A+ A-

Az első popószex

Egy, elsőtől az utolsó szóig igaz törte - net.
Az első, az mindig emlékezetes, varázslatos, mint első szerelem, az első aktus és így tovább. Már húszon túl tól voltam az első (két) barátnőmön. A második a legkellemetlenebb időpontban szakított. Pont a vizsgaidőszak alatt, a nyár kezdetén, mikor a hosszú tanulás után különösen kiéhezett az ember.
Próbáltam a haverokkal csajokat felszedni különféle szórakozóhelyeken, de valahogy az sem jött össze.
Volt az évfolyamon egy különös szerzet lány. Talán nevezzük Emminek. Szorgos tanulógép volt, emberkerülő és emellett sehogysem volt vonzó. Az erős dioptriás szemüvege csak hagyján, de arcán hellyel - közzel pattanások éktelenkedtek, a haját nem ápolta, és sikktelen ruhákat hordott, melyek semmiféle következtetést nem engedtek az alakjára. Ennek ellenére szeme villanásaiban volt valami érdekes, és egyetlen egyszer mikor farmerben jött, mi srácok megállapítottuk hogy valószínüleg jó alakja lehet. "Szedd fel, és dobj a fejére egy törülközőt" ugratott az egyik haverom, aki tudta hogy mennyire szenvedek a nőnélküliségtől.
A nyáron kötelező volt a szakmai gyakorlat. A mázlisták és protekciósok, vagy a fővárosban kaptak helyet, rosszabb esetben a Balatonnál. Nekem egy Budapesttől távoli poros alföldi kisváros jutott, ahol csak a strand volt valamennyire nevezetes.
Szerencsére a gyakorlatról már ebéd után el lehett lógni, így szinte minden napomat a strandon töltöttem. Egyik nap, meglehetősen lehangolódva bandukoltam a strandra, mikor észrevettem két igen formás női lábat előttem. A lábak ha lehet még szebb, barnára sült combokban folytatódtak. A combok egy fehér sorttal borított két formás popógömböt ringattak, mely felett a csípő vonala finoman keskenyedett a derékba. Majdenem odáig ért egy hosszú, kicsit hullámos hajzuhatag.
Pánikszerűen rágyorsítottam. Mindenáron látni akartam előlröl is a formás hátsó látomás gazdáját. El voltam rá készülve hogy előlröl ronda. Sebaj, gondoltam, majd rá (be)dobom a törülközőt, ahogy a haverok tanácsolták.
Szerencsére ő is a strandra tartott. A pénztárnál beértem. Döbbenetem határtalan volt.
Emmi volt, az évfolyam békája! Hogy lett ebből ilyen szép hercegnő?
Először is, barna arcáról, valószínűleg a napozás hatására hiányoztak a pattanások. Hosszú, barna haja ápoltan, frissen mosott illattal omlott a vállaira. A szemeit végre megnézhettem, mert nem a szokott vénkisasszonyos vastagkeretes szemüveg volt rajta. Ritkán láttam ilyen gyönyörű kék szempárt, mandula vágattal, seprű pillákkal. Ha nem is nevezhettem arcra szépnek, de érdekesnek és vonzónak igen.
Látható örömmel üdvözölt, és megállapodtunk hogy az átöltözés után a medence szélén találkozunk. Ha lehet, meglepetésem tovább fokozódott. Soha ilyen szép tartású cickkel még nem találkoztam. Sem nagy, sem kicsi, a melltartó kissé meglazult pántja elárulta hogy ezeket a melleket nem kell alátámasztani (legfeljebb férfitenyérrel). Szemügyre vehettem csodás feneke gömbjeit is. Ott gömbölyödött ahol kell... Éles kontúrok, sehol ránc, kidolgozott izmok, vadító kerekedés a tér minden irányából nézve.
A fürdőbugyi sokat ígérően emelte ki a tömöttnek imponáló szeméremdomb ívét.
Kiderült hogy Emmi idös nagymamáját jött meglátogatni három hétre, pont az alatt az idő alatt, mialatt nekem a szakmai gyakorlatom volt ebben a porfészekben!
Az általános beszélgetés hamar bizalmasabb témnákba váltott. Két órán belül kiderült, hogy Emmi, első kapcsolata egy nálunk jóval idősebb férfival, egy főiskolai oktatóval volt. Persze a pasi nős volt, két évig hitegette a lányt hogy elválik miatta. Emmi nehezen és fájdalommal szakított vele, és egy éven kerszetül nem volt senkije, és szinte szándékosan elhanyagolta, sőt rondította magát.
Mikor elhagytuk a strandot Emmi bedobott egy aranyos kis trükköt. Lázasan kezdett valamit kereni a táskájában, négykézláb állva, keskeny fürdőruha alsójával borított hásófelét ingerlően domborítva, pont felém. Jól láttam hogy a bugyi belevág puncija árkába, és a fürdőalsó széle és a combok párnája között vidáman és visszatömhetetlenül szőrkarikák gyűrűztek kifelé. Elakadt a lélegzetem, és nem tudtam levenni a szememet a hosszanti vágatról. Lábai között. Emmi váratlanul visszanézett és előbb én vörösödtem el mmajd ő. Felugrott és zavartan igazgatta fürdőbugyiját, nyilván rájött, hogy mi az ami annyira leköti a szememet. Ennek eredményeképp most a másik combja oldalán és elől kandikáltak ki vidáman a kis fürtöcskék.
Azért annyira nem estünk zavarba hogy estére ne beszéltünk volna meg programot. Mozi, utána valami szörnyű színvonalú zenés táncos szórakozóhely. Már a moziban fogtuk egymás kezét, és a tánc alatt hosszabb rövidebb csókokat is váltottunk.
A nagymama egy öreg magányos házban lakott a város szélén. Szerencsére elég süket volt ahhoz. hogy minden bonyodalomtól mentesen Emmi be tudjon csempészni a szobájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (149 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:35
Elég jó.
#23 papi 2013. 09. 27. péntek 21:00
Nagyon tetszik.
#22 bakfark 2007. 05. 11. péntek 13:50
Aki nem tudja,mi a hatlövetű, és azzal egy éjszakán elsütni mondjuk a hetediket, az nem ismeri a fájdalomszerű szúrást, ezért az egylövetűek,akik nem tudhatják, mióta fáj egy jó dugás, azok ne "hülye szotrizzanak".
#21 Xxe 2003. 02. 19. szerda 12:36
Tetszett. Azt hiszem, találkozni kéne egy-két rég nem látott iskolatársnővel:)))
#20 ghg 2003. 02. 14. péntek 21:18
GRATULÁLOK MIND KETTŐHÖZ!!!!!!!!!!!!!!!
#19 Péter 2003. 02. 14. péntek 14:26
Nagyon tetszett!
#18 ábus 2003. 02. 13. csütörtök 19:12
király volt 10-es! de igenis érdekel hogy mi volt a baj! tudja valaki????
#17 TheChronic 2003. 02. 13. csütörtök 14:11
Az elsö benyomásom az,hogy eddig talán ez az elsö történet,amelyik példamutató változatossággal használja a magyar szókincset,megkoronázva ezzel a szép ívű történetet,ami,nem tagadom,ízlésem szerint alakult(a végén a popsiszex nagyon érzékletes).További pozitívum,hogy a csaj nem borotvált.Végre valaki leírta,micsoda kincs a "natúrbunda"!
Legalább annyira szép és kívánatos,mint a csupasz punci,de annyi elönye van,hogy kihangsúlyozza a saját illatát,és izgatóan takar...hmmm! :D

