A+ A-

Nyaralás Dél-Franciaország-ban

A történet, amit most elmesélek, a nyáron esett meg velem.
A szüleimmel és néhány ismerős családdal voltunk nyaralni Dél - Franciaország tengerpartján. Nem sok kedvem volt lemenni, mert a barátnőm nem jöhetett, és az ember 22 évesen már nem szívesen játssza a "anyuci és apuci aranyos kicsi egyetlen fiacskája" szerepet, és rosszul is tűröm, ha ebbe bele akarnak kényszeríteni. Az ismerős családokban csak nálam fiatalabb gyerekek utaztak, a legidősebb közöttük Zita volt, egy 17 éves gyönyörű leány, akivel gyerekkorunkban nagyon sok időt töltöttünk együtt, de az utóbbi években már csak havonta találkoz - tunk, akkor is inkább csak futólag. Nem voltunk soha rossz viszonyban, de én az egyetem miatt már szinte folyamatosan Pesten éltem, és egyszerűen megszűnt közöttünk az igazán jó baráti viszony. Gyönyörű lány volt, hosszú barna haj, csodálatos, értelmes barna szemek. Bőre finom és puha, mellei teltek, a dereka karcsú, a feneke szépen domborodott, és nyáron mindig úgy öltözködött, hogy a tangája vonalait a nadrágon vagy a szoknyán keresztül látni lehessen. Mindezek ellenére sohasem kezdtem ki vele, számomra ő mindig a kicsi Zitácska maradt, aki kisebb korunkban volt. Ismertem a barátját is, három éve voltak együtt, kapcsolatuk látszólag rendkívül harmonikus volt.
Első este, egy szombati napon, az édesapja átjött hozzánk, és megkért, hogy vigyem már el Zitát bulizni, mert egyedül nem akarja elengedni. Értésemre adta (amit korábban is sejtettem már), hogy nem szeretné, ha a lánya eleresztené magát, és minden este más fiúnak adja oda magát. Tudtam róla mindig is, hogy igen szigorú ember, és "rövid pórázon" tartja a lányát, akinek még sohasem engedték meg, hogy egy szobában (nem hogy egy ágyban) aludjon a barátjával. Szerintem abban a hitben ringatta magát, hogy a lánya még mindig szűz. Pedig tudhatná, hogy nem olyan nehéz helyet és alkalmat találni, ha az ember csak egy kicsit is keresi. Mindegy, igent mondtam, kissé vonakodva, mert mindig is utáltam babysitter - kedni, pláne ha egy diszkóban kell mindezt. Átmentem vele az ő szobájukban, és megbeszéltem Zitával (pontosabban az apja közölte vele), hogy másnap este 11 - től 3 - ig bulizni fog, mégpedig velem. Kicsit korainak éreztem a kezdést, a módszert pedig diktatórikusnak, de Zita alázatosan igent mondott.
De amikor az apja elfordult, cinkosan rám mosolygott. Nem tudtam mire vélni, de visszamosolyogtam.
Másnap egész nap nem láttam Zitát a strandon, az apja szerint bement a városba szétnézni. Ezen nagyon csodálkoztam, de végül is nem foglalkoztam vele. Este háromnegyed 11 - kor átmentem hozzájuk, Zita nyitott ajtót, egy roppant csinos és szexis ruhában. Egy pillanatra megmozdult bennem valami, de azután az jutott az eszembe, hogy az apja (ha már egyszer ilyen szigorúan fogja), miért engedi ilyen ruhában járni.
