A+ A-

Judit az irodában

Judit vagyok ismét, és egy néhány napja megtörtént kalandomat szeretném ezúttal elmesélni nektek.
Nem csak hármas felállásban szeretem a szexet, hanem nagyon izgatnak a spontán, hirtelen jövő kalandok is, amikre nem lehet előre felkészülni. Ilyenkor egyszerűen elönt a vágy, és már nem érdekel semmi más, csak a gyönyör, az érzékiség, az izgalom. Több ilyen kalandom is volt már, de a legizgalmasabb az egyik kollégámmal történt néhány napja.
Elromlott a hálózati összeköttetés a gépemben, nem tudom, hogy a vonal, vagy a kártya volt a hibás... de ez nem is az én dolgom. Szóltam az informatikusoknak, és mondták, hogy rögtön jön valaki. Már eléggé délután felé járt az idő (négy félöt körül lehetett), és a főnök már elment haza. Én is indultam volna, de a javítást meg kellett várnom. Tehát egyedül voltam az irodámban, pakolásztam, és csak az informatikusra vártam (az irodát zárnom kell, nem maradhatott ott egyedül a szerelő.
Amikor belépett megdobbant a szívem. Már régebben is nézegettem ezt a srácot az ebédlőben, de nem tudtam, hogy ekkor éppen ő fog jönni. Megnézte a gépet, de nem talált hibát... Mit tehetett, bemászott az asztal alá ellenőrizni a kábeleket, és ahogy ott matatott ránézett a lábamra. Próbálta feltűnés nélkül csinálni, de én azért észrevettem ezt (általában megérzem, ha bámulnak, és mondhatom, hogy tetszeni szokott a dolog, nagyon hízeleg a nőiességemnek). Fáradt voltam már, egy végig dolgozott nap után, lazán, picit szétvetett lábakkal ültem a másik asztalnál. A feje pont egyvonalban volt a lábaimmal, és teljesen jó szögben látott be a szoknyám alá. Mondhatom, sokáig matatott a kábelekkel, és közben gyakran a lábaimra pislogott. Elkezdett nedvesedni a bugyim, hogy ez a fiú most itt rám izgul fel...
Hihetetlenül izgalmas helyzet volt. Amint tudjátok picit könnyűvérű vagyok, és rá is tettem egy - két lapáttal (játszottam a lábaimmal, keresztbe vettetem őket, utána nem sokkal megcseréltem..) Észrevettem, hogy percek alatt rendes erekciója lett... Kimászott végre, újra mindent átnézett, és úgy tűnt, hogy minden O.K. A javításról szóló lapok válogatásakor, kitöltésekor össze - összeért a kezünk. Eleinte elkaptam a kezem, de később "ottfelejtettem". Hihetetlenül izgalmas helyzet volt. (még most is eszméletlenül felizgat, ha erre gondolok).
Mindketten éreztük, hogy veszélyes vizeken evezünk, de a vágynak nem tudtunk (és nem is akartunk) parancsolni. Én legalábbis ekkor már eldöntöttem, ha mást nem, de legalább leszopom a srácot.
Igazából nem is tudom, hogy ki kezdeményezett. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy csókolózunk, és hihetetlenül izgató az egész helyzet. Benyúlt a szoknyám alá, és én egy megadó sóhajjal szétnyitottam a lábaimat... Ekkor már tudtam, hogy ebből eszméletlen kefélés lesz... Szóval csókolóztunk, és a bugyimon és a harisnyámon keresztül elkezdte simogatni a csiklómat. Sóhajtoztam, és élveztem. Én közben a nyakát csókolgattam, simogattam a nyelvemmel, majd kigomboltam az ingét. Férfias, izmos mellkasa nagyon felizgatott. A gatyája persze majd' szétrobbant. Ekkor eszünkbe jutott, hogy fontos lenne bezárni az ajtót, és elhúzni a szalagfüggönyt. Ezt meg is tettük gyorsan. Ez után felfektetett az asztalra, és felhúzta a szoknyámat. Imádta a puncim illatát, és az illatom isteni volt. Nem vett le semmit rólam (bugyit, harisnyát), hanem úgy kezdett el csókolgatni a lábamat, a combjaimat, és végül az illatos ölemet. Ekkor élveztem el először. Még senki sem nyalt ki bugyin keresztül úgy, hogy elélvezzek... Ezen magam is csodálkoztam picit. De nem nagyon volt időm "leragadni".
