A+ A-

Az út

Hitetlenkedve hallgatta az előtte álló emberke szavait, azon kapva magát, hogy nem is tudja elhinni. Az egész annyira fantasztikusnak, annyira irreálisnak tűnt. "Miért ÉPPEN ÉN??" - kérdezgette magától, persze csak gondolatban. Hiszen csak egy egyszerű, szürke kisember, egy senki, egy porszem a sivatagban. Miért PONT rá esett a választás?? Második gondolata az volt, vajon hogyan fogja ezt Dettinek elmondani? Az utat gyalog tette meg a lány szüleinek házáig. Detti, akárcsak ő, nem volt abban az anyagi helyzetben egyelőre, hogy külön költözzön. Mehetett volna busszal, de úgy érezte, gondolkodnia kell. Tudta, mit kell tennie, tudta, hogy el kell mondania, de nem tudta, hogyan. Teljesen elmerülve a gondolataiban, átvágott az úton, csikorgásra kapta fel a fejét. Egy kopott Opel állt meg néhány centire tőle, idősebb hölgyvezetője az ablakot letekerve odaszólt neki: "normális vagy, édes fiam??" Bocsánatkérő mozdulatot tett a kezével, dühös volt önmagára. "más nem is hiányzik, mint hogy elüssön valaki" - szidta önmagát. Tovább ballagott az úton, élvezte az őszi napsütést. Szerette ezt az évszakot, sokakkal ellentétben gyönyörűnek tartotta.
Hirtelen azon kapta magát, hogy ismerős kapu előtt haladt el. "Francba!" fordult meg hirtelen, átkozta önnön szórakozottságát, gyors ugrással a kapu előtt termett, remélte, a lány nem nézett ki az ablakon...keze a csengőhöz nyúlt, és akkor abban a pillanatban eldöntötte, mit és hogyan fog tenni, mondani. Előbbi tétovázását meghazudtolva, határozott mozdulattal csengetett. Az ablak divatos csipkefüggönye mögött feltűnt a lány karcsú alakja, mosolyogva intett neki. Az alak tovatűnt, kisvártatva a zár kattanását hallotta. Ahogy a bejárati ajtó elé ért, kulcscsörgés hangja hatolt az agyába. Az ajtó kinyílt, Detti szó nélkül a karjaiba vetette magát. A lány ajka az övét kereste, szenvedélyes csókban forrtak össze. Orra beszívta a finom női illatot. Az érzéki illat az agyába hatolt, komoly láncreakciót indítva el, amely férfiasságának veszélyes meredezésében csúcsosodott ki. A lány elégedetten nyugtázta magában a fiú reakcióját, huncut tekintettel kérdezte: "bejössz?". "Be, mindenhova be..." nyögte a fiú. "Anyuék szüretelni mentem nagyiékhoz, csak holnap este jönnek haza, addig miénk a ház" - súgta a lány. Felkapta a karcsú testet, menet közben rúgva le a cipőjét, ölben vitte a szobába. Egy pillanatra átvillant az agyán, hogy nem ezért jött ide. Elhessegette magától a gondolatot "majd később elmondom"...
Az ágyhoz érve a lány egy mozdulattal megállította őt. "Most pedig le foglak vetkőztetni, Édes" búgta, és már vette is le a fiúról a még mindig rajta levő kabátot. Hamarosan sor került a pulóverre és az ingre is. Ekkor Detti odaült elé az ágyra, kezével végigsimított a szövetnadrág hevesen dudorodó pontján. "fogoly szegénykém, kiszabadítsam?" - kérdezte. "Igen, szabadítsd ki a rabságból, szabadítsd, imádom, amikor kiszabadítod" - felelte nyögve. Zipzár jellegzetes hangját hallotta, majd a lehúzott alsónadrág mögül szinte előrobbant hímvesszője. "Mmmm, imádom, amikor ennyire odavagy" - szólt a lány. "Mi lenne, ha fagyiznék egyet??" A fiú izgalomtól elsötétült tekintete elárulta a választ. Először csak incselkedve birizgálta a nyelvével a fiú makkját, majd hirtelen az ajkai közé csúsztatta. Előre - hátra csúszkált szájával a merev hímvesszőn, nyelvével körbenyalogatta, kezével lassan húzogatta a bőrt rajta. Elkerekedett szemmel bámulta a lány mozdulatait, "Megőrjítesz, Teeee..." hörögte. Detti hirtelen abbahagyta, felállt az ágy széléről. Megfordította őt, és gyengéd mozdulattal hanyatt lökte az ágyra. Hímvesszője ebben a helyzetben, mint egy hajó árboca, meredt az égnek. "Hmmm...úgy látom, készen áll a baszásra" - hallotta a lány szavait. Eleinte meglepte és zavarta Detti néhány vulgáris kifejezése, de később rájött, hogy ez szexuális töltésből, és nem közönségességből fakad.
"Nézz rám" - szólította fel a lány, és lassan kibújt a pólóból. Direkt nem sietett, élvezte a fiú elragadtatott, ugyanakkor mohó vágytól izzó pillantását. Kerek, formás mellei nem voltak nagyok, de tudta, kedvese imádja őket. A póló után megfordult, és popsiját mutatva a fiúnak, lassan előrehajolva vette le magáról a nadrágot, s vele egy mozdulattal a fehér csipke bugyit is. Felsikkantott, amikor a fiú felpattant, derékon kapta, és magával rántotta az ágyra. Érezte magán a mohón simogató férfikezeket, a fiú nyelve lecsapott rá, csókolta végig, ahol érte. Az izgató nyelv körbejárta mellbimbóit, lefelé haladta a hasán, valósággal átgázolt a köldökén. Összerándult, amikor a táncoló nyelvet puncija bejáratánál érezte. Önkéntelenül felsóhajtva ősi mozdulattal tárta szét combjait, a fiú hevesen nyalogatni kezdte a csiklóját. Áradni kezdett belőle a kéjnedv, csípője felrándult, felsikoltott, és elélvezett a nyelvtámadástól. "Gyere már, gyere, dugd be a farkad, azt akarom, hogy megkefélj" - kiáltotta. Heves, szinte durva mozdulattal hatolt bele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 PiercingGirl 2003. 01. 4. szombat 08:32
ez inkjább romantikus mint erotkus..jo, de ne ide...
#8 szinyor 2002. 12. 28. szombat 00:29
gonosz vagy írókám,de 10 pont:)
#7 KayTee 2002. 12. 27. péntek 22:15
Tényleg gyönyörű történet, mindenekelőtt megérdemli a 10 pontot. De! Nem aránytalan egy kicsit az egész? A story helyéhez képest (értem ezt a honlapra) alig foglalkozik a sex-szel... hmmm...? Ez vajon miért van? [költői kérdés volt] :)
#6 freekz 2002. 12. 27. péntek 19:10
különleges történet érzelmi húrokat penget.kíméletes megoldás,de azért talán a lány helyében egy két tétova próbálkozást tettem volna,hogy kérdezzek a srác után.van egy másik ilyen mikor a pár egyik tagja meghal az is nagyon szép,az is teccett.f.
#5 srác 2002. 12. 27. péntek 16:46
Gyönyörű
#4 masterboy 2002. 12. 27. péntek 04:25
hungeek:
és talán ezért a "gyászosság" miatt, 10 pont! remek, nagyszerü, törté-net! csak gratulálni tudok hozzá az ironak!
#3 a kritikus 2002. 12. 26. csütörtök 17:52
végre egy irói vénával megáldott iró
#2 hungeek 2002. 12. 26. csütörtök 16:33
jó lett volna, de a vége nagyon gyászosra sikerült...
#1 Törté-Net 2002. 12. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?