Két kritikus pontja van:az egyik a sablonos kezdés(rút kiskacsából "ejha"-bombanö),a másik pedig a következetlenség,amivel az író oda nem illö szavakat használ,stílustörést okozva,pl."fasz","geci".Nem a szavakkal van bajom,hanem azzal,hogy itt használja öket.
Egyébként nagyon ígéretes,örülök,hogy megjelent.Hajrá,Gyula!!
#16 vörös démon 2003. 02. 13. csütörtök 02:20
nekem nagyon tetszett

szeretem én is az efféle mókákat ;)
#15 kutyus 2003. 02. 12. szerda 14:42
Laca:

fájdalomszerűen nem egyenlő azzal hogy fájdalmasan

ez egy szókép de nem várjuk hogy megértsd mi az

amúgy a történet jó
#14 Zero 2003. 02. 12. szerda 14:11
Nem kellene cikizni az apró hibákért.
Tényleg jó írás. Írj még! 10-es
#13 tH0mas 2003. 02. 12. szerda 13:59
laca..... a 3. dugás egy nap mondjuk gyors 1másutánban igenis tud fájni.
#12 Laca 2003. 02. 12. szerda 10:05
Ezsem rossz: "Az én magömlésem, ellentétben az előző kettővel, melyek hosszúak voltak és simogatóak, most hirtelen éles fájdalomszerűen vágódott fel az ondó, alig szűnni akaróan."
Igen, persze... Nemtom mióta fáj egy jó dugás... Majdha tökön rúgnak az ilyen hülye storyk után az majd fájni fog...:D
Annyira hülyeség az egész, h már nemis tudok mit mondani, csak röhögök... :DDD
#11 Hami 2003. 02. 12. szerda 00:48
enen: Attol hogy valki leirja hogy igazi tortenet es nem akarja leirni a lany nevet mert mongyuk valami tortent vagy mi attol meg lehet igaz szoval nem feltetlenul hamis lenyeg a lenyeg nekem tecik
#10 TV maci 2003. 02. 12. szerda 00:16
Micsoda mesebeli dolgok történek egyes emberekkel!!!
HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!
#9 aaaa 2003. 02. 11. kedd 21:18
Hány cm-es faszotok van?Csak öszintén.
#8 Zsu 2003. 02. 11. kedd 19:13
Hmmmmm... klassz... és igaznak látszik minden szava.
#7 totó 2003. 02. 11. kedd 11:12
Nos igen.... aki átélt hasonló varázslatot érti minden szavát.
#6 Ildica 2003. 02. 11. kedd 05:48
Gyula,gratula. :)
#5 enen 2003. 02. 11. kedd 01:18
Még valami. Így kezdődik:

"Egy, elsőtől az utolsó szóig igaz torte-net."

Aztán:

"Talán nevezzük Emminek."

A kettő szerintem kizárja egymást. Persze, ez csak kötözködés részemről.