Lehúzta a harisnyámat és a bugyimat, és így tártam elé legszebb kincsemet. Ismét rávetette magát, de nagyon óvatosan és lassan, mintha csak most kezdte volna az egészet... És ez nagyon bevált. Eszméletlenül nedves voltam. Ajkai közé vette a csiklómat, így szopogatta, és nyalogatta. Újabb hatalmasat élveztem tőle. Ez után gyorsan levette a nadrágját, és lassan belém tolta a szétrobbanni készülő farkát. A kezeimmel megfogtam a fenekét, és így diktáltam a tempót és a mélységet. Lassan kezdtük, de nemsokára örült tempóra váltottunk...
Még most is szinte hihetetlen, hogy mindez megtörtént velem. Volt már viszonyom itt a cégnél, de általában csak lassan alakult ki a dolog. De hogy első alkalommal egy óriási keféléssel kezdődjön valami, ez eszméletlenül izgató szerintem. Isteni volt, ahogy bennem járt. Élveztem, hogy tövig nyomja belém a faszát, és ő eltorzult arccal élvez fölöttem. Nemsokára pózt váltottunk. Az asztalra hasaltatott, és hátulról akasztott be nekem. Így is csináltuk egy ideig, és ekkor már nem tudtam visszatartani magam, ismét sikítva elélveztem.
Isteni volt. Nemsokára ő is elélvezett, telefröcskölte a hátamat, a fenekemet.
Letörölgetett, én leültem a székébe, és ő pedig elém állt, hogy az ajkaimmal tisztogassam meg, és hozzam újra izgalomba a farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (166 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 papi 2014. 04. 1. kedd 05:01
Tetszik
#23 feherfabia 2013. 11. 17. vasárnap 06:49
egész jó!
#22 Tibor 2003. 04. 30. szerda 00:44
Igen, András írta ezeket nem Judit.... Szerette magát lányszerepbe képzelni...
#21 Robi 2003. 04. 15. kedd 11:29
Kár hogy az a lány fiú....
#20 .cshrc 2003. 03. 22. szombat 10:04
Rendkivul elvezetes tortenet. Judit, szivesen dolgoznek Veled egy cegnel.
#19 ditcro 2003. 02. 7. péntek 00:30
Ultrabrutal extraordinalis fantasztikus lélegzet(meg mást is, de azt fel :-)elállító történet.
#18 vw 2003. 01. 18. szombat 11:35
Gigacool!
#17 sa 2003. 01. 16. csütörtök 22:39
nálunk miért nem dolgoznak ilyen lányok??? :)))
#16 Darhan 2003. 01. 16. csütörtök 13:54
hmm... középszerű...
#15 Reuters 2003. 01. 13. hétfő 22:05
Fantasztikusan jó történet; 10 pont! Judit, szólj ha gondod van a hálózattal, én is szívesen segítek... :)
#14 Wolf 2003. 01. 13. hétfő 16:08
Végre egy ilyen nő!Engem is izgatna az ilyen csak én sosem találkozom ilyen nőkkel!Miért?
#13 Perverz Tata 2003. 01. 12. vasárnap 19:17
Csodálom, hogy nem szúrta popsiba a kislányt! Én nem bírtam volna ki csak az újjamat odatenni! De azért nem volt rossz! Ehe-ehe
#12 BALEE 2003. 01. 11. szombat 23:20
Az informatikus nem volt nemi beteg/AIDS-es? Ja, nem kérdezted!Bocs.
#11 tmp 2003. 01. 11. szombat 15:12
KIRÁLY!!!
100 pont! :)
#10 sHADOW 2003. 01. 11. szombat 15:02
Nem találok szavakat! Ez a legjobb történet, amit valaha is olvastam! Ne hagyd abba Judit! Várom az újabb kalandjaid leírását! :]
#9 Walaki24 2003. 01. 11. szombat 10:26
Nagyon állat, nekem is szóltak már, hogy rossz a hálókártya, de ez nem volt! Kár! :)
Velem nem így esett meg! Egy hatalmas buli után a kolléganővel hazamentünk, azt megtörtént a dolog. :)
#8 Happy End 2003. 01. 11. szombat 09:41
Egyértelműen 10 pont. Judit, melyik cégnél is dolgozol. Átmegyek oda informatikusnak... :-)
#7 tokos 2003. 01. 11. szombat 00:28
Kedves tortenet :)
#6 TheChronic 2003. 01. 10. péntek 18:03
mi ezen az átlagos? jó,a helyzet hétköznapi,de mégis mit csináltak volna 1 irodában? kézenállva dugnak? legalább Judit kimondja,amit gondol...ez szerintem tök jó.
Hajrá Judit,ügyes vagy! (a billentyűzetet is könnyen szét tudod szedni.. :D )
#5 TATI 2003. 01. 10. péntek 17:47
Tényleg teljesen átlagos, sőt...unalmas is...de azért átment a vizsgán...kettessel...