetbe valami izgalom, borzongás, vagy akármi. Pl leszállhatnának ufók a kertben, vagy bármi, mert így elalszom rajta. :-))
Részemről 7-es.
#6 TheChronic 2003. 02. 22. szombat 14:47
Annak ellenére,hogy rövid,nem hiányzik belöle semmi sem.Gratulálok Lilla!
#5 TheChronic 2003. 02. 22. szombat 14:46
Nagyon érzéki! Magával ragadó az érzések hiteles leírása,és világosak a váltások Anna és Zoltán gondolatai között.Kiváló munka,várom az író újabb műveit!!
#4 BedyCica 2003. 02. 22. szombat 11:44
Na igen...de a szex NEM minden... 1kapcsolat nem csak ebből áll...
De ha őket csak ez tartotta össze...Nem volt rossz...
#3 mcloud 2003. 02. 21. péntek 14:06
Nekem tetszik! Ennyi!
#2 poloska 2003. 02. 21. péntek 13:29
Nagyon tetszett...nem csipem az E/3-mas leirást,de ez a sztori erotikus és életszerű...és méretre is ideális..
#1 Törté-Net 2003. 02. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?