A+ A-

Filmforgatás helyett

Ezt a történetet egy barátnőm mesélte el, én csak kiszíneztem egy kicsit...
Szóval 18 évesek lettünk, én és a barátnőm. Én Emese vagyok, magas, vékony, fekete hajú lány, a barátnőm Móni, kissé alacsonyabb nálam, gyönyörű hosszú barna hajjal és szép kerek mellekkel. Nagyon régóta ismerjük egymást, még általános iskolában lettünk jó barátnők. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy mindketten elég szexéhesek vagyunk - már korán elvesztettük a szűzességünket, és nem az a monogám típusok vagyunk... Amikor 18 évesek lettünk, "igazi" nagykorúak, elhatároztuk, hogy valami emlékezetessel ünnepeljük meg: kipróbáljuk magunkat egy pornófilmben!
Már hónapokkal előtte elkezdtünk szervezkedni. Az egyik filmes cég reklámjára jelentkeztünk, és miután túl voltunk az első beszélgetéseken, és külsőre alkalmasnak bizonyultunk, megkaptuk az első felvételek időpontját is. Nagyon izgatottak voltunk: napokkal előtte nem is maszturbáltunk, mert azt akartuk, hogy minél nagyobbat szóljon az a bizonyos forgatás.
Persze eszünk ágában sem volt, hogy leszbi jelenetben játsszunk, hiszen egyikünk sem volt soha lánnyal, nem is akartuk. Sajnos a meghallgatásokon sem derült ki semmi, mert a producer végig csak "a filmről" beszélt, és egyszer, amikor megkérdezték, hogy "Ti együtt vagytok?", akkor félreértettük, és nyugodtan igent mondtunk... Szóval félrecsúsztak a dolgok, és ez csak közvetlenül a forgatás előtt derült ki.
Aznap délelőtt megérkeztünk a helyszínre, egy lakásba. A rendező - producer fogadott minket, mi már nagyon be voltunk indulva. De amikor körbenéztünk, csak lányokat láttunk, némelyik sminkezett, egy lány (elég csinos volt) meztelenül feküdt az egyik ágyon. A másik szobában forgatás volt.
- Biztos ott lesznek a srácok - súgtam Móni fülébe. Ő csak bólogatott.
Nem kellett sokáig várnunk, a rendező máris szólt, hogy vetkőzzünk, fessük ki magunkat egy kicsit, aztán próbálunk. Mi be is mentünk a fürdőszobába, izgatottan meztelenre vetkőztünk. Nem túl harsányan, inkább természetes hatást keltve mázoltuk ki magunkat. Móni nagyon szépre sikerült, csak úgy ragyogott, de én sem panaszkodhattam. Ott a lakásban több lány is megjegyezte, hogy nagyon helyesek vagyunk. De hol vannak már a pasik? Viszketett a puncink.
Bementünk a szobába, ahol frissen volt megvetve egy nagy franciaágy, szép kék lepedővel, felette a falon egy szép színes papír legyező lógott. Az ággyal szemben, és mellette több kamera is sorakozott, volt néhány szakember, akik szöszmötöltek valami az egyiken, és láttam egy kézikamerát is az asztalon. A főmufti (a rendező) odajött hozzánk.
- Na, látom, szépek vagytok, lányok. Akkor kezdhetjük is, mehettek az ágyra. Kamera kész?
- Kész - hangzott a válasz. Én és Móni rátérdeltünk az ágyra, elég sután, a legnagyobb kamerával szemben, és elég nevetséges módon vártuk a sültgalambot. A rendező kicsit nézelődött, majd megszólalt:
- Oké csajok, kezdetitek, mi vesszük! - Zavartan összenéztünk Mónival.
- De... De mit kezdjünk? - kérdeztem. Kezdeti izgalmunk alábbhagyott, és inkább már idegesek voltunk.
- Hogyhogy mit, hát szeretkezni. Amit akartok, ez csak próba még.
- Mi? Egymással??? - Móni hangjában már a felháborodást is lehetett hallani. A rendező is felkapta a vizet, merthogy már megbeszéltük, mi viszont váltig állítottuk, hogy nem leszbikusak vagyunk. A vége az lett, hogy jól összevesztünk a filmesekkel, és egy fillér nélkül, eléggé megalázottan jöttünk el. Beültünk a kocsimba, és hazafelé indultunk (csak nemrég lett meg a jogosítványom, és az idegességtől most még bizonytalanabbul vezettem).
- Ez szemétség - mondta Móni.
- Az... De igazából a mi hibánk is - mondtam. - Nem tisztáztuk a dolgokat rendesen.
