A+ A-

Game, set, match?

Amikor először megláttam, épp angolról jöttem ki a haverommal, szinte még aludtunk, hisz alig múlt el fél 10. Ahogy kiléptünk az ajtón ott jött Ő a folyosó vége felől. Egy világoskék farmer és egy rózsaszín - ciklámen (franc se tudja milyen színű) top volt rajta. Akármennyire is szemétségnek hangzik, de nem az arcát vettem észre először. Sőt, másodszorra sem.
Nem volt rajta melltartó, mégis olyan keményen meredtek előre kerek mellei, hogy szinte átdöfték a felsőjét. Enyhén ringtak, ahogy tempósan lépkedett, a bimbók pedig finoman rezegtek. Tadam - tadam. Ismeritek ezt a ritmust.
Mozdulatlanul álltam és meg akartam érinteni őket. Kellettek nekem. Persze, nem történt semmi. Ő elment mellettem, én pedig fordultam utána, megnéztem izmos fenekét is, majd a haverommal összenézve azt mondtuk, hogy "bazmeg...".
Míg felértünk a koleszba természetesen a lány volt a téma. Akkor jutott eszembe, hogy az arcát nem is figyeltem meg. Összvissz az rémlett, hogy világosbarna, kicsit hullámos vállig érő haja van, és halvány barnára sült arca. Ennyi. A melleiről több emlékem maradt: be sem kellett hunyni a szemem, úgy is láttam magam előtt.
Fantáziámnak köszönhetően gyorsan megszabadítottam a toptól, és vizsgálgatni kezdtem a feszes barna bőrt. Egyáltalán nem lógott, a gravitációt meghazudtolva vízszintesen indult el az alsó ív, szépen felfelé kerekedett a tökéletesen középen lévő, apró udvarban meredező, kislányosan rózsaszínű bimbókig. A mindig álló bimbók alig törték meg az ívet, a ruganyos bőr keményen tartotta a súlyos melleket.
Nagyon kívántam azt a lányt, főleg a melleit. Ki kellett deríteni, hogy ki ő, és valahogyan a közelébe kerülni. A haverom sem ismerte, így elég nehézkesen indult a hajtóvadászat.
Szerencsémre, pár nappal később megint összefutottam a lánnyal, most az arcát is megfigyeltem, és rögtön utánakérdeztem pár embernél. Az arca inkább átlagosnak mondható, bár a részletekben semmi kivetnivaló nem volt: szép ívű szemöldök, enyhén hosszúkás orr, aranylóan barna szemek, közepesen telt ajkak. Megtudtam, hogy ő ebben a városban él, profi teniszező, emiatt épp a halasztását intézi, és ami a legfontosabb, jelenleg nincs barátja.
Találkoztam vele szinte naponta, de odamenni nem mertem hozzá, és azzal, hogy csak néztem őt, semmi reakciót nem váltottam ki. Nyuszi voltam, be kell valljam. És így nehéz előrébb jutni.
Ismét a szerencse szegődött mellém. Egyik haverom barátnője együtt járt németre a lánnyal, és elpletykálta neki, hogy én mennyire oda vagyok érte. Miután valahol megnézett magának, azt mondta a kerítőnek, hogy tetszem neki és a következő buliban tuti felszed.Nekem sem kellett több, lázasan készültem a bulira, és nem sokkal a kezdés után, néhány pohárnyi erőgyűjtést letudva odamentem hozza:
"Szia, van kedved beszélgetni?" - kérdeztem tőle.
Hál'istennek nem mondott nemet a szánalmas kezdés ellenére: "Persze".
Egyre oldottabbá váltunk, meglepően könnyen haladt a beszélgetés, táncoltunk is, majd kimentünk a szabadba, hogy kettesben folytassuk. Az épület falához támaszkodva állt meg előttem, az egyik utcai lámpa sejtelmes fénybe öltöztette az egész testét. Gyönyörű volt. Most szoknya volt rajta, így láthattam eszméletlen izmos lábát, amelyen az apró pihék bearanyozódtak a lámpa sárgás fényében. A hasa is csupasz volt, épp csak egy kis felesleggel, amitől még kívánatosabban gömbölyödött. És a mellei. A közelemben voltak. Hullámoztak, ahogyan beszélt, ahogy beszívta a levegőt megemelkedtek, és visszább húzódtak kilégzésnél.
Kívántam. Megérintettem a karját. Éreztem, ahogy egy pillanat alatt libabőrössé vált az érintésemtől. Az érzőidegek felbolydultak ahogy végigsimítottam a csuklójától a válláig, alig érintve a bőrt, épp csak a pihék hegyét borzolva. A légzése elmélyült. Már nem beszélt, tekintetével követte mozdulataimat. Megfeszítette a nyakát, ahogy a vállán megindultam befelé, a nyakának ívét követve jutottam el a tarkójára, majd vissza az arcához. Kinyíltak az ajkai. A mutatóujjam végighúztam a szája szegletétől a másik oldalig. Éreztem forró leheletét. Közelebb hajoltam, és megcsókoltam. Első csókunk lágynak indult, majd szenvedélyessé vált. Közben szorosabban álltam hozzá, átöleltem a derekát, és magamhoz húztam. Perceken át csókolóztunk el sem szakítva éhes ajkainkat egymástól, majd levegőért kapkodva tartottunk rövid szünetet, hogy újult erővel essünk egymásnak.
Felfedeztem szája minden zugát, nyeldekeltem édes nyálát, öleltem azt az izmos, mégis törékeny testét.
"Gyere velem" - súgtam a fülébe, és ő szó nélkül követett. Felmentünk a szobámba, bezártam az ajtót, és kitettem a foglalt táblát, hogy a szobatársaim is értsék a szitut.
Sötét volt, csak a kinti lámpák világítottak be az aprócska szobát. Ebben a halvány fényben fektettem az összetolt ágyakra és fedeztem fel a testét. Nem tudom, hogy az elfogyasztott ital, vagy talán az izgató érintéseim hatására, de halk sóhajok kíséretében készségesen engedte, hogy levetkőztessem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 11:35
A vége kissé lerontja az összhatást. Azért nem rossz.
#10 zsuzsika 2014. 12. 1. hétfő 07:24
Nem tetszett.
#9 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:57
Elég jó.
#8 listike 2013. 12. 3. kedd 19:38
Nem olyan rossz.
#7 Ridick 2003. 01. 5. vasárnap 00:28
hát most vagy kamázik a srác a 19 cenijével vagy a segge végétől méri...

a csaj meg buta láccik rajta hogy szűz...mert még nem volt a puncijában fasz...19cm-től már lehet hogy úgy érezné hogy mindjárt szakad...de ez az én véleményem...2p
#6 kisfarku 2003. 01. 3. péntek 16:12
"bimbók pedig finoman rezegtek. Tadam-tadam. Ismeritek ezt a ritmust. "
ez tetszik. kár, hogy a végé olyan amilyen
#5 Dilae 2003. 01. 2. csütörtök 23:59
"Majd megszólalt: "Neked elég kicsi fütyid van."
Mint akit hasba rúgtak, úgy éreztem magam." ezen percekig hangosan nevettem :)) aranyos történet, remek fogalmazásban ;)
#4 njkdv 2003. 01. 2. csütörtök 16:46
1-et értek 97-teé
#3 p 2003. 01. 2. csütörtök 12:23
azért leirhattad volna a masik történetet is.. 7 pont
#2 97 2003. 01. 2. csütörtök 03:44
sz*r
#1 Törté-Net 2003. 01. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?