A+ A-

Edzés után

Úgy emlékszem arra a kora estére, mintha tegnap történt volna. Pedig csak diákéveim egyik legszebb, felnőtt életem egyik legmeghatározóbb élménye volt.
Emlékszem, fülledt tavaszi délután volt. Én szokás szerint ma délután is lejöttem gyúrni, ugyanis az iskolának ahová jártam, egy nagyon jól felszerelt konditerme volt.
Szerettem ezeket a kora esti órákat, ilyenkor ugyanis rajtam kívül csak egy - két megszállott szokott edzeni. Ma senki sem volt, csak én. Amikor teljesítettem az előírt tervet, elégedetten indultam öltözni. Kinyitottam az ajtót, de nem zártam be magam után, hisz úgysem jön senki. Elmentem zuhanyozni.
Törölközés közben átmentem az öltöző helységébe a zuhanyzóból, majd ahogy beléptem a törölközőmet már messziről odahajítottama ruháim mellé.
Ebben a pillanatban meghallottam, hogy nyílik az ajtó, de cselekedni már nem tudtam. Hátrafordultam, és egy csodálatosan szép szőke lányt pillantottam meg. Még sosem láttam ezelőtt. Ott álltam vele szemben, egy szál semmib en, és nem tudtam mozdulni. Ő csak ennyit mondott:
- Óó. Bocs - és nyakig elpirult, de nem mozdult, és alaposan végigmért. Amikor a kritikus pontra ért, kikerekedett a szeme. Mikor feloldódott benne a görcs, közelebb lépett, és megmarkolta fegyveremet, amely abban a pillanatban elkezdett merevedni.
- Ez igen - mondta mosolyogva - mindig is egy ilyen szép fasz szerettem volna a pinusomban érezni. Ugye nem nagy kérés ez?
- Már hogy lenne az? - nyögtem, de ekkor már ujjaival maszírozni is kezdte mogyoróimat, és kiszabadította makkomat a fityma szorításából.
Leült elém a földre, és szopni kezdett. Egy rövid szoknya volt rajta, és ahogy ült tökéletesen b eláthattam a bugyijáig, illetve addig a kis fehérneműcsodáig, ami éppen hogy csak takart valamit. Az anyaga amúgy is a pókhálóra hasonlított, átengedve a kiváncsi férfitekinteteket.
Olyan csodálatosan szopott, hogy rögtön elvesztettem minden ellenállást, ami amúgy sem igen volt.
Előszőr csak elkezdte húzogatni a bőrt, és szinte farkasszemet nézett meredő lőcsömmel, majd bekapta a végét, és szívni kezdte. Majd a nyelvével kezdte el simogatni, és az ujjaival is besegített. Csodálatos volt, feloldotta minden gátlásomat.
Ekkor úgy éreztem nekem is tennem kell valamit. Letérdeltem, őt megkértem feküdjön hanyatt az egyik padra. Felhajtottam a szoknyáját, és lehúztam róla a bugyiját. A puncija is csodálatos volt, az a mesterien borotvált szőrzet csak még izgalmasabbá tette rését. Felhúzta a lábait és széttárta. Már erősen csillogot az izgalmi nedvektől. Előszőr az ujjaimmal vettem kezelésbe, széthúztam, és simogatni kezdtem. Láthatóan nagyon tetszett neki, mert nyögni kezdett, és vonaglani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 06. 13. hétfő 04:50
Közepesnél gyengébb lett.
#7 feherfabia 2016. 01. 29. péntek 06:11
Gyenge !
#6 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 10:04
Nagyon gyenge. Erőltetett.
#5 papi 2013. 05. 10. péntek 08:09
Humbug.
#4 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:05
Hm nem is rossz smile
#3 ganxta 2003. 03. 11. kedd 10:48
tarka lepke kis mese
#2 öcsém 2002. 08. 15. csütörtök 18:44
"Ebben a pillanatban meghallottam, hogy nyílik az ajtó, de cselekedni már nem tudtam. Hátrafordultam, és egy csodálatosan szép szőke lányt pillantottam meg."

Aha..
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?