A+ A-

Video együtt

15 éves volt hősünk, (legyen mondjuk Erik) mikor az unokabátyja felesége, aki 35 éves volt bevezette a nemi élet rejtelmeibe. Vele olyan intenzív és szemérmetlen volt a szeretkezés hogy teljesen egyenértékű volt a pornóképek kísérte fantáziálással. Ez a váratlan boldogság csak egy rövid hónapig tartott, de most már gátlásait félretéve ismerkedett meg a csajokkal. Nem kevéssel volt szex is, de a tinikkel persze nehéz volt kielégítő, kimerítő élményekhez jutni. Nyavalyogtak, pityeregtek, lelkiztek, szülők beledumáltak, aggódtak és miegymás keserítette hősünk életét. Csak a jól bevált magazinok, azok jelentették az igazi elszabadulását szenvedélyeinek, ahol nimfomán nők gátlástalanul keféltek, tele pofával élveztek, egyszerre akár több pasival /nővel is. Soha meg nem valósuló álom !l is. Irtóra örült ha olyan képsorozatokat tudott szerezni, ahol a nő arca, mosolya haja, csipője, feneke emlékeztette arra az asszonyra, az elsőre.
Aztán mégis jött a szerelem, egy tulajdonképen egy jóalakú, helyeske kis csajocskával. A szerelemből házasság is lett. A szex, az nem volt az ifjú nej erős oldala. Csak megfogta evvel a fiút. Igen hamar rutinná silányult az egész.
A lényeg azon volt hogy legyünk minnél hamarabb túl rajta. És a gyakoriság is ritkulni kezdett. Egyszer a férj, már évekkel később, talán hogy kifejezze szexuálisan elhanyagolt mivoltát, néhány szexkazettával tért haza, a közeli video kölcsönzőből. Bár ne tette volna. Az asszony a másik szobából, vasalás közben odasandítva nem győzte szidni ezt a szennyes műfajt, és persze a férjét is, aki erre a színvonalra süllyed.
Még néhány év, és belátták, hogy ami nem megy nem kell erőltetni. Elváltak. A válás utáni hányattatott sorsban belefért egy két barátnő, szünetekkel. Néha egy egy konzumlány, ha már nagyon szorított a helyzet.
Az igazi felszabadulást a jó pornó adta és az emlékek. Egész tökélyre emelkedett felszerelés, videotól a számítógépig segítette.
És ekkor jött Mariann. Elvált volt mint ő, egy kislánnyal. Nem túl vékony nem túl telt, középmagas szóval jóalakú. Az arca a lehető legátlagosabb volt, semmiképp nem csúnya, különösen a vállig érő hullámos barna haja. A teste az maga volt ingerlés magasiskolája.. Annak ellenére hogy egészen pici kis cicijei voltak, alig domborodó, de szabályosan előreszegeződő halmocskák, csúcsain pattanó kamasszos, rózsaszín helyes kis rügyecskékkel.
De a pici cici rendkívül érzékeny! És szabályos, gyorsan hegyesedő kis kúpocska formájával, szinte tűhegyes mellbimbójával szinte hívta Erik száját. "Szivj meg ! Szopogass meg!" A férfi eddig úgy hitte, hogy egy női mellnek legalább közepes méretűnek kell lennie hogy élvezni lehessen. Most jött rá a kicsi mellek okozta szexuális élvezet ízeire. Az ilyet nem durván kell marokra fogni, hanem finoman két -három újjal kell sodorgatni, birizgálni, csavargatni... Az ilyen kicsi mellecske rendkívül hálás tud lenni, izgalmában, arányaiban jóval nagyobbra képes beduzzadni mint egy nagy csöcs. Mindez egy teljesen új felfedezést jelentett Erik számára.
És ha valaki mégsem lenne az éppen kislányos gombcickért oda, annak mindenért ott van kárpótlásul egy érett csodás, formás és feszes fenék, ránc, narancsbőr nélkül, felette harmonikusan elkeskenyedő karcsú derékkal, alatta energikus szorításokra képes atletikus combokkal.. Ezeken az izmos hústömbökön akkorákat foghatott amekkorát csak bírt. És nem utolsósorban, ez a nő, végre szeretett dugni.
És ami a legfőbb, az aktus előtt lehetőséget adott egy gazdag és változatos előjátékra. Szerettette partnerét ingerelni változatos és rafinált fehérnemű kollekcióival, vagy éppen legújabb, egy vagy két részes fürdőruhájában forgolódott, magát, nézegetve a tükör előtt, hasát, kebleit simogatva. Evvel különösen hatásosan tudta hősünket bevadítani, (előjöttek a rejtett emlékek a női fehérnemű reklámokról 8 - 9 éves korában. ) Sűrű csókzáporral honorálta a nőnek ezt a figyelmességet. A legnagyobb gyönyörűsége tellett abban hogy a két zsebkendőnyi felsőrész, vagy a tenyérnyi bugyika lehúzását a lehető legtovább próbálta késleltetni. Ez az önkínzó lassúság kamatostul megtérült a az elért izgalom hevében és a magömlés intenzitásában.
Mariannak már az előjáték alatt intenzív orgazmusai voltak különösen ha puncikáját finoman szájjal, nyelvvel ingerelték. A csiklója szinte telhetetlennek bizonyult. Erik feje nem kevés időt töltött Mariann hosszan ivelt combjai között.
A legtalálékonyabb nyelvjátékokkal bűvölte el kedvesét ás repítette az egyik csúcsponttól a másikig.
Mariann mégis a azonban a végső kielégülést mindig négykézláb akarta, hátulról beveretni a merev farkat. Keményen kellett a férfi hasának, farktövének megsorozni a reszkető, rezgő popót. Közben Mariann még azt is igényelte hogy a férfi a hasa alá nyúlva ujjaival felkeresse a csiklót is, és finom körkörös simogatásokkal tegye teljessé a kéjek kéjét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:03
Egész jó
#13 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:38
Jó írás.
#12 san 2003. 04. 26. szombat 02:07
Hú, ez tényleg remek és őszinte volt! Jó ötletek annak benne, gyerünk kipróbálni!
#11 Chris 2003. 02. 18. kedd 14:07
2 orgazmussal díjjaztam.
10-es.
#10 Lupuss 2003. 02. 14. péntek 13:41
Ez tényleg nagyon ott volt...!
#9 Masin 2003. 02. 13. csütörtök 16:19
10 pont Ez király!
#8 Gamma 2003. 02. 12. szerda 19:16
ok, mehet a 10-es...
#7 PiercingGirl 2003. 02. 12. szerda 16:13
nagyon joooo :) csak a dzsungelt kéne elhagyni minden történetből.. :))
#6 Masterboy 2003. 02. 12. szerda 01:08
nagyon ott van a szeren a törté-net! gratula az ironak!
#5 V.A. 2003. 02. 11. kedd 22:51
Maximálisan 10-es!
#4 Nagy Viktória 2003. 02. 11. kedd 16:51
Szerintem ez a történet már leírva is okozhat pár embernek egy jó kis orgazmust:)
#3 nagydee 2003. 02. 10. hétfő 17:15
hihi, ott is van... te kis tudatlan :P

remek, egyszerűen remek, megy a 10-es
#2 jamesbond 2003. 02. 9. vasárnap 14:52
"az egymáson csúszkálgató nedves nyálkahártyák finom cuppogásai "

nyálkahártyák????
hihi, az kicsit máshol van :)
#1 Törté-Net 2003. 02. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?