A+ A-

A botrány

- Jól van! Mára ennyi volt. - vetett véget az órának a tanár. Zsibongva vonultak be az öltözőkbe, a lányok erre, a fiúk arra. Natinak a testnevelés órák sosem okoztak komolyabb fáradalmakat: a többéves táncolás épp eléggé megedzette a testét ahhoz, hogy ez a néhány kör futás, és az a pár perc torna ne fullassza ki. Ennek ellenére ilyenkor minden alkalommal lezuhanyozott, pedig a tizenkét lánynak mindössze negyedóra jutott a három zuhanyzóra. Persze voltak, akik mindezt kihagyták, de o sosem vetemedett volna ilyesmire. Ápolatlannak tartotta ezeket a lányokat. Miután letusolt, gyorsan öltözni kezdett, és elégedetten vette észre, hogy osztáytársnői még két évnyi testnevelés óra után is megbámulják öltözködés közben. Nem volt ugyan hiú, de tudta hogy az egyik 'legjobb csajnak' számít az iskolában a fiúk között és örökös beszédtémák tárgya.
Azt mondják róla, hogy tökéletes alakja van és valóban, a sok edzés telt kebleket, feszes feneket, lapos hasat és formás lábakat kínált cserébe a fáradságos munkáért. Mindehhez rövid, barna hajkorona és kék, mandulavágású szem párosult, egy igen csinos arccal. De nála is az a törvény érvényesült, miszerint a szép lányokhoz nem mernek odamenni a fiúk, akik meg odamerészkednek, azok nagyképű és nyálas alakok. Épp ezért volt most is egyedül. Ahogy ezen morfondírozott, be is csöngettek. Felhúzta a zipzárt a felsőjén és rohant, hogy nehogy a tanár előbb érjen a terembe. A 'vén csataló' Bükkös tanár úr (ahogy a fizikatanárnőjüket nevezték) legalább annyira volt szadista a számonkérésnél, mint amekkora lófeje volt. Ehhez párosult nyolcvanöt éve, amit nő létére jókora arcszőrzet bizonyított. Ez nem kevés mulatságot okozott nekik, de a tanerőnek mindig meg voltak az eszközei, hogy letörje a jókedvüket. Így hát szedte is a lábát a lépcsőn lefelé, de a terembe érve a padtársnője, Orsi már várta is az örömhírrel:
- Képzeld, a lópofájú eltaknyolt a jégen és nem tudott bejönni. És a lényeget még nem is mondtam. Úgy néz ki, hogy senki nem tudja helyettesíteni.
- Na akkor legalább meg tudjuk írni a magyar leckénket. - mosolygott Nati és bezöttyent a padba.
Komótosan kinyitotta a táskáját és elkezdte elővenni a tanszereit, de észrevette hogy valami hibádzik.
- Fent hagytam a tusfürdőm. - mondta Orsinak, aki megvonta a vállát.
- Akkor menj fel érte, úgysem jön be már senki.
Több sem kellett: már futott is felfelé a lépcsőn, de a lépcsőfordulóban beleütközött két negyedikes srácba.
- Sziiia! - köszöntek a fiúk, és leplezetlen pillantásokkal néztek végig az alakján.
- Sziasztok! - köszönt vissza Nati és kicsit elakadt a hangja, mert felismerte az egyikben Danit, aki a suli egyik szívtiprójának számított és mi tagadás; valóban jóképű volt. Anélkül hogy visszafordult volna, gyors tempóban bevágódott az öltözőbe és hamar meg is találta az itt felejtett tusfürdőt. Már fordult is ki a zuhanyzóból, amikor meglátta, hogy Daniék az öltöző ajtajában állnak és Őt figyelik.
- Csak nem itt hagytál valamit? - kérdezte Dani.
- Már meg is van! - válaszolta Nati és lépett volna ki az ajtón, ha a fiúk el nem állják még jobban az ajtót.
- Ne siess úgy, biztos van egy - két perced arra hogy beszélgessünk! - mondták.
- Nem lehet, Bükkössel van órám. Tudjátok milyen! - füllentette és elhessegette magától a gondolatot, hogy esetleg Dani szeretne tőle valamit. Nemrég tudta meg hogy az idősebb nőket szereti, a legutóbb is egy 30 éves nővel volt együtt, akkor meg mit akarna egy másodikos csitritől.
- Ugyan már, hisz eltörte a lábát és nincs aki helyettesítse, mert az influenza a tanárokat is tizedeli. - mosolygott Dani.
- Vagy talán félsz?
- Dehogy, mitől félnék?
- Nem is tudom. Egy magadfajta kis vadászbombázó biztos sok ajánlatot kap ahhoz, hogy ne érezze magát biztonságban. - szólalt meg a másik srác.
- Áh, nem vagyok nagy szám. - pirult el Nati és megborzongott a gondolattól hogy esetleg mégis lehetne esélye Daninál.
- Hogy mondhat ilyet az iskola legszebb hölgyeménye? - kérdezte Dani és társával együtt elindultak felé.
Nati fejében megfordult, hogy esetleg vissza kéne már menni az osztályba, biztos keresik már, de valami nem engedte. Furcsa borzongást és kíváncsiságot érzett. Megfordult a fejében hogy talán valamit akarhatnak Daniék, de a vére, ami mindig is az extremitásokhoz húzta, maradásra bírta. Nem tudta milyen is lehet két fiúval, pláne egy olyan helyen, ahol bármikor rájuk nyithatnak. Nem mintha tapasztalatlan lett volna az extrém helyeket illetően: korábbi barátaival sem a park, sem a lift, de még a disco vécéje sem maradt 'felavatatlan', de az iskola az más, ráadásul két partnerrel még sosem csinálta. Úgy döntött, hogy az eszére hallgat.
- Bocs fiúk, de majd legközelebb! - mondta és határozott léptekkel az ajtó felé vette az irányt. Dani, hogy megállítsa, maga elé tartotta a kezét és a következő pillanatban úgy ütköztek össze hogy tenyere rásimult Nati melleire.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 deajk2008 2016. 11. 3. csütörtök 10:16
gruppenszex egy izgató dolog és tetszetős...
#19 A57L 2015. 06. 21. vasárnap 04:12
Közepes írás.
#18 papi 2013. 05. 17. péntek 05:50
Jó a fantáziád, de azért nagyon
#17 senki 2003. 02. 16. vasárnap 00:56
ghg> csak nem gondolod, hogy igaz???
A mesáken nem kérik számon hogy igazak-e...