- Igen, de akkor is... - Aztán nem is nagyon szóltunk egymáshoz egy darabig. Mindkettőnkben ugyanaz dolgozott: nem vagyunk leszbikusok, miért kéne egymással szexelnünk? De igazából azon is járt már az agyam, hogy milyen lehet. Láttam már Mónit is meztelenül, sőt soksor együtt is masztiztunk, és nem undorodtam a gondolattól, hogy hozzá érjek, de egészen addig nem is vonzott. Most azonban minden olyan más volt. Végül én törtem meg a csendet.
- Szerinted...
- Hm?
- Szerinted milyen lehet? - kérdeztem félve, a szívem a torkomban dobogott.
- Micsoda? - kérdezte Móni, de nagyon is tudta ő, miről beszélek.
Mielőtt válaszolhattam volna, már nevetett is, és ettől mindkettőnknek jobb kedve lett.
- Te kipróbálnád? - kérdezte. Ettől még izgatottabb lettem. Soha nem gondoltam volna, de felizgatott, ahogy kérdezte, és máris fantáziálni kezdtem vele. Filmen láttam már lányokat egymással, de általában nem nagy hatással voltak rám. Most azonban...
- Nem tudom... Hát... Lehet - hebegtem.
- Velem is? - Ettől a kérdéstől már tényleg majdnem megőrültem, leállítottam az autót egy utca szélére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (126 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#25 listike 2014. 11. 26. szerda 08:27
Nagyon tetszett.
#24 A57L 2014. 04. 17. csütörtök 06:17
Nagyon jó.
#23 dorci 2007. 03. 24. szombat 11:35
hát nemtudom.... azé picit durva hogy igy részletesen meglett bezsélvehogy akkor most miis történi.szerintem ezt az ember spontán csinálja és nem megbeszélés alapján.túl gyerekes. amúgy a story nemlenne rossz....5pont
#22 TheChronic 2003. 04. 28. hétfő 22:30
Végre ez a sztori is bekerült a top tízbe.Megérdemli,nagyon jó!!
#21 zso 2003. 04. 12. szombat 19:20
yo
#20 néző 2003. 03. 3. hétfő 23:56
Ez jó volt Bea!
Azért a teniszcsillagok sorozatot se hanyagold !
Nincs már messze a RG !
#19 BABA 2003. 01. 24. péntek 16:48
Egész valósághű!
Végre nem egy pornófilm forgatókönyv.
Tetszett az ügyetlenkedés, igazinak hat.
#18 Big Punister 2003. 01. 10. péntek 12:10
Nekekem nagyon tetszett lányok! Sőt! A vége már szinte nem a szexről szólt hanem az érzrlmeklől.Egyszóval minden benne van ami nekem tettszik! 10point.
#17 george 2003. 01. 8. szerda 11:14
Hááát.. Nem tudom. Én a felénél meguntam. Nem rossz, ill. volt mér ennél gyengébb is. Te ez csak 5 pont.
#16 én 2003. 01. 8. szerda 08:50
nem rossz, de egy kicsit pongyola a fogalmazás néha. ez lerontja. pl "sminkezett", "kimázolva". egy lány nem ír ilyet. 7 pont
#15 fiser 2003. 01. 7. kedd 22:14
Nagyon érzéki és imádom a lesbi történeteket.10 pont.aLap:]
#14 Beast 2003. 01. 7. kedd 19:37
nagyon jó és nem is biztos hogy kitaláció. 10. egyértelműen.
*vadállat*
#13 joy01 2003. 01. 7. kedd 16:05
király!!!
#12 Madafaka 2003. 01. 7. kedd 02:41
Semmi kulonos. 5 pont nalam
#11 TheChronic 2003. 01. 6. hétfő 23:29
Ez tényleg jó sztori.Különösen,hogy régi kritikusainkat, masterboyt és JWt is megszólalásra késztette(csá!).Azért itt is próbálkozok: akinek ez tetszett,olvassa el a Leszbi kategóriából a Titok c. írást is,ugyanilyen jó.Furcsa ez,de tényleg a leszbi sztorikat élvezem én is a legjobban.Olyan finomak és érzékiek.:)
#10 Fun Sir 2003. 01. 6. hétfő 22:50
Nagyon jó, teccik :) Adtam is egy 10-est.
#9 JW 2003. 01. 6. hétfő 21:08
Bárki is írta gratula neki. Remélem van még hasonlóan jó történet a tarsolyában. Egy 10-est megérdemel. :)
#8 kokas 2003. 01. 6. hétfő 19:19
10 pont az elitebb kategóriából.
#7 Antal 2003. 01. 6. hétfő 18:43
Király!

Féltem, hogy lemocskoljátok, de úgy látom, maradt bennetek még annyi jü érzés, hogy egy jó történetet észrevegyetek.
#6 Günter 2003. 01. 6. hétfő 16:59
Nem lehetne ezt leforgatni?