Elindultunk a diszkóba, ami csak néhány sarokra volt a szállodánktól. Az este kellemes volt, tipikus tengerparti nyári este. Tengerillatot hozott a szél, éppen ideálissá varázsolva a hőérzetet. A diszkó egy ház alagsorában volt, először azt hittük be van zárva, mert semmiféle hangot nem hallottunk, de 6 euroval és két hangszigetelt kapuval később egy roppant hangulatos, hatalmas, légkondicionált, megfelelően hangos zenével, de beszélgetős boxokkal ellátott teremben találtuk magunkat. De rajtunk kívül alig tízen voltak, a kidobók (értelmes tekintető, kedves, de hármasszekrény méretű, jól öltözött srácok) szerint fél egyig ne is számítsunk semmire. Vettünk két Chivas Regalt, és leültünk beszélgetni. Főleg Zita beszélt. Elmondta, milyen rossz a hangulata, most, egy nappal az elutazás előtt veszett össze a barátjával. Aztán beszélt az apjáról, a korlátokról. Megkérdeztem, miért nem jött le a strandra. Az este folyamán először őszintén elmosolyodott, és annyit mondott:
- Mert a szállodai szoba erkélyén lehet meztelenül napozni.
Mondanom sem kell, mikor a következő pillanatban végignéztem rajta, ruha nélkül láttam a lelki szemeimmel.
És tetszett a látvány. Ezután elkezdett arról beszélni, hogy milyen nagy gondot fordít arra, hogy a testének minden szeglete és hajlata szépen, egyenletesen legyen lebarnulva. Én persze egyre inkább felizgultam. Láttam rajta, hogy élvezi. Észbe kaptam: szándékosan fel akar izgatni! Végiggondolva, az egész beszélgetés afelé irányult, hogy elcsábítson! A dolog egy pillanatra abszurdnak tűnt, de ösztöneim győztek, és elkezdtem belemenni a játékba. Egy negyed óra múlva, mikor már kezdett hangulat lenni, mi is táncoltunk. Roppant érzékien tudott táncolni. Mozdulatai, pillantása, véletlennek tűnő érintések és simogatások izgattak. Értett hozzá. És nagyon élveztem. Melyik srác nem élvezi, ha egy gyönyörű lány ezt csinálja vele. Úgy döntöttem, én is játszom.
Kettőkor azt mondta, elege van a diszkóból, menjünk haza. A tánc után kicsit furcsa volt az egész, de azt mondtam, jó. Végül is mindketten kiszórakoztuk magunkat, engem otthon vár a barátnőm, ő pedig jól érezte magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2014. 10. 2. csütörtök 06:48
6P
#8 A57L 2014. 09. 21. vasárnap 09:25
Nem rossz írás.
#7 buba 2003. 04. 15. kedd 15:02
ej,de csirke story
#6 max 2003. 01. 13. hétfő 08:40
ez=00
#5 TheChronic 2002. 12. 30. hétfő 00:11
Káromkodás nélkül: a befejezés nagyon rossz,kimondottan kókasztó és gerjedelem-ellenes.Ez a buta író nagyon elba..elbaltázta a sztori végét.Jaj de kár! Pedig nagyon jól indult.Szegény én.Ja,és szegény sztori:kapott 1 pontot.Rontom az átlagát neki.
Törté-net: bocs a csúnya szavakért,csak annyira felforrt az agyvizem...bocs! :)
#4 freekz 2002. 12. 27. péntek 18:59
Sebinek igaza van! lehet hogy ez így az igaz történet,de akkor,onnantól hogy az ágyban vagytok,saját story ( fantázia ) kellet volna.Akkor az előzményeknek lett volna értelme.Kár volt így befejezni, illetve be nem fejezni... f.
#3 Sebi 2002. 12. 27. péntek 09:45
Sajna a befejezés eléggé lerontja a sztorit.
Egyrészt azért, mert mekkora lehet az a könyv-akár kemény, akár puha kötésben-ami napokig tartó fájdalmat okozhat, ha az ember ráesik ? Nekem vannak lexikonjaim, azok mondjuk okozhatnak komoly sérülést, ha 2-3 méter magasról ráesnek valakire. Történetbeli barátunk talán emeletes ágyra vitte Zituskát ? :)
Másrészt nem írtad ugyan, hogy a nyaralás hol volt helyileg dél-franciában, de csak Bp.-Marseille közel 1500 km, így a végén Zita barátja a virággal kissé gyenge befejezésnek tűnik.
#2 az egyetlen 2002. 12. 26. csütörtök 23:07
null
#1 Törté-Net 2002. 12. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?