Szerintem is az eleje volt érdekesebb. A vége túl szűkszavú
#16 Pete 2003. 02. 15. szombat 12:48
Nekem teccik. Kellemes story. Várom a folytatást.
#15 sityi 2003. 02. 15. szombat 12:01
Igyunk inkább egy Steffült!
#14 ghg 2003. 02. 14. péntek 20:55
HA TE NEM VOLTÁL OTT, HONNAN TUDOD ILYEN PONTOSAN,HOGY MIKOR KI MENT EL, ÉS HOVA? HA MEG OTT VOLTÁL, MIÉRT NEM ÚGY IROD?
#13 Szám Bádi 2003. 02. 13. csütörtök 23:15
"Azért nem rossz, sírtam is rajta...csak a vége szar" :)
#12 mindegy 2003. 02. 13. csütörtök 21:58
Ezt már olvastam vhol...
#11 ábus 2003. 02. 13. csütörtök 19:00
nagyon gyérek akik fikázzák ezt a király storyt! irjatok jobbat vazzeg! ez nagyon is jo! + mér ne zughatna bele 5 perc alatt? egyáltalán nem lehetetlen. Várom a folytatást!
#10 YO! 2003. 02. 13. csütörtök 18:02
2 + 1 = Love Story!
#9 TheChronic 2003. 02. 13. csütörtök 17:31
Jól indult,de.Csatlakozom Ildicához,valaki nagyon ráér a matekházi helyett törté-netet írni... :D Elég érdekes,hogy mindennel néhány perc alatt végeztek,és persze a csaj simán belezúgott egy mosolygó pillantástól az eröszaktevöjébe...most mondjam azt,hogy ilyenek a lányok? Hm,hm...
#8 bzsi 2003. 02. 13. csütörtök 16:54
tökátlagos...
#7 Tibor 2003. 02. 13. csütörtök 15:10
atya isten, de gyenge......
#6 T0mi 2003. 02. 13. csütörtök 14:43
Nekeeeem tecik!
9 potty!
#5 szinyor 2003. 02. 13. csütörtök 11:34
nem kell félni,hogy bajod lesz ha beleengedi:)))
ha beteg,akkor már az elején elkapod...nem kell ahhoz elmennie:)
#4 Higgi 2003. 02. 13. csütörtök 10:07
Nem rossz, bár lehetne jobb is. Egyébként osztom Ildica véleményét!
#3 Ildica 2003. 02. 13. csütörtök 05:50
Hát a storyt nevezzük inkább közepesnek...talán rosszak a megérzéseim,de az írójuk sem lehet még tul a középiskolás koron...
#2 Dodd 2003. 02. 13. csütörtök 01:01
"Bükkös tanár úr (ahogy a fizikatanárnőjüket nevezték)"

Érdekes! :-)

Egyébként jó a story, csak kicsit rövid...
#1 Törté-Net 2003. 02. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?