A+ A-

Vilma néni

Amikor általános iskolás voltam, anyukámnak volt egy barátnője, akivel folyamatosan tartották a kapcsolatot és gyakran meglátogatták egymást. Mindig nagyon örültem, amikor Vilma néni feljött hozzánk vendégségbe, mert tök jó nő volt és nagyon tetszett nekem. Később aztán rájöttem, hogy sokkal jobban gerjedek az érettebb nőkre, mint a korom béli kis fruskákra. Így aztán Vilma néni is fokozatosan egyre jobban kezdte izgatni a szexuális fantáziámat, rengeteget álmodoztam róla, valóságos szexszimbólummá vált számomra. Magas, vékony, csodálatos alakú nő volt, amit ügyesen ki is hangsúlyozott kihívó öltözködésével és kurvás viselkedésével. Mivel jócskán benne volt már a korban, arca nem volt valami nagy szám, de korához képest igazi bombázó volt és erre igazán büszke lehetett. Formás lábak, húsos combok, kerek fenék, karcsú derék, nagy mellek és mindez rendszerint rövid szoknyákba, kivágott ruhákba csomagolva. Kell ennél több egy vágyakozó kamasznak? Nekem nem kellett...
Alig vártam, hogy látogatásai alkalmával elhelyezkedjen szokott helyén a nappaliban és belekezdjen a vég nélküli pletykálgatásba anyukámmal. Ilyenkor ugyanis a szomszéd szobából a kulcslyukon át tökéletesen megleshettem pompás lábait, amiket erotikus mozdulatokkal pakolászott ide - oda, akaratán kívül is pazar élményt szerezvén nekem. Némely lábcsere olyan jól sikerült, hogy tökéletes belátásom nyílt szoknyája alá, egészen a buja combocskák között megbúvó fantasztikus csipkebugyijáig. A látványtól a víz kivert, szívem hevesen kalimpált és bizony nadrágom csakhamar meglehetősen szűknek bizonyult keményre merevedő fütykösöm számára.
Egyszer aztán leskelődés közben annyira felizgultam, hogy ösztönösen elkezdtem simogatni, nyomkodni és gyömöszölni farkamat a nadrágon keresztül, ami egyre fokozódó kéjes érzéseket eredményezett. Amikor már úgy éreztem, nem bírom tovább a gyönyört, egész testem összerándult és pöcsömből valami forró, ragacsos folyadék fröccsent alsógatyámba. Azt hittem, menten elájulok a csodás érzések hatására. Teljesen átáztam, de nem érdekelt, mert leírhatatlanul jó volt az a pillanat, amikor bespricceltem. El lehet képzelni, mennyire vártam ezek után Vilma néni látogatásait.
Nyolcadik év vége felé kezdett meggyűlnöm a bajom az orosz nyelvvel. Anyám mentő ötlete az volt, hogy járjak fel Vilma nénihez korrepetálásra, mert ő elég jól beszélt oroszul.
Mondanom sem kell, hogy elszánt híve lettem az ötletnek és szerencsémre hamar össze is jött a dolog. Hetente két alkalommal, suli után kellett felmennem hozzá orosz nyelvleckéket venni, de nekem ezek az órák inkább vibráló szexuális feszültséggel teli összejöveteleknek tűntek.
Anyukám barátnője akkor már évek óta elvált asszony volt, egyedül élt és kihívó öltözködéséből, viselkedéséből arra lehetett következtetni, hogy jelentős fasz - hiányban szenved. Minden eszközzel igyekezett felhívni magára a férfiak figyelmét, ami az én esetemben teljes sikerrel is járt. Kurvás stílusa, ruhái, mozgása, kétértelmű, csípős beszólásai mind - mind egyértelmű jelzések voltak, más kérdés, hogy nyilván nem egy tizenéves srácnak szóltak. Nem is sejthette, hogy a rendhagyó igék ragozásával küzdő srác tökéletesen veszi az adást és úgy gerjed rá, mint maci a málnabokorra. Persze törvényszerű volt, hogy ez a gerjedelem sokáig nem maradhatott titokban, annál is inkább, mivel (főleg a nadrágom környékén) érdeklődésemnek eléggé jól látható jelei voltak.
Egy délután valami felszólító mód volt a téma, de én abszolút nem tudtam rá odafigyelni, mert aznap az átlagosnál is dögösebb ruhát viselt és én le sem bírtam venni róla a szememet. Éppen a véletlenül enyhe terpeszben felejtett lábai közé bámultam, amikor hírtelen valamit kérdezett, de mire észbe kaptam, már késő volt. Lebuktam, amit nem is hagyott szó nélkül.
- Örülnék, ha nem a combjaimat bámulnád, miközben magyarázok! - mondta és gyors mozdulattal keresztbe tette csodás lábait. Láttam rajta és hangjából is éreztem, hogy felháborodása inkább csak színlelt, és valójában imponál neki, hogy egy fiatal srác megbámulja bájait. Folytatta a magyarázást, de a szoknya által alig takart mesés idomok lehetetlenné tették számomra az odafigyelést. Szememmel végigsimogattam kacér testét, képzeletben levetkőztettem és gondolatban többször végigcsókolgattam minden porcikáját. Virtuális szex - körsétám eredményeként farkam hatalmasra duzzadt, alig fért el a nadrág szorításában, én pedig remegtem izgalmamban, mint egy nyárfalevél.
- Látom, egyáltalán nem itt jár az eszed! - búgta és mire észbe kaptam, már ott állt mellettem. Megcirógatta a fejemet és lehajolt hozzám. Mellei betöltötték a látómezőt.
- Álló fütyivel nem lehet oroszt tanulni. - mondta mosolyogva. Elvörösödtem, mert láttam, hogy csúcsosodó gatyámat bámulja.
- Azt hiszem aranyom, téged valami más jobban érdekel. - jegyezte meg és megsimogatta forró arcomat. Köpni, nyelni nem tudtam, csak néztem bután, mint hal a vízben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 feherfabia 2016. 07. 7. csütörtök 06:48
Nagyon jò!
#17 listike 2014. 07. 31. csütörtök 09:54
Nagyon jó volt.
#16 papi 2014. 02. 25. kedd 16:29
Nekem tetszik
#15 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:06
Elmegy.
#14 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:28
Kellemes smile
#13 tiborg 2010. 11. 3. szerda 05:01
Etvagygerjesztonek jo, de reszletesebb jobb lenne!!
#12 kakamatyi 2003. 05. 1. csütörtök 23:27
nem semmi
#11 Jocó 2003. 01. 7. kedd 11:23
Csávó, nagyon jó voltál....igy is kell, minden adódó lyukat meg kell vizsgálni. Az hogy még meg is csalod a barátnődet az öreglánnyal normális, mert az egér is megunja folyton ugyanazt a lyukat.
#10 CAVE 2003. 01. 3. péntek 14:23
Nem rossz,bár egy kicsit furcsa,hogy az őreglany egyből rámozdult :)
#9 pöcsöske 2002. 12. 30. hétfő 12:00
Hmm..én is basznék ilyen pinákat!!!
A történet nemrossz de nemhiszem hogy egy 8.-os srác így lerendez egy muttert:)
azért 8 pötty!
#8 TheChronic 2002. 12. 30. hétfő 00:19
Istentelenül jó,csak annyi poénos kifejezést meg beszólást meg hasonlatot használ,hogy állandóan elröhögtem magam :P Egyébként teljesen valóságos szerintem.Az ilyen nök miért nem találnak rám?!? Hilfe!!
EHH,banurr : országos haverok lehetnénk,annyira egyezik a véleményünk :))
#7 khm 2002. 12. 27. péntek 23:25
Picit rövid, de elmegy (7)
#6 banurr 2002. 12. 26. csütörtök 01:26
Én is csipem az érett nőket, volt már pár ápolt 40-50 es az életemben. Akkorákat szexeltünk mint néhány korombelivel soha. Szóval ilyen
sztorik felőlem jöhetnek
:))
#5 EHH 2002. 12. 24. kedd 23:30
Én is megdugnék pár 35-40 éves nőt, akiket ismerek!Azért tőlük lehet csak tanulni!:P
#4 EHH 2002. 12. 24. kedd 23:29
8)
#3 lieb 2002. 12. 24. kedd 23:28
Undorító vénasszonyok! :-)
#2 krysz 2002. 12. 24. kedd 10:18
Ez JÓÓÓÓ! Én szeretném megdugni a szomszédasszonyomat! Én 29 vagyok, Ő 50!
#1 Törté-Net 2002. 